Kunststof Kozijnen Goes. Topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan.

kunststof kozijnen Goes

Kunststof kozijnen Goes

Bent u op zoek naar een aanbieder van kunststof kozijnen uit de omgeving Goes? Wij hebben een uitgebreid netwerk van specialisten die u graag van dienst zijn. Heeft u nog houten kozijnen? De specialisten uit ons netwerk raden aan om deze te vervangen door een kunststof kozijnen. Lees op deze pagina meer over de voordelen van kunststof, het vervangen, de mogelijkheden en de prijzen. Vraag gemakkelijk offertes aan en krijg inzicht in de exacte kosten voor uw situatie. Vul hiervoor het offerteformulier in. U ontvangt dan meerdere offertes om te vergelijken. Deze service is gratis en vrijblijvend!

Voordelen van kunststof

Kunststof heeft vele voordelen en daarom raden wij aan om voor dit materiaal te kiezen. Eén van de voordelen is dat kunststof onderhoudsarm is. Het is al genoeg als u de raamkozijnen af en toe schoonmaakt met een sopje. Met dit materiaal is er veel mogelijk qua kleuren en stijl. Er is altijd een design en kleur welke goed bij de uitstraling van uw huis past. PVC is erg licht en dit is vooral bij installatie van kozijnen in een dakkapel erg handig. De levensduur is ongeveer 50 jaar, en het heeft een uitstekende isolatie en geluidsisolatie. De voordelen op een rijtje:

 • Langere levensduur dan aluminium of hout
 • Hoge isolatiewaarde en geluidsisolerend
 • Inbraakwerend
 • Onderhoudsarm
 • Vele mogelijkheden qua kleur en stijl

Waarom Kunststof Kozijn Expert?

 • Bespaar op de kosten
 • Ontvang meerdere offertes en vergelijk
 • Netwerk van specialist uit de regio Goes

Gratis offertes aanvragen

Werkzaamheden (*)


Waarvoor wilt u offertes aanvragen?

Materiaalsoort kozijnen (*)Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)

Materiaalsoort deuren (*)

Is de woning in bezit? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)
Prijzen kunststof kozijnen

Denkt u erover na om kunststof kozijnen te laten plaatsen en wilt u meer informatie over de prijzen en de totale kosten? De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waardoor het moeilijk is om aan te geven wat de exacte kosten zijn. Wij geven u daarom graag een aantal gemiddelde prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor exacte prijzen. De gemiddelde prijs voor een vast raamkozijn van 80 bij 120 cm is ongeveer €300,-. Dit is inclusief het plaatsen en monteren door een vakman en het benodigde hang- en sluitwerk. Een groter raamkozijn van 120 bij 180 cm kost gemiddeld €580,-. Deze ramen hebben HR++ beglazing en het kozijn heeft een witte houtlook. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het raam, het raambeslag, de kleuren en de kwaliteit. Daarnaast wordt de prijs bepaald door het soort raam dat u wilt plaatsen. Een vast raamkozijn is bijvoorbeeld goedkoper dan een draaikiepraam.

Montagekosten

Wij raden aan om de plaatsing en de montage van een kozijn uit te besteden aan een vakman uit Goes. Door een vakman in te schakelen weet u zeker dat alles perfect aansluit. Bij het monteren heeft u daarnaast een aantal speciale gereedschappen nodig, deze hoeft u niet aan te schaffen als u een vakman inhuurt. De totale kosten voor de montage van uw goedkope PVC raamkozijnen zijn afhankelijk van de arbeidskosten en de benodigde materialen. Houdt ook rekening met eventuele voorrijkosten.


Prijstabel: kunststof kozijnen

Type kozijnVoorbeeldmaatUitvoeringPrijzen, incl. plaatsing en benodigdheden*
Kunststof kozijn (vast raam)80x120cmHoutnerf-profiel, wit, HR++ glas, hang-en sluitwerk€300,-
Kunststof kozijn (vast raam)100x120cmHoutnerf-profiel, wit, HR++ glas, hang-en sluitwerk€375,-
Kunststof kozijn (vast raam)120x180cmHoutnerf-profiel, wit, HR++ glas, hang-en sluitwerk€580,-

 

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing, beglazing en hang- en sluitwerk. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kunststof kozijnen of een dakkapel voor uw woning in Goes?

Bespaar direct op uw kosten. Vergelijk de offertes en kies de beste deal!

Gratis offertes aanvragen


kunststof kozijnen ventilatieroosters

Extra opties

Breidt u ramen uit met een aantal extra opties voor meer gebruiksgemak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ventilatierooster, raambeslag tegen inbraak en bescherming tegen insecten. Ventilatie is erg belangrijk voor uw gezondheid en om de luchtcirculatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met een ventilatierooster ventileert u uw woning zonder dat u daarvoor een ramen open hoeft te zetten. Plaats een vliegenhor tegen het raam en u heeft geen last meer van vervelende vliegen en andere insecten. Kunststof raamprofielen zijn erg veilig, maar voeg extra beveiliging zoals een raamsluiting met sleutel toe voor een nog veiliger gevoel.


kunststof kozijnen op maat Goes

Kozijnen op maat

Er bestaan vele soorten kozijnen die kant-en-klaar geleverd worden, maar deze passen vaak niet perfect. Bestel uw ramen daarom op maat bij de specialisten uit ons netwerk in Goes. Wij garanderen u de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat alles perfect aansluit. Door uw raamkozijn en deur op maat te laten maken, kiest u de stijl en uiterlijk dat u graag wilt.

Het is niet alleen mogelijk om kozijnen van kunststof op maat te maken, maar ook van aluminium of van hout. Daarnaast zijn alle soorten ramen een optie, zowel vaste ramen als een opendraaiend raam.


Levensduur kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en gaan erg lang mee. Over het algemeen stellen we dat de levensduur ongeveer vijftig jaar is bij normaal gebruik en onderhoud. De exacte levensduur van pvc wordt beïnvloed door het weer, het onderhoud en de kwaliteit van het raam.

Zijn uw raamkozijnen verouderd? Is de kwaliteit minder? Of denkt u dat de isolatie niet meer goed is? Dan is het verstandig om uw kozijnen te vervangen. Door ze met hoogrendementsglas te combineren heeft u geen last meer van warmteverlies.

Oude kunststof kozijnen verkleuren. Het is niet mogelijk om een verkleurd kozijn te herstellen, deze moet u vervangen.

Kunststof kozijnen plaatsen, hoe werkt het?

Voordat nieuwe kunststof kozijnen geplaatst worden, worden er een aantal voorbereidingen getroffen. De specialist uit Goes meet hiervoor eerst alles op en controleert de afmetingen voordat hij het de nieuwe ramen voor u besteld. Na het verwijderen van de oude ramen worden de nieuwe geplaatst door een vakman. De vakman monteert de ramen niet alleen op de juiste manier, maar zorgt ook voor de correcte afstelling en afwerking. Uiteraard verzorgt hij ook de installatie van het raambeslag. De manier van montage is afhankelijk van het gat waarin het raam geplaatst moet worden, of er een stelkozijn aanwezig is en hangt af van het soort kozijn. Een stelkozijn wordt vaak gemaakt van hout of van kunststof. Het afwerken en instellen van het raam dient met veel nauwkeurigheid gedaan te worden. Alleen dan heeft u een goede isolatie en later geen vochtproblemen of waterschade.


Video: kozijnen vervangen
Op zoek naar goedkope kunststof kozijnen?

Ga voor de beste aanbieding door meerdere gratis offertes aan te vragen!

Gratis offertes

kunststof raamkozijnen in Goes

Kunststof, aluminium of hout?

U wilt nieuwe raamkozijnen, maar weet nog niet of u kunststof, aluminium of hout wilt? Met aluminium ramen is een heel groot raam met slanke raamprofielen mogelijk. Daarnaast vereisen kozijnen van aluminium maar weinig onderhoud. Nadeel is dat het materiaal duur is en de isolatiewaarde lager is in vergelijking met andere materialen. Met hout is er veel mogelijk en dit materiaal heeft een uitstekende isolatie. Maar u moet hout wel om de vijf jaar opnieuw schuren en verven. Aan PVC hoeft u nauwelijks onderhoud te plegen. Daarnaast is PVC zeer veelzijdig en zijn er vele kleuren mogelijk. Overtuigd van kunststof kozijnen voor uw woning in Goes? Vraag direct meerdere offertes aan! Het is ook mogelijk om een deurkozijn van kunststof te laten plaatsen.


kunststof draaikiepraam

Soorten kozijnen

U heeft de keuze uit vele soorten ramen voor uw woning in Goes. Uiteraard is een vast raam mogelijk. Dit standaard raam kan niet geopend worden en zien we vaak aan de voorzijde van een woning. Het is verstandig om altijd een ventilatierooster te plaatsen in een vast raam. Een draaikiepraam, valraam, opendraaiend raam en stolpraam kunnen wel geopend worden. Een draaikiepraam is erg handig. Draai het raam open of kiep hem een klein stukje open voor ventilatie.

Een stolpraam is erg geschikt als u wilt profiteren van zoveel mogelijk lichtinval. Bij een stolpraam is er namelijk geen middenstijl aanwezig. Welk raam u wilt plaatsen is uw eigen keuze!


Kunststof deurkozijn

Door het lage onderhoud, en het eenvoudige schoonmaken en plaatsen, maakt men niet alleen raamprofielen, ook menig deurkozijn heeft tegenwoordig kunststof als basis. Door ook het deurkozijn van uw buitendeuren van dit product te laten maken, profiteert u de komende 40 jaar van een hogere isolatiewaarde, een kleinere kans op gelegenheidsinbraak en weinig onderhoudskosten. Het plaatsen van een dergelijk deurkozijn neemt wel enige tijd in beslag. Zo is het noodzakelijk om eerst alles vakkundig op te meten, wordt het deurkozijn prefab gemaakt, en plaatst men het deurkozijn in een dag bij u thuis. U profiteert spoedig van een verhoogd wooncomfort.

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Om uw energierekening zo laag mogelijk te houden, is het belangrijk om te kiezen voor kozijnen en beglazing met een lage U-waarde. De U-waarde wordt gemeten in W/(m2.K), en toont aan hoeveel warmte er per vierkante meter per seconde verloren gaat, wat aangegeven wordt voor één enkele graad temperatuurverschil. Hoe lager de U-waarde is, hoe hoger en beter de isolatiewaarde is. De mate van isolatie verschilt per materiaal. De U-waarde van kunststof kozijnen ligt tussen de 1,4 en 1,8. Dit is vergelijkbaar met een houten raamkozijn. Combineer de kozijnen en HR-glas voor de beste isolatie en het minste warmteverlies.Dubbele beglazing of HR-glas?

Niet alleen het raamkozijn of dakkapellen hebben invloed op de isolatiewaarde van een woning. De beglazing heeft hier tevens grote invloed op. Wij adviseren om niet meer te kiezen voor enkel glas, maar minstens te gaan voor dubbel glas. Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan voor hoogrendementsglas, dat is een verstandige keuze. De U-waarde van hoogrendementsglas is erg laag en hierdoor heeft u nauwelijks last van warmteverlies. HR-glas bestaat uit meerdere glasplaten met ruimte ertussen. Deze ruimte is gevuld met lucht of edelgas en daarnaast is een glasplaat voorzien van een speciale coating. Ook bij dubbel glas is er een spouw aanwezig voor isolatie, maar dubbel glas mist de speciale coating. Dit zorgt ervoor dat dubbel glas minder isolerend is dan HR-glas.

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Iedereen die al jarenlang het onderhoud van houten kozijnen moet uitvoeren weet dat hier aardig wat tijd in gaat zitten. Zo moet u deze minstens één keer per vijf jaar schuren en verven om houtrot of andere problemen te voorkomen. Het schoonmaken en onderhoud van aluminium en kunststof raamprofielen is gelukkig heel wat eenvoudiger.

Voor het schoonmaken van een kunststoffen woononderdeel (ook gevelbekleding of dakkapellen) is het voldoende om met een vochtige doek het oppervlak bij langs te gaan. Komt u tijdens het onderhoud een beschadiging tegen? Schakel dan altijd een kozijnspecialist uit Goes in voor de reparatie.kunststof kozijnen schoonmaken

Kunststof kozijnen schoonmaken? Handige tips

Het is voldoende om uw kozijnen met enige regelmaat schoon te maken met een zachte doek of spon en een sopje. Soms is het lastig om hardnekkig vuil of aanslag te verwijderen. Gebruik geen schuurspons of schuurmiddelen hiervoor, want hierdoor kunt u onherstelbare krassen veroorzaken op uw kozijn. Pas daarnaast op met het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of bleek en chloor. Deze middelen kunnen uw kozijnen in Goes beschadigen. Maak ook het raambeslag en de scharnieren schoon met een sopje.


kunststof kozijnen schilderen

Schilderen

In tegenstelling tot wat vele specialisten aanraden, is het zeker wel een optie om kunststof te schilderen. Dit wordt echter in de meeste gevallen afgeraden in verband met de tijd- en kostenintensiviteit die hieraan verbonden is. Wij adviseren onze klanten uit Goes dan ook om pas de kozijnen of dakkapel te laten schilderen wanneer zij deze minimaal nog 10 jaar gebruiken. Het is mogelijk om de prijs voor het schilderen significant te verlagen door zelf een deel van de voorbereidingswerkzaamheden af te handelen.Diverse kleuren en designs

Een voordeel van kunststof kozijnen is dat er veel mogelijk is qua kleur en stijl. Twijfelt u nog tussen houten en kunststof raamprofielen? Door te kiezen voor kunststof met een houtlook profiteert u van de voordelen van kunststof en heeft u tegelijkertijd de authentieke uitstraling van hout.


Kies bijvoorbeeld voor witte kozijnen of ga voor zwart of antraciet voor een modern uiterlijk. Verdeel het raam met roeden voor een klassieke look. Vaak denkt men dat dit alleen kan met hout, maar kunststof is hier ook uitermate geschikt voor. Laat u oude raamkozijn vervangen door een kunststof variant en profiteer van de voordelen.

Reparatie

Zoals hierboven al aangegeven bestaan er verschillende beschadigingen die kunnen ontstaan bij het kunststof. Het meest voorkomende probleem is verkleuring. De reparatie van verkleuring is op twee manieren mogelijk: afhankelijk van de mate van verkleuring. Is een klein gedeelte van kleur veranderd? Dan zullen wij dit met spot reparatie verhelpen. Een grotere verkleuring vereist dat wij het hele folie verwijderen en een nieuw zelfklevend folie plaatsen dat het kleurverschil verbergt. Ook de reparatie van scheurtjes in het oppervlak van het kunststof is mogelijk.

Merken

Zoals u wellicht hebt gelezen bestaan er diverse schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Daarnaast bieden enkele merken alleen houten of aluminium producten aan, of specialiseren ze zich juist in kunststof. Bij dezen een overzicht van de diverse merken die de gelieerde professionals u leveren: Gayko, Weru, Knipping, Aluplast, Veka, Profine, Rehau en Schüco.


Kunststof kozijnen merken in GoesVia Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag vrijblijvend offertes aan!Meer dan kozijnen alleen

De specialisten uit ons netwerk in Goes staan niet alleen voor u klaar om een nieuw raamkozijn te plaatsen en te vervangen, maar ook voor het plaatsen van een dakkapel, schuifdeur of gevelbekleding. Of ze nu gemaakt zijn van kunststof, aluminium of hout, alles is mogelijk. Laat bijvoorbeeld uw deurkozijn van kunststof maken. Naast de montage en installatie voorzien de vakmannen uit Goes u graag van uiteenlopend advies. Denkt u erover na om een dakkapel te laten plaatsen of te vervangen? Of wilt u graag meer informatie over een grote schuifdeur? Neem dan contact op. Wij zorgen ervoor dat een aantal bedrijven u offertes toesturen om te vergelijken.

 • Schuifdeur en andere deuren
 • Dakkapel
 • Gevelbekleding (o.a. rabatdelen)

Dakkapellen

Heeft u een zolderkamer die u eigenlijk niet gebruikt omdat er weinig ruimte en daglicht is? Of heeft uw badkamer een schuin dak en wilt u graag meer staruimte? Door het plaatsen van een dakkapel maakt u extra ruimte.

Daarnaast zorgt u ervoor dat er veel lichtinval is. Een dakkapel geeft u niet alleen meer licht en ruimte, maar is ook een goede investering voor uw huis. Door het plaatsen van een dakkapel stijgt de waarde van uw woning in Goes aanzienlijk.

Kies voor een prefab dakkapel, dit is de goedkoopste optie, of laat er eentje op maat voor u maken.


Plaatsing dakkapel

Het plaatsen van kozijnen en dakkapellen hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is dan wel noodzakelijk dat de bouwconstructie al in de fabriek gemonteerd is. In dit geval (bij een prefab montage) kan de plaatsing binnen een dag worden afgehandeld.

Is het geen optie om de dakopbouw in de fabriek te monteren? Dan zal dit ter plekke moeten gebeuren. Dit neemt extra tijd in beslag, maar zal qua prijzen wellicht lager uitvallen dan een prefab constructie.

Prijzen dakkapellen

Dakkapellen vormen een goede keus wanneer u tegen relatief lage kosten meer ruimte en licht in uw woning in Goes wilt genereren. Toch is de aanschaf van een dakkapel een redelijk grote investering. Deze investering kunt u weer terugverdienen door de waardestijging van uw woning. Voor een prefab dakkapel moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €3.800,-. Liever een op maat gemaakte kapel? De gemiddelde prijzen van maatwerk dakkapellen zijn €4.800,-. Houten dakkapellen zijn iets goedkoper, maar hieraan moet u wel meer onderhoud plegen.Prijstabel: dakkapellen

Soort dakkapelPrefabMaatwerk
KunststofGemiddeld €3.800,-Gemiddeld €4.800,-
PolyesterGemiddeld €4.800,-N.v.t.
HoutGemiddeld €3.300,-Gemiddeld €4.000,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.Keurmerken

De verschillende leveranciers uit Goes die bij ons betrokken zijn, leveren dakkapel, kozijn, schuifdeur en gevelbekleding tegen hoge kwaliteit. Om u van deze kwaliteit te verzekeren, kunt u navraag doen naar de kozijnkeurmerken. Het belangrijkste keurmerk voor kunststof producten is het VKG-keurmerk. De Vereniging Kunststof Gevelindustrie is verantwoordelijk voor het uitreiken van dit keurcertificaat. Het garandeert daarmee de kwaliteit van het raamkozijn of de dakkapel, alsmede een innovatief en veilig productieproces. Naast VKG is er de DUBO certificering. Dit keurmerk richt zich op duurzaam bouwen en produceren.

Vergunning nodig in Goes?

Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen om uw kozijnen te vervangen in Goes. Vervangt u uw oude kozijnen door kozijnen die er precies hetzelfde uit zien? Dan is het aanvragen van een vergunning niet nodig. Ook niet als het een ander materiaal is. Kiest u voor een andere kleur of indeling? Dan moet u wel een vergunning aanvragen als u ze in de voorgeval of de zijgevel laat vervangen. Het plaatsen van nieuwe ramen in de achtergevel van uw huis in Goes is vrij van vergunningen. Neem contact op met uw gemeente in Goes om meer informatie te krijgen over het aanvragen van een vergunning.

kunststof kozijn prijzen Goes

Besparen? Vergelijk gratis offertes

Bent u overtuigd en wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen? Wilt u uw houten raamkozijn vervangen? Of juist een nieuwe deur met kunststof deurkozijn, een dakkapel of gaat u liever voor hout of aluminium? Vraag voor deze werkzaamheden vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt een aantal gratis offertes van bedrijven uit de regio Goes. Vergelijk de offertes met de scherpe prijzen en kies uw specialist. U zit nergens aan vast, alle offertes zijn vrijblijvend en deze dienst is gratis.


  U zoekt een kozijnspecialist?

  Wij werken samen met erkende specialisten in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

  Vraag gratis offertes aan

  Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag terecht komt bij maximaal 5 bedrijven uit uw regio.

  Vergelijk & bespaar

  U ontvangt de offertes per email. Vergelijk de prijsopgaven op uw gemak. Wist u dat u tot 40% bespaart door te vergelijken?
  Landelijke dekking

  Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening in Goes dan bent u verbonden met een ervaren team van specialisten. Wij begonnen meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende kozijnspecialisten. Daarnaast is ons productaanbod uitgebreid met onder meer dakkapellen, schuifdeur en gevelbekleding in zowel houten als kunststof modellen.


  Bij u in de regio

  Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken wij inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk voor stuk vakbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Goes staan er afspraken met meerdere vak-bedrijven voor het leveren van kozijnen, dakkapellen tot schuifdeur tegen aantrekkelijke prijzen. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar wij operatief zijn.

  Klanten over onze dienstverlening

  Op basis van 96 beoordelingen


  • Kwaliteit van de offertes78%

  • Prijzen85%

  • Snelheid80%

  • Algemene beoordeling81%

  Tevreden klanten

   

  klantervaring Kunststof Kozijnen ExpertFam. van Gestel – Amsterdam
  Nadat we contact hebben gehad kregen we offertes via de mail van een aantal bedrijven. We hadden direct een goed gevoel bij één van de bedrijven en deze heeft ons uitstekend geholpen.

   

  klantervaring Kunststof Kozijnen Expert
  E. de Vries– Goes
  Na het aanvragen van de offertes was de keuze snel gemaakt. We zijn goed geholpen en de nieuwe kunststof kozijnen staan prachtig.

  Gratis offertes