Profine kunststof kozijnen

Profine Group

Profine group kozijnenDe Profine Group Nederland is een dochteronderneming van Profine GmbH uit Duitsland. Deze organisatie bezit wereld diverse productlocaties voor het ontwikkelen en produceren van kunststof kozijnen en deuren, van onder andere merknamen als Kömmerling, KBE en Trocal.

In Nederland bestaat de Profine Group sinds 1969, waarbij zij zich richten op het ontwerpen van onderhoudsarme en duurzame kunststof producten voor de buitenzijde van particuliere- en bedrijfspanden. Dit heeft geleid tot het ontstaan van onder meer de volgende merknamen: K-vision kozijnen, Proofs Daken en Egtiss Deuren.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van producten van de Profine Group. Heeft u interesse in één van de artikelen van de Profine Group? Vraag geheel kosteloos offertes aan bij diverse leveranciers. Zo kunt u de prijzen met elkaar vergelijken.

K-vision

K-vision kozijnenDe kunststof kozijnen, dakkapellen en schuifpuien van K-vision vormen de meest verkochte artikelen van de Profine Group. De kunststof kozijnen zijn in diverse modellen verkrijgbaar, en een even warme uitstraling als houten kozijnen. Daarnaast staat men bij K-vision grant voor de brandwerendheid en duurzaamheid van haar kunststof kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. Daarnaast stellen zij hoge eisen aan de isolatie en recycling van het materiaal. Alle modellen hebben ISSO verklaring, wat betekent dat zij voldoen aan hoge Europese eisen aan kunststof productielijnen.

Kozijnen

De kunststof kozijnen van K-vision zijn verkrijgbaar in vijf verschillende modellen: Trend, Cube, Classic, Step en City. Hier bij is het ene model vlak, en het ander verdiept, terwijl de derde variant extra brandwerend is ingesteld. Voor welk model u echter ook kiest, al deze types kunnen worden geleverd in vrijwel elke denkbare kleur, en zijn zowel binnen, buiten als in de sponning te plaatsen.

Dakkapellen

De kozijnen die de Profine Group levert zijn niet alleen geschikt voor standaard posities, maar kunnen eveneens in dakkapellen worden geïnstalleerd. Dakkapellen die van producten van K-vision zijn voorzien, hebben een uitstekende isolatie, wat leidt tot een besparing op de stookkosten. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen we u door naar het offerteformulier.

Schuifpuien

Kunststof kozijnen van K-vision kunt u ook voor schuifpuien gebruiken. De deuren zullen een elegante en warme uitstraling meekrijgen. Belangrijk is dat deze kozijnen van de Profine Group zorgen voor een hoge inbraakwering. U zult met deze producten vijftig procent minder kans hebben op een gelegenheidsinbraak, zeker wanneer u de kozijnen combineert met professioneel hang- en sluitwerk.

In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.Prijzen

De prijzen voor de kunststof producten van de Profine Group Nederland zijn relatief hoog. De kwaliteit van de kozijnen, schuifpuien, dakbedekking of dakkapellen weegt hier echter absoluut tegenop. De exacte prijzen zijn afhankelijk van de afmeting, het gekozen materiaal en het design van uw product.

Vul ons contactformulier in, en wij sturen u binnen korte tijd geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes van leveranciers uit uw regio die de kunststof ontwerpen van de Profine Group aanbieden. Deze vergelijkt u zelf op basis van prijzen en aanbod. Zo kiest u zelf voor de leverancier die aan al uw eisen voldoet. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Prijzen kunststof Profine Group

Proofs Daken

De Profine Group is niet alleen actief op het gebied van kunststof kozijnen, zij leveren ook kunststof dakbanen via het merk Proofs Progress Daken. Een dergelijke dakbedekking is onderhoudsvrij, heeft een hoge duurzaamheid en is vriendelijk voor het milieu. De kunststof dakbanen van Proofs zijn compatible met alle bestaande vormen van dakbedekking, waardoor u deze altijd kunt toepassen. De grote duurzaamheid van de Proofs dakbedekking komt ten eerste door het productieproces waarbij bijna geen fossiele brandstoffen worden ingezet. Daarnaast is het transport van een Proofs dakbedekking een stuk korter bij de Profine Group dan bij andere leveranciers. Tot slot zal een Proofs kunststof dakbedekking dankzij de witte kleur de warmte buiten uw gebouw houden, wat leidt tot een vermindering van het energieverbruik.

Egtiss Deuren

Naast kunststof kozijnen, dakkapellen, en schuifpuien heeft men bij de Profine Group ook een eigen merk voor het ontwerpen en produceren van kunststoffen deuren. Dit merk ‘Egtiss’ staat garant voor unieke voordeuren op maat, waarbij u zelf aan de slag kunt als ontwerper. U bepaalt de kleur, maat en het design, de fabrikanten van Egtiss leveren het aan. Alle deuren van Egtiss zijn krasvast, en zeer solide, wat leidt tot extra veiligheid. Egtiss voordeuren zijn bovendien onderhoudsvriendelijk, ongevoelig voor weersinvloeden en kennen ze een lange levensduur. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de unieke oppervlakte met hamerslagstructuur. De U-waarde (isolatiewaarde) van Egtiss voordeuren is tot slot zeer hoog, ongeveer 1 W/m2 K.

Gratis offertes