Knipping kunststof kozijnen

Knipping kozijnen

Knipping kozijnenKnipping is een echt familiebedrijf die in 1982 werd opgericht in Nederland. Hans Wiering haalde de als eerste de producten van het Duitse bedrijf Knipping naar Nederland en bracht deze op de markt. Hans Wiering had zijn eigen huis helemaal voorzien van de eigen producten, kozijnen, deuren en dakkapellen. Hij gebruikte zijn eigen huis als voorbeeld voor klanten en hield vaak open dagen om de producten te laten zien.

De allereerste open dag werd door ruim 1.500 mensen bezocht en er werden 100 orders aangevraagd. Kortom, een daverend succes! Het bedrijf verplaatste de productie van Duitsland naar Nederland. Het huis van Hans Wiering staat er nog steeds en de kozijnen, deuren en de dakkapellen verkeren nog steeds in een perfecte staat.

Producten

Een kunststof kozijn van Knipping betekent dat u geen onderhoud hoeft uit te voeren. Knipping levert meer dan alleen kozijnen, zij leveren ook deuren, dakkapellen, schuifpuien en tuindeuren. Alle producten zijn gemaakt van kunststof en aluminium. Dat houdt in dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud en de isolatiewaarde uitstekend is. Tevens bent u verzekerd van 10 jaar garantie op de producten inclusief de montage.

Kozijnen

Kozijnen van kunststof hebben een groot voordeel ten opzichte van hout of metaal. Knipping heeft kunststof met aluminium gecombineerd en heeft zo een zeer sterk en een goed isolerend kozijn op de markt gebracht. Knipping is de eerst fabrikant die dit heeft. Het raamkozijn vergt weinig onderhoud omdat het niet geschilderd of gerepareerd hoeft te worden.

De keuze voor goed geïsoleerd kozijn en raam is een verstandige keuze. De energiekosten blijven maar stijgen, een goede isolatie helpt u voorkomen dat u te veel betaald voor uw energierekening. Deze raamkozijnen zijn te verkrijgen in iedere stijl. Basic-, classic-, timeless-, nostalgie- en elegance kozijnen zitten allemaal in het assortiment. De kleur van het kozijn is ook helemaal zelf te bepalen.

SKG keurmerk

Knipping heeft alle raamkozijnen laten testen op inbraakveiligheid. Als eerste producent en leverancier heeft Knipping alle raamkozijnen voorzien van het SKG keurmerk. De raamkozijnen zijn allemaal perfect inbraak werend en goed isolerend. Tevens gaan de raamkozijnen erg lang mee en zult u er veel plezier van beleven. U heeft er eigenlijk geen omkijken naar omdat ze praktisch geen onderhoud nodig hebben.

Prijzen

De prijzen voor kozijnen is afhankelijk van de maat, het glas dat u er in wilt hebben en of het een vast of een draai- kiepraam is. De gemiddelde prijs voor een kozijn van 60 x 60 centimeter ligt rond de €100,-. U krijgt er gratis 10 jaar garantie bij en dat is ook inclusief montage.

De prijzen van Knipping zijn scherp.

Vraag daarom nu gratis offertes aan om te zien wat de prijzen zijn.


In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes