Aluplast kunststof kozijnen

Aluplast kozijnen

Aluplast kozijnenAluplast is een Duits familiebedrijf dat in december 1982 is opgericht door Manfred J. Seitz. Na 3 decennia is het nog steeds een echt familiebedrijf alleen is het nu gegroeid met verschillende vestigingen over de hele wereld. Zij zijn gespecialiseerd in PVC kozijnen, aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, rolluiken en ventilatiesystemen.

Producten

Aluplast is gespecialiseerd in het produceren en het leveren van PCV of aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, rolluiken en ventilatiesystemen voor in het kozijn. Dat houdt in dat er zeer weinig onderhoud nodig is. Aluminium zorgt voor een uiterst goede geluidsisolatie, waardoor u zeer weinig last heeft van geluiden van buiten. Daarnaast staat veiligheid in een hoog vaandel en daarom zijn de raamkozijnen zeer stevig gemaakt en bijna onmogelijk om kapot te krijgen door inbrekers.

Kozijnen

Al bedekken ramen slechts 8% van de oppervlakte van een gebouw, ze zorgen wel voor 40% aan warmteverlies. Met Aluplast kozijnen en ramen dringt u het warmte verlies terug. Ze hebben zeer isolerende, inbraakwerende en geluidsisolerende kozijnen op voorraad. Doorgaans heeft u bij Aluplast 30 jaar garantie op het kozijn. Doordat de kozijnen zijn gemaakt van PCV en aluminium houdt dat in dat ze onderhoudsvrij zijn, af en toe een natte doek is voldoende om ze netjes en schoon te houden.

Inbraakwerend

Raamkozijnen die zijn gemaakt van PVC of aluminium hebben al een voorsprong op de houten kozijnen. Houten raamkozijnen zijn namelijk gemakkelijk te bewerken en kapot te krijgen. Een kozijn van PVC en aluminium is zeer sterk. Een inbreker zal deze raamkozijnen niet snel open krijgen. De keuze voor een Aluplast kozijn is daarom een goede keuze.

Prijzen

Wilt u een kozijn van Aluplast, dan maakt u een goede keuze. De prijs voor een kozijn ligt rond de €100,- voor een raam van 60cm x 60cm. Er komen extra kosten bij als u een draai- kiepraam wilt. Deze kosten zijn inclusief plaatsing van het raam.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten omdat u geïnteresseerd bent?

Vraag dan nu gratis offertes aan voor exacte prijzen voor een hoogstaand raamkozijn. Deze raamkozijnen zijn zeer inbraakwerend, isolerend en geluidsisolerend.


In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes