Ramen vervangen

Ramen vervangen

Een raam wordt vaak vervangen om verschillende redenen. Het raam kan beschadigd zijn of u wilt de functie van het raamkozijn veranderen. Vaak als het raam vervangen wordt dan wordt het kozijn ook opnieuw geplaatst. Zijn uw kozijnen nog gewoon goed? Dan is het mogelijk om wel alleen uw ramen te vervangen, dan moeten de scharnieren wel weer opnieuw en nauwkeurig worden gezet.

Beschadigde ramen

Mochten uw ramen niet meer goed sluiten of beschadigd zijn, dan raden wij u aan om ze zo snel mogelijk te laten repareren of om ze te vervangen. Deze beschadigingen zijn vaak de oorzaak van lekkages en tocht. Ziet u tekenen van beschadigingen in uw raamkozijn? Reageer dan snel en voorkom dat deze gebreken verergeren. Doet u er niets aan, dan zullen uw kozijnen worden aangetast.

Nieuwe beglazing voor een betere isolatie

Wilt u de isolatiewaarde van uw woning verbeteren, denk dan eerst eens even aan isolatieglas. Dit levert niet alleen energiewinst op maar zal het ook nog eens het comfortgevoel sterk verhogen. Heeft u nog enkel glas in uw woning zitten? Dan doet u er goed aan om deze onmiddellijk in te wisselen voor isolatieglas. Het warmteverlies bij enkel glas ligt 5 tot 6 keer hoger als bij isolatieglas het geval is. Het is een keuze die u zeker moet overwegen.

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor een nieuwe ramen of een raamkozijn? Vul dan geheel vrijblijvend en kosteloos het offerteformulier in.

Kozijnen vervangen

Het is voordelig om al uw ramen en kozijnen in één keer te vervangen. Uw (houten) kozijnen zijn tenslotte om de vijf jaar aan vervanging of renovatie toe. Door alles in één keer te doen scheelt het veel u geld en tijd. De arbeidsuren zijn relatief laag omdat het 2 klussen in één zijn. Tevens bent u ervan verzekerd dat de ramen en kozijnen goed op elkaar aansluiten en zullen problemen opleveren.

Kosten

De prijzen voor een het vervangen van het raam is ongeveer €175,- voor een 60 x 60 cm raam. Dit hangt ook nog af van het type raam en raamkozijn. Dit zijn de kosten voor een regulier raam. Voor de exacte prijzen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo ontvangt u een mooi overzicht van de prijzen voor het vervangen van uw ramen en kozijnen. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.Heeft u de hulp nodig van een vakman? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Kunststof Kozijnen Expert. De experts uit ons netwerk helpen u graag met het inmeten en plaatsen van uw nieuwe raamkozijnen en deurkozijnen!

Gratis offertes