Finstral kunststof kozijnen

Finstral kozijnen

FinstralFinstral Kozijnen is een onderneming dat door jaren heen sterk is gegroeid. In het jaar 1969 is het bedrijf opgericht in Unterinn Am Ritten, dat is een klein dorpje in Italië. Ze begonnen met het produceren van deuren en kozijnen van hout. Dat is een geliefde grondstof die vaak werd gebruikt in die tijd. Finstral Kozijnen is snel overgestapt op het gebruik van kunststof. Kunststof is veel sterker en de eenvoudige raamkozijnen van toen kunnen nu ontwikkelt worden tot fraaie hoogwaardige kozijnen.

Finstral producten

Finstral is gespecialiseerd in het produceren van deuren en kozijnen. Het kenmerk van een Finstral is dat in het begin van het bedrijf de producten met de hand gemaakt werden. Tegenwoordig worden de producten deels machinaal maar ook nog deels handmatig gemaakt. Doordat de producten van kunststof worden gemaakt, is het lastig om ze geheel handmatig te maken. Tevens duurt dat ook veel langer dan machinaal. Het bedrijf heeft meerdere soorten kozijnen die allemaal bijdragen aan het verbeteren van uw wooncomfort. Zo hebben zij kozijnen met zonwering en kozijnen met een hoge isolatie waarde.

Kozijnen

Kozijnen bieden u bescherming tegen het weer van buiten. Ze houden de kou en de verschillende weersomstandigheden buiten terwijl het leefklimaat binnen aangenaam blijft. Finstral onderscheid zich door innovatief te zijn. Zij hebben namelijk een kunststof kozijn met zonwering tussen de ramen. U hoeft deze stofvangers daarom weinig schoon te maken. Wilt u ze toch een schoonmaak beurt geven, dan kunt u het raam deels openen. Weinig onderhoud maar u profiteert wel van optimaal comfort. Tevens werkt het kunststof kozijn zeer isolerend. Met een goed geïsoleerd kozijn zal de energierekening dalen en de investering die u hebt gemaakt in de kozijnen zich terug verdienen.

Prijzen

De prijs voor een vast raam van 60 x 60 cm begint bij een prijs van €90,-. Voor in de zomer is het lekker om een raam open te zetten, een draai- kiepraam is daarom geen overbodige luxe. De prijzen voor een draai- kiepraam liggen daarin tegen wel een stuk hoger. Voor dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf €200,-. Deze prijzen zijn exclusief montage. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor het vervangen van uw huidige raamkozijnen voor Finstral kozijn? Vraagt u dan eens geheel vrijblijvend en kosteloos offertes aan. Vergelijk de prijzen onderling en bespaar op de kosten!


In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes