Kozijnen merken

Er zijn meerdere merken kunststof kozijnen verkrijgbaar bij diverse leveranciers. Waar moet u nu voor kiezen? We hebben voor u een handig overzicht gemaakt van de verschillende merken. U komt zo op snelle wijze meer te weten over de verschillende bedrijven. Vervolgens kunt u direct een gratis en vrijblijvende een offerteaanvraag doen. Het is aan u om een keuze te maken voor het merk dat het beste aansluit bij uw wensen en budget.

Gayko

Gayko kozijnenGayko is een bedrijf dat al 30 jaar actief is op het gebied van kozijnen. Met hun intelligente techniek bieden zij u een aantal aspecten zoals veiligheid, comfort en natuurlijk een lange levensduur van uw kozijnen. De fabrikant is opgericht in 1981 in het Duitse plaatsje Elkenroth. In die tijd bestond het bedrijf nog maar uit 3 werknemers, door de jaren heen is het uitgegroeid tot een grote leverancier met ongeveer 200 medewerkers.

Gayko werkt met verschillende technologieën zoals Gayko ESP, GVS, TGS en Gayko warme kant. Gayko ESP zorgt voor een goede stevigheid en voldoet daarom ook aan de hoge eisen die gesteld worden. Het merk biedt u veiligheid in huis en is daarom ook inbraakwerend. Bovendien isoleert het uw woning goed en zorgt daarnaast voor een comfortabel klimaat, ook hebben we nog de warme kant die zorgt voor een dubbele isolatie.

Weru

Weru Weru is een kozijnenleverancier uit Duitsland dat gespecialiseerd is in het plaatsen van kozijnen bij deuren en ramen. Al 170 jaar zijn zij actief. De kozijnen van Weru voldoen aan de technische eisen die gesteld zijn. Weru is opgericht in 1843 en is toen gestart met het beglazen van ramen en deuren. Uiteindelijk opende Weru een fabriek genaamd “Roll-und Klappaldenfabrik”. In 1960 richtte het merk zich meer op het ontwikkelen en fabriceren van kozijnen. Niet op houten kozijnen maar op hoogwaardige PVC-kozijnen van zeer goede kwaliteit. Weru zorgt niet alleen voor mooie kozijnen. Ze bieden u kozijnen die weinig onderhoud nodig hebben en veel veiligheid bieden. Tenslotte biedt het merk een zeer goede isolatie.

Knipping

Knipping kunststof kozijnen Het bedrijf Knipping zit al jarenlang in de familie en is daarom ook een echt familiebedrijf. Het begon allemaal door Hans Wiering die het bedrijf startte in 1982. Hij werkte als importeur en bracht de Duitse producten van de firma Knipping in Nederland op de markt. Het merk verplaatste de productie van Duitsland naar Nederland. Zo heeft de fabrikant alles wat betrekking heeft op de productie en ontwikkeling in eigen beheer.

Niet alleen is Knipping gespecialiseerd in kunststof kozijnen maar ook in deuren, dakkapellen en serres. Het merk heeft daarnaast veel verschillende uitvindingen op hun naam staan zoals de Prolux dakkapel en het Knipping Classic Kozijn. De fabrikant maakt gebruik van kunststof en aluminium waardoor de mooiste creaties worden ontworpen.

Aluplast

Aluplast kozijnen Een Internationale producent van kunststof profielen en de toebehoren is Aluplast. Het bedrijf is gevestigd in Nederland, Duitsland, Engeland, Polen, Frankrijk en Hongarije. Ook wordt de fabrikant vertegenwoordigd in de rest van Europa. Aluplast maakt de producten naar de hoogste normen en is daarom een van de beste merken onder de consument. In het plaatsje Nuenberg in Duitsland zijn de kozijnen van Aluplast uitgeroepen tot de meest innovatieve en beste kozijnen van 2010 en 2011. Daarnaast wonnen ze in 2011 ook nog een industrieprijs. Aluplast is door de jaren heen steeds bekender geworden.

Veka

Veka kozijnen Veka is een systeemleverancier die wereldwijd levert en produceert. Ze produceren kunststoffen en profielen voor deuren, ramen en ook voor de platen van rolluiken. Het is een familieonderneming met ongeveer 1000 medewerkers. De wensen van klanten zijn bij Veka het belangrijkste onderdeel, dat is waar de werknemers van Veka dus goed naar luisteren. Veka kozijnen hebben niet alleen een mooi design maar zijn ook nog eens zeer comfortabel. Ze zorgen namelijk nog voor veiligheid en goede isolatie voor uw woning.

Profine Group

ProfineDe Profine Group Nederland is een dochteronderneming van Profine GmbH uit Duitsland. Deze organisatie bezit wereld diverse productlocaties voor het ontwikkelen en produceren van kunststof kozijnen en deuren, van onder andere merknamen als Kömmerling, KBE en Trocal. In Nederland bestaat de Profine Group sinds 1969, waarbij zij zich richten op het ontwerpen van onderhoudsarme en duurzame kunststof producten voor de buitenzijde van particuliere- en bedrijfspanden.

In Nederland is Profine al een aantal jaar actief op de markt. Al sinds 1969 begonnen ze met onderhoudsvriendelijke kunststof producten voor ramen en deuren. Daaronder vallen de producten met een eigen merknaam zoals K-vision Kozijnen, Proofs Daken en Egtiss Deuren. Zo vormen zij de nieuwe generatie kunststof producten voor woningen van deze tijd. De merken werden altijd al gebruikt maar door de jaren heen zijn ze erg vooruit gegaan in kwaliteit.

Rehau

RehauRehau is sinds de oprichting al een zeer sterk bedrijf. Het begon in 1948 door Helmut Wagner die destijds een fabriek opende. Door de jaren heen heeft het Rehau veel verkocht en veel ontwikkelt, zoals de productie voor automobielindustrie in 1951 en het eerste RAURCRON-raamprofiel in 1969. Renhau groeide uit tot de grootste energiezuinigste bedrijf op het gebied van bouwen.

Het bekendste kozijnenprofiel die Rehnau u bied is Character-design 70 een systeem dat speciaal ontwikkeld is voor de Nederlandse markt. Het kozijnenprofiel zorgt voor een prachtige uitstraling van de woning. Rehnau heeft een breed kleurenassortiment. Dus welke kleur de kozijnen ook moeten worden Rehau zorgt er voor dat de kozijnen de gewenste kleur zullen krijgen.

Schüco

Schüco kozijnen Schüco beheert een wereldwijd netwerk van partners, architecten investeerders en natuurlijk planners. Alles om een mooi en functioneel gevelsysteem te kunnen maken en aan te passen naar de behoeftes van de klant. Zoals elke producent voldoet Schüco ook aan bepaalde eisen zoals het design, veiligheid en natuurlijk comfort. Schüco is met ongeveer 4800 medewerkers actief in 78 landen. Het familiebedrijf werd in 1951 opgericht in Oost-Westfalen in Duitsland.

Tegenwoordig is het bedrijf wereldwijd de grootste producent van hoogwaardige kozijnen. De kunststof kozijnen van Schüco hebben een grote kleuren mogelijkheid. De kozijnen zijn bestand tegen chemische stoffen en ze hebben een hoge krasbestendigheid. Daardoor zijn de kozijnen van Schüco zeer geliefd. Daarnaast is er de keuze uit 9 metallic kleuren voor zowel buiten als binnen.

Finstral

Finstral Finstral is een groot bedrijf. Met zijn 14 locaties is er een groot handelsnetwerk binnen Europa. Met meer dan 1400 medewerkers ontstaat er een echte onderneming cultuur. In een klein Italiaans dorp Unterinn Am Ritten is het bedrijf in 1969 gestart. In de eerste veertig jaren van het bedrijf is er veel ontwikkeld op het gebied van de kunststof kozijnen en deuren. Voor kozijnen en deuren, glazen aanbouw, huisdeuren en zicht- en zonwering bent u bij Finstral aan het juiste adres. Zij werken met kunststof en zijn daarom zeer duurzaam. Ook wordt er geluisterd naar de wensen van de klanten. De kozijnen worden voor elke klant op maat gemaakt. Daarnaast hebben de kunststof kozijnen een gecertificeerde uitvoering en voldoen aan de Europese normen.


Welk merk is voor mij het meest geschikt?

Op basis van bovenstaande overzicht krijgt u een duidelijk beeld van de diverse merken. Bent u benieuwd welke leverancier u het best van dienst kan zijn? Of wenst u meer informatie over een specifiek merk? Vraag dan direct gratis offertes aan. U ontvangt op korte termijn meerdere offertes van diverse leveranciers en merken. Aan u om de aanbiedingen te vergelijken op prijs en kwaliteit!

Gratis offertes