Vensterbanken prijzen

Vensterbanken

Een vensterbank is een plank die tussen de vloer en de onderkant van uw raamkozijn zit. Uw vensterbank zorgt voor extra ruimte in huis. Ze zorgen er ook voor dat de gestookte warmte niet meteen verloren gaat tegen de koude ramen. U kunt uw huis opfleuren door planten en andere decoratie neer te zetten op uw vensterbank. De vensterbanken worden niet alleen binnen maar ook buiten geplaatst. Buiten zorgen ze voor een goede afwatering. De vensterbanken zijn in verschillende materialen te verkrijgen.

Verschillende materialen

Vensterbanken zijn te verkrijgen in verschillende materialen. U kunt ze verkrijgen in hout, kunststof en natuursteen. Elk heeft zijn eigen voordelen.

  • Houten vensterbanken geven uw huis een warm uiterlijk en zijn duurzaam. Hout geeft een warme sfeer in huis. Grote voordelen van hout zijn dat ze gemakkelijk aan te passen zijn in de breedte en dat u ze gemakkelijk van een andere kleur kan voorzien.
  • Kunststof is krasvrij en recyclebaar. Kunststof vensterbanken verkleuren niet in de zon en zijn waterafstotend. Kunststof is gemakkelijk schoon te houden en geeft uw woning een strakke uitstraling.
  • Vensterbanken van natuursteen dragen mee aan een authentieke uitstraling van uw woning. Zij zijn nagenoeg niet gevoelig voor krassen en vlekken. Een groot voordeel van natuursteen is dat zij een leven lang mee gaan. Over de natuursteen kunt u nog een speciale beschermcoating spuiten om uw vensterbanken zo goed mogelijk te beschermen.

Waar op te letten bij het aanschaffen van nieuwe vensterbanken?

Bij de aanschaf van nieuwe vensterbanken moet u eerst kijken naar de verschillende voordelen van de materialen. Deze voordelen moet u tegen elkaar af wegen. Komt u er zelf niet uit, gaat u dan naar een kozijnen expert die u verder advies kan geven. U moet namelijk wel de juiste keuze maken.

Prijzen

Voor 3 meter vensterbank betaalt u ongeveer €50,-. Dat is wel afhankelijk van het soort materiaal. De plaatsing komt nog bij dit bedrag op. Bent u benieuwd naar de exacte prijs voor het totaalpakket? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.In de loop de jaren is Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. De specialisten uit ons netwerk adviseren u dan ook graag kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes