Weru kunststof kozijnen

Weru kozijnen

Weru kozijnen logoWeru kozijnen is in het jaar 1843 begonnen met het installeren van ramen en deuren. In het jaar 1960 zijn ze zich gaan specialiseren in het produceren van PVC-kozijnen. De keuze voor Weru kozijnen is een zeer goede keuze. De raamkozijnen zijn van de hoogste kwaliteitseisen en voldoen aan alle keuringseisen. Deze kozijnen zijn een verrijking voor uw woning voor de komende tientallen jaren.

Producten van Weru

Weru is een leverancier van verschillende producten. Naast raam- en deurkozijnen leveren zij ook deuren, ventilatoren, schuifpuien, terrasdeuren, overkappingen en rolluiken. Maar het bedrijf heeft zijn focus op kozijnen gelegd. Heeft u de keuze voor deze kozijnen gemaakt, dan geniet u van een perfecte montage, maximale service en zekerheid voor optimaal comfort.

Verschillende kozijnen

Raamkozijnen zijn onmisbaar in elke woning! Weru biedt twee soorten kozijnen, de eerste is een Castello kozijn die op elke woning te monteren is. De tweede kozijn is een Afino, dit is een nieuw kozijn soort dat een zeer hoge isolatie waarde heeft. Met Afino gaat u besparen op uw energierekening, wie wil dat nou niet?

Castello kozijnen

De Castello kozijn is een kunststof kozijn op elke woning past. Doordat u voor kunststof kiest, kiest u voor een betere isolatie, minimale onderhoud en optimaal comfort. De kozijnen zijn te plaatsen op een nieuwbouwhuis maar ook bij een renovatie van uw woning. Door de drie profielen waar u uit kunt kiezen, past u de raamkozijnen gemakkelijk bij uw woning aan. Voor elke situatie is er wel een stijl toe te passen. Naast de verschillende stijlen, heeft u ook nog steeds keuze uit diverse houtstructuren. De Castello heeft een sterke kozijn opbouw en is zeer stevig en stabiel. Tevens zorgt de Castello voor extra isolatie.

Afino Kozijnen

De Afino is een nieuw soort kozijn van Weru. De Alfino heeft een nog betere isolerende werking ten opzichte van de Castello. Deze kozijnen zijn duurzaam en met dit kozijn gaat u besparen op de energiekosten. De kosten die u heeft gemaakt voor de aanschaf heeft u er na een aantal jaar weer uit gehaald door de goede isolatie. Bij de Afino heeft u ook keuze uit verschillende stijlen waarmee u het kozijn bij uw woning kunt aanpassen.

Prijzen

De prijzen hangen af van het aantal ramen die u wilt voorzien van kunststof raamkozijnen. De gemiddelde prijzen voor het vervangen van een normaal rijtjeshuis ligt rond de €10.000,-. De prijs voor een vast raam van 60 x 60 cm begint bij de €90,-. Wilt u een draai- kiepraam, dan betaalt u hier meer voor dan voor een vast raam. De prijs voor een draai- kiepraam begint rond de €200,-. De prijzen voor de ramen is exclusief montagekosten. Er komen dus extra kosten bij maar de hoeveelheid verschilt per leverancier.

Bij aanschaf vaneen kunststof kozijn bent u ervan verzekerd dat u gaat besparen op uw energierekening doordat kunststof zeer goed isoleert. Schaft u een Afino kozijn aan, dan gaat u extra veel besparen. De keuze ligt bij u.

Bent u benieuwd naar exacte prijzen? Wacht niet en vraag direct gratis offertes aan via het offerteformulier. De verschillende bedrijven geven u een reële prijsindicatie, zo weet u precies waar u aan toe bent.


In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes