Ramen en kozijnen beveiligen

Kozijnen beveiligen

Als de zomer voor de deur staat en veel mensen op vakantie gaan dan proberen veel inbrekers buit te maken. Wees daarom goed voorbereid en beveilig uw woning goed. Inbrekers houden in de gaten wanneer mensen op vakantie gaan en weten precies wanneer ze hun slag kunnen slaan. Zij zoeken vaak de woningen uit die slecht zijn beveiligd zodat de inbraak niet te veel tijd in beslag neemt. Door uw kozijnen te beveiligen is de kans dat er bij u wordt ingebroken kleiner.

Beveiliging tips

Het is belangrijk dat uw ramen en kozijnen zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk geeft aan dat de ramen en kozijnen zijn getest op veiligheid. Het is ook van belang dat u goede sloten heeft gemonteerd op uw ramen en deuren. Er zijn genoeg tips voor u die u uit kunt voeren voordat u op vakantie bent. Onderstaande tips zijn eenvoudig toe te passen en dragen direct bij aan de veiligheid van uw waardevolle spullen in huis.

  • Controleer of u al uw ramen en deuren dicht en op slot heeft.
  • Verberg sleutels van uw woning nooit rondom uw woning maar geef deze altijd af bij een kennis of familielid.
  • Gaat u op vakantie, licht altijd uw buren in. Zij kunnen uw huis in de gaten houden als u weg bent.
  • Plaats voldoende lichten rondom uw woning, veel verlichting of verlichting met bewegingssensoren schrikken inbrekers af.

Raam beveiliging

Het is mogelijk om uw kiepraam of draaikiepraam te beveiligen tegen een inbraak. Door dievenklauwen in uw kiepraam te laten plaatsen zit het raam stevig vast en is niet zomaar open te krijgen. Er wordt een stalen pen in de scharnieren geplaatst die de scharnieren met elkaar verbindt. Bij het beveiligen van uw draaikiepraam wordt er een beveiligingsbeslag gemonteerd. Dit vergrendeld het raam en kan het raam niet worden geopend en is goed vergrendeld.

Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft aan of uw ramen en deuren goed beveiligd zijn. Bent u er niet zeker van dat uw ramen en deuren goed beveiligd zijn? Dan is het verstandig om een expert in te schakelen die uw ramen en deuren komt controleren op de beveiliging. U kunt daar een erkende organisatie voor inschakelen maar ook uw kozijnen specialist. Weet u zeker dat uw ramen en kozijnen niet goed zijn beveiligd? Dan doet u er goed aan om deze door een kozijnen specialist in orde te laten maken.

Vrijblijvend contact

Een specialist kan uw kozijnen inbraakveilig maken. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan. De kosten verschillen namelijk per raam en deur. Wees er wel op tijd bij want als u op vakantie bent dat wilt u er wel zeker van zijn dat uw spullen goed beveiligd zijn tegen inbrekers.In de loop de jaren is Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. De specialisten uit ons netwerk adviseren u dan ook graag kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes