Prefab dakkapel

Prefab dakkapel

Bij een prefab dakkapel wordt de kant en klare opbouw vervaardigd in de fabriek of werkplaats. Deze wordt dan ook direct waterdicht gemaakt en er wordt isolatie toegevoegd. De dakkapellen kunnen volledig uit een stuk polyester worden gemaakt of er wordt gebruik gemaakt van een frame van hout met een kunststof afwerking. Doordat de afwerking van kunststof of polyester is zijn dakkapellen onderhoudsvrij en kunnen ze vaak binnen 1 dag geplaatst worden. Lees meer over de andere voordelen van een dakopbouw die kant-en-klaar is, het productieproces en de verschil in prijzen. Bespaar geld door meerdere offertes aan te vragen en vind de leverancier die het best bij uw wensen past.

Voordelen van een kant en klare dakkapel

Het plaatsen van een prefab dakkapel heeft meerdere voordelen. Een van deze voordelen is dat door gebruik van kunststof ze weinig onderhoud nodig hebben. Een ander voordeel is dat hij kant-en-klaar geleverd wordt, hierdoor is de plaatsing eenvoudig en snel. Doordat de prefab dakkapellen van kunststof zijn gemaakt is de verwachte levensduur zeer hoog en zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en soorten.

Het productieproces

Doordat een prefab dakkapel uit een stuk gemaakt is kan en dus kant-en-klaar bij u geleverd kan worden is het productieproces zeer efficiënt. Het niveau van afwerken is zeer hoog voor dit soort dakkapellen doordat de volledige productie in een fabriek gebeurd. De productie van een dakkapel duurt gemiddeld 2 tot 4 dagen. Een groot voordeel voor u is dat de plaatsing binnen 1 dag kan plaatsvinden en u er dus relatief weinig last van heeft.

Prijzen

De prijzen voor een kunststof dakkapel kunnen nogal variëren. Deze prijsverschillen hangen samen de grootte die u kiest en of u kunststof of polyester als afwerkingmateriaal kiest. Onze prijzen voor een kunststof dakkapel beginnen bij €3.750. Dit is het standaardmodel met de afmetingen 2.50 meter breedte bij 1.50 meter hoogte. Wilt u de polyester als materiaalsoort dan komt hier ongeveer €1.000 bij. Wilt u verschillende offertes aanvragen en zo tot 40% besparen, vul dan het contactformulier in en wij komen zeer snel bij terug. De prijzen van een dakopbouw met een pannendak zijn ongeveer 30% hoger dan van een platdak. Voor een opbouw met een nokverhoging moet ongeveer 60% meer kosten dan een opbouw met platdak.


In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Prefab dakkapel plaatsenMaatwerk dakkapel

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten prefab dakkapellen en hierbij horen ook verschillende prijzen. Een dakkapel met een eenvoudig platdak zal goedkoper zijn dan een dak opbouw met een pannendak of nokverhoging. Een dak opbouw met een flauwe hellingshoek zal per definitie hogere prijzen hebben. Het prijsverschil zit tevens in het productieproces en de materialen die gebruikt worden. Als u een kant-en-klaar dakopbouw wil van polyester bent u duurder uit dan kunststof. Als u een houtnerf in de materiaalsoort wil om een houten kozijn na te bootsen zult u iets meer geld evenals u speciale dakgoten op de prefab dakkapel wil.

Besparen door te vergelijken

Misschien heeft u al een goed idee over wat voor dakkapel u graag wilt hebben op uw huis. De grootte, materiaalsoort, hellingshoek en vorm van het dak spelen een grote rol als het gaat om dakkapel prijzen. Door meerdere offertes aan te vragen kunt u bij ons tot 40% besparen en uitkiezen welke aanbieder het best bij uw wensen past. Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u een mooi overzicht van de dakkapel prijzen en verschillende offertes aanvragen? Vul dan nu ons contactformulier in. U ontvangt spoedig diverse opties per email toegestuurd.
Gratis offertes