DakkapelDakkapellen

U hebt behoefte aan meer ruimte in uw woning, maar geen zin in verhuizen? Kunststof Kozijnen Expert raadt u in zo’n geval een dakkapel aan. Door het plaatsen van een dakkapel creëert u veel meer ruimte, daarnaast stijgt uw woning in negen van de tien gevallen ook nog eens in waarde. Mooi meegenomen toch? Onderstaand leest u enkele onderdelen die u moet weten voordat u besluit een dakkapel te laten plaatsen.

Voordelen van een dakkapel

  • Meer ruimte op uw kamers
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Extra lichtinval
  • Veel verschillende oplossingen, passend bij uw budget

Prijzen dakkapel

Het mooie aan een dakkapel is dat deze helemaal aan uw smaak is aan te passen. Materiaal, formaat en kleur zijn van invloed op de uiteindelijke prijs. Wij stellen graag een offerte voor u op, het enige dat u hoeft te doen is uw wensenlijst door te geven. Onze specialist geeft u graag antwoord op uw vragen en stelt een passende prijslijst op!

Bouwvergunning dakkapel

Het is niet toegestaan om zomaar een dakkapel te plaatsen. U dient zich aan voorwaarden te houden die zijn gesteld door de Rijksoverheid. Op de website van de rijksoverheid kunt u nagaan of u een bouwvergunning nodig heeft of niet.

De dakkapel moet passen in het bestemmingsplan van de gemeente, vandaar dat het verstandig is om bij uw gemeente te informeren naar lokale regelgeving omtrent het plaatsen van dakkapellen. Mocht dit problemen opleveren dan kunt u ook overwegen om een dakraam te plaatsen.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel biedt het voordeel dat deze zeer onderhoudsvrij is. Dat is gemakkelijk, omdat de dakkapel in de meeste gevallen moeilijk te bereiken is. Op deze manier voorkomt u dat u het dak op moet om te schilderen. Het enige dat u hoeft te doen is de kunststof dakkapel zo af en toe schoon te maken. Op deze manier voorkomt u aanslag op kunststof.

Dakkapel prijslijst

Kunststof Kozijnen Expert plaatst hier doelbewust geen prijslijst. Wij houden namelijk rekening met uw wensen, dit kan de prijs van de dakkapel aanzienlijk doen veranderen. Wij horen liever wat uw wensen zijn, dan stellen wij een offerte op die helemaal aansluit bij uw wensen!In de loop de jaren is Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. De specialisten uit ons netwerk adviseren u dan ook graag kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes