Gayko kunststof kozijnen

Gayko kunststof kozijnen

Gayko kunststof kozijnenIn 1981 is Gayko opgericht door drie Duitsers in het plaatsje Elkenroth. Door de jaren heen is het bedrijf van drie personen uitgegroeid naar een groot bedrijf van 200 medewerkers. Gayko heeft zich gespecialiseerd in kunststof kozijnen maar ook in deuren. De kozijnen van Gayko zijn van en zeer hoge kwaliteit omdat Gayko naar perfectie streeft, zij willen de beste kozijnen leveren. Deze zijn daarom energiebesparend, onderhoudsvrij en inbraakproof.

Voordelen van kunststof

Kozijnen waren vroeger allemaal van hout gemaakt. Dit is een grondstof dat gemakkelijk te bewerken is. Hout is ideaal als grondstof, het heeft een natuurlijke isolerende werking en is gemakkelijk te bewerken. Hout is alleen wel gemakkelijk kapot te maken. Inbraakwerend is het dus niet.

Gayko biedt u kunststof kozijnen aan.

Kunststof is van zichzelf erg sterk en is bijna niet kapot te krijgen. Kunststof kozijnen zijn dus erg inbraak werend maar hebben ook een erg goede isolerende werking. Tevens is kunststof onderhoudsvrij, terwijl u hout om de vijf jaar een grote beurt moet geven.

Warmte- en geluidsisolatie

Bij veel mensen staat het renoveren van hun kozijnen ergens bovenaan op hun verlanglijst voor de woning. De kozijnen die voor 1995 zijn geïnstalleerd, ongeacht of er enkel- of dubbelglas in zit, isoleren slecht. Zowel de warmte als het geluid worden slecht geïsoleerd. De techniek en de producten zijn bij Gayko door de jaren heen sterk verbeterd. Het kunststof kozijn van tegenwoordig biedt u een goede isolatie tegen de kou en geluidsoverlast van buiten. Uw woning krijgt meer leefcomfort door de kozijnen van Gayko. Meer weten? Ga naar de pagina over de isolatiewaarde van kunststof kozijnen voor meer informatie.

Prijzen

De prijzen van de kozijnen zijn afhankelijk van de grootte en het raam dat er in wordt geplaatst. Voor een vast raam van 1 x 1 meter bent u €158,78 kwijt. Voor een draai- en kiep raam van 1 x 1 meter bent u €263,90 kwijt. Bij de prijs zitten de HR++ ramen er bij in gerekend. HR++ zijn isolerende ramen of de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. Wilt u exacte prijzen weten voor het vervangen van alle ramen bij u in uw woning? Dan is een vrijblijvende offerte aanvragen de beste optie. U moet van een €10.000,- uitgaan, dat is ongeveer het gemiddelde wat u kwijt zult zijn.


In de loop de jaren in Kunststof Kozijnen Expert uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

Gratis offertes