kunststof kozijnen Spijkenisse

Kunststof kozijnen Spijkenisse

Nieuwe kunststof kozijnen zijn de oplossing voor iedereen die een hekel heeft aan kozijnen schilderen. Toch is dit niet het enige voordeel: het materiaal isoleert uitstekend, het is inbraakveilig en heeft nauwelijks extra onderhoud nodig! Nieuwe kunststof kozijnen in Spijkenisse laten plaatsen?

Start de gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de voordelen van kunststof kozijnen. Ook krijgt u meer informatie over de verschillende soorten raamkozijnen en de prijzen van een kozijn. U leest op deze pagina bovendien meer over de glassoorten die u kunt kiezen en hoe u gemakkelijk bespaart op de totaalprijs.

De voordelen van kunststof kozijnen

Nieuwe kozijnen nodig? Kies kunststof! Dit materiaal heeft tal van belangrijke voordelen. Dit zijn de grootste voordelen van kunststoffen kozijnen:

 • Nieuwe kunststof kozijnen hebben een lange levensduur van wel 50 jaar!
 • Kunststof vereist heel weinig onderhoud.
 • Met kunststof kozijnen profiteert u van een uitstekende isolatie.
 • Een kunststoffen kozijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Met behulp van een stelkozijn is een kunststof kozijn eenvoudig te plaatsen.

Besparen op de kosten? Schakel een expert in!

Toe aan nieuwe kozijnen? Schakel een kozijnen expert uit Spijkenisse in en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs! Met het vergelijken van offertes vindt u snel en gemakkelijk een vakman bij u in de buurt.

Dit is uw voordeel:

 • U vergelijkt gratis de prijzen van verschillende kozijnen experts in Spijkenisse.
 • Kies zelf de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40%!
 • Deze service is gratis én zonder verplichtingen: u zit nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken

kunststof raamkozijnen Spijkenisse

Welke soorten raamkozijnen zijn er?

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen? Dan heeft u de keuze uit verschillende raamsoorten. Twijfelt u welk soort raamkozijn de beste keuze is? Als u de raamkozijnen laat monteren door een ervaren kunststof kozijn expert uit Spijkenisse, dan krijgt u een persoonlijk en professioneel advies. Start direct uw gratis offerteaanvraag en vind een vakman bij u in de buurt of lees hieronder meer over de meest toegepaste soorten raamkozijnen.


Raam- of deurkozijn?

Kunststof kozijnen zijn zowel als raam en als deurkozijnen te plaatsen. Bij deurkozijnen kunt u denken aan gewone binnendeuren, maar ze worden ook veel gebruikt bij een voordeur, bij tuindeuren en bij een schuifpui. Het bijkomend voordeel van kunststoffen deurkozijnen, is dat deze heel sterk zijn. Dit maakt kunststoffen deurkozijnen inbraakwerend! Voor standaard deurkozijnen liggen de tarieven rond de €800,- tot €900,-. Voor een schuifpui betaalt u gemiddeld €820,- tot €1.000,-. Deze prijzen zijn nog exclusief monteren.

Als raamkozijn is de keuze uit verschillende soorten: vaste kozijnen, draaikiepramen en valramen. Hieronder leest u meer over deze soorten raamkozijnen.

Vast kozijn

Een vast kozijn is een raamkozijn dat u niet kunt openen. Deze wordt in de praktijk vaak gecombineerd met een val- of draai-kiepraam om toch te zorgen voor voldoende isolatie. Is er geen raam dat open kan, dan is een vast kozijn ook goed te combineren met een ventilatierooster.

Het voordeel van vaste kozijnen, is dat deze veilig zijn. Kleine kinderen kunnen het raam niet openen, en kunnen dus ook niet naar buiten vallen. Daarbij is een vast raamkozijn, omdat het juist heel simpel is, een goedkope optie als het om kunststof kozijnen gaat. De prijzen voor een vast raam van 1 vierkante meter liggen rond de €155,- tot €165,-.

Draaikiepraam

Een draai-kiepraam kunt u op twee manieren openen: door het raam naar binnen te kiepen of door het te draaien. Het kiepen zorgt ervoor dat u frisse lucht naar binnen krijgt, zonder dat iemand door het raam naar binnen of naar buiten kan klimmen. Door het draai-kiepraam open te draaien verlucht u de ruimte in een korte tijd. Zo hoeft u het raam niet lang open te houden.

Draaikiepramen zijn iets duurder dan goedkope vaste kunststof kozijnen: de prijzen voor een draai-kiepraam van 1 vierkante meter liggen gemiddeld tussen de €235,- tot €250,-.

Valraam

Een valraam kan op een manier geopend worden: deze laat u naar binnen vallen, waardoor het raam aan de bovenkant geopend is. Het voordeel van valramen is dat u toch uw huis goed kunt verluchten, zonder dat er iemand in of uit het raam kan klimmen. Hierdoor is een valraam ook een hele veilige keuze. Handig als u kleine kinderen heeft of als u in een drukke buurt woont.

Overweegt u een valraam te laten monteren? De prijzen voor een valraam van 100 bij 80 centimeter liggen rond de €200,- tot €235,-. Deze prijs is inclusief HR++ beglazing.kunststof kozijnen prijzen

Kunststof kozijnen prijzen 2024

De prijs van de kozijnen varieert en is afhankelijk van het soort raamkozijn én de afmetingen. Vaste ramen zijn over het algemeen goedkope kozijnen. Voor ramen van 1 vierkante meter betaalt u gemiddeld €155,- tot €165,-. Dit zijn ramen inclusief HR++ beglazing, maar exclusief monteren. De prijzen voor het monteren van de ramen komen er dus nog overheen.

Wat kost een draai-kiepraam?

Voor ramen van ongeveer 120 bij 180 centimeter, ligt de totale prijs rond de €365,- tot €385,-. Voor een valraam van 150 bij 120 centimeter betaalt u een prijs van ongeveer €325,- tot €360,-. Beperkt budget? Met het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op de totale prijs!

Wat kosten kunststof kozijnen?

Soort
kozijn
Gemiddelde prijs exclusief montage
(incl. btw en HR++glas)
Gemiddelde prijs inclusief montage
(incl. btw en HR++glas)
Vast raam
30 x 30 cm€35,- tot €85,-€49,- tot €119,-
60 x 60 cm€95,- tot €110,-€133,- tot €154,-
100 x 100 cm€155,- tot €165,-€217,- tot €231,-
150 x 200 cm€325,- tot €365,-€455,- tot €510,-
Draai/kiepraam
60 x 60 cm€165,- tot €220,-€231,- tot €308,-
100 x 100 cm€235,- tot €250,-€329,- tot €350,-
120 x 180 cm€365,- tot €385,-€511,- tot €539,-
Valraam
50 x 40 cm€100,- tot €160,-€140,- tot €224,-
100 x 80 cm€200,- tot €235,-€280,- tot €329,-
150 x 120 cm€325,- tot €360,-€455,- tot €504,-

Wilt u exact weten hoeveel het laten plaatsen van kunststof kozijnen u kost? Vraag dan gelijk gratis offertes aan!


Prijzen kunststof kozijn voor een vast raam

€325,- tot €600,-

Het betreft de kosten voor een vast raam van 150cm bij 200cm inclusief btw en HR++ glas.

Goedkope oplossing
van €325,- tot €365,-

– Geen ventilatierooster
– Zelf monteren

Duurdere oplossing
van €495,- tot €600,-

– Inclusief ventilatierooster
– Inclusief montageBesparen op de prijzen van kunststof kozijnen? Vergelijk offertes!

Kies de kozijn expert uit Spijkenisse met het beste aanbod en bespaar!Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De totale prijs van de kozijnen verschilt enorm. Dat heeft te maken met een aantal factoren. Zo verschillen de prijzen voor het plaatsen per expert. Door te vergelijken vindt u al snel de vakman met het beste aanbod. Daarnaast heeft ook de gekozen glassoort invloed op de prijs: standaard zit er in het kozijn HR++ beglazing. Wilt u glas dat nog beter isoleert, bijvoorbeeld triple glas? Hou er dan rekening mee dat ook de prijs wijzigt.

De prijzen worden beïnvloed door:

 • Gekozen extra opties.
 • De gekozen glassoort.
 • De montagekosten.
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten.


De montagekosten

De montagekosten zijn de kosten die u betaalt voor het plaatsen van de kozijnen. Houd er rekening mee dat de montagekosten rond de 40% van de aanschafprijs liggen. Laat u een vast kozijn van 1 vierkante meter in Spijkenisse plaatsen? De aanschafkosten liggen rond de €155,- tot €165,-. De prijs voor de montage ligt in dat geval rond de €62,- tot €66,-. In dat geval ligt de totaalprijs rond de €217,- tot €231,-.

Welke extra opties zijn er?

Er is de keus uit verschillende extra opties die het gebruikersgemak flink vergroten. Een ventilatierooster zorgt altijd voor voldoende frisse lucht in huis, zonder dat u het raam hoeft te openen. Voor een ventilatierooster van 60 centimeter breed ligt de prijs rond de €40,- tot €90,-. Laat u ook een hor plaatsen? Dan hoeft u niet bang te zijn dat wespen, vliegen of andere insecten naar binnen komen als u het raam open heeft. Een hor van 60 bij 60 centimeter kost ongeveer €65,- tot €90,-.


Kosten montage en extra opties

FactorPrijs incl. btw en excl. montage *
MontagekostenOngeveer 40% van de aanschafprijs
Ventilatierooster 60 cm breed€40,- tot €90,-
Inzet hor 60 x 60 cm€65,- tot €90,-
Deur 190 x 70 cm€800,- tot €900,- (incl. HR++ glas, excl. montage)
Schuifpui 200 x 100 cm€820,- tot €1.000,-

* Dit zijn prijzen inclusief btw, exclusief montage. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag nu gratis offertes aan.


kunststof kozijn plaatsen Spijkenisse

Kunststof kozijnen plaatsen Spijkenisse

Het plaatsen van de kozijnen laat u het beste over aan een ervaren kozijnspecialist in Spijkenisse. Waarom? Omdat u alleen dan profiteert van een goede isolatie, extra inbraakveiligheid en een optimale levensduur. Door de montage uit te besteden aan een vakman weet u bovendien zeker dat er geen beschadigingen aan uw gevel ontstaan.

Het plaatsen van kozijnen gebeurt door middel van drie stappen:

 • Stap 1. Het verwijderen van het oude raamkozijn.
 • Stap 2. Het plaatsen van de nieuwe kozijnen.
 • Stap 3. De afwerking van de nieuwe ramen en het afstellen van het kozijn.

Zoekt u een kozijnspecialist in Spijkenisse? Start direct uw gratis offerteaanvraag!


Kozijnen vervangen

Bekijk in deze video hoe een kozijnexperts oude kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen.
Nieuwe kunststof kozijnen plaatsen? Schakel een vakman in!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op het monteren!
kunststof kozijnen op maat in Spijkenisse

Kunststof kozijnen op maat

Heeft u afwijkende ramen? Dan is het ook mogelijk kozijnen op maat te kopen. Op maat houdt in dat er vooraf iemand langskomt om de nieuwe kozijnen in te meten. Het kozijn wordt dan speciaal voor u gemaakt zodat u zeker weet dat alles precies past!

Laat u een kunststof kozijn op maat plaatsen?

Hierbij heeft u ook de keuze uit andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de verdeling van het glas aanpassen. Kies in plaats van grote ramen, voor een kozijn met meerdere stijlen. Dit geeft het raam een hele unieke en klassieke uitstraling die goed past bij oudere woningen.


Kunststof deuren

Het voordeel van kunststof deuren is dat deze sterk en dus veilig zijn. Bovendien hebben de deuren een goede isolatie en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Steeds meer mensen kiezen voor kunststof deuren omdat ze heel erg onderhoudsvriendelijk zijn. Een kunststof voordeur komt in Spijkenisse regelmatig voor! Een voordeur kunt u bovendien uitrusten met een raam, zodat deze voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een voordeur kost ongeveer €800,- tot €900,-.

Kunststof dakkapel

U bent bij een kozijnexpert uit Spijkenisse ook aan het juiste adres voor de plaatsing van een kunststof dakkapel. Een dakkapel creëert extra licht én ruimte in huis. Een brede dakkapel kunt u zelfs verspreiden over 2 verschillende kamers.

Als u kiest voor kunststof profiteert u in ieder geval van een uitstekende isolatie en een goede inbraakveiligheid. Wilt u het uiterlijk van hout, dan is het ook mogelijk kunststof met een houtlook te gebruiken. Een kunststof dakkapel van 2 meter breed kost gemiddeld €3.000,-.

Kunststof schuifpui

Wilt u extra licht in huis, dan is een kunststof schuifpui ook een uitstekende keuze. De kunststof schuifpui is verkrijgbaar in iedere RAL-kleur die er is. Het is daarom erg gemakkelijk dezelfde kleur als de rest van uw kozijnen te kiezen.

Een kunststoffen schuifpui wordt vooral gebruikt als verbinding naar de achtertuin. Door de schuifpui ’s zomers te openen maakt u van de tuin een verlengde van uw huis. Voor een schuifpui betaalt u gemiddeld €820,- tot €1.000,-.

Kunststof tuindeuren

Bij een klassieke woning zijn juist kunststof tuindeuren een hele fijne manier om uw tuin te betrekken bij uw interieur. De tuindeuren hebben een klassieke uitstraling. Door de grote raampartijen profiteert u ’s winters van extra veel licht in huis: fijn in donkere woningen! In de zomer opent u gemakkelijk beide tuindeuren voor gemakkelijke toegang tot uw achtertuin.

Overweegt u kunststof tuindeuren te plaatsen dan liggen de prijzen rond de €1.200,-.

kunststof kozijnen afstellen

Afstellen van kunststof kozijnen

Een belangrijk onderdeel van het monteren is het afstellen van de kunststoffen kozijnen. Het afstellen zorgt ervoor dat het kozijn goed opent en sluit. Dit wordt gedaan met een scharnier aan de boven en onderkant van het raam. Met een inbussleutel nummer 5 kunt u dit eventueel ook zelf doen, mocht het kozijn na verloop van tijd niet meer goed openen of sluiten.

Als het kozijn niet goed is afgesteld, dan ontstaat er slijtage aan de scharnieren door onnodige druk. Dit verkort de levensduur van het kozijn. Nieuwe kunststof kozijnen in Spijkenisse laten plaatsen? Start direct uw gratis offerteaanvraag!

Welke afwerking is mogelijk?

Laat u in Spijkenisse een kunststof kozijn plaatsen, dan heeft u de keuze uit tal van designs, kleuren en patronen. Zo heeft u een grote invloed op de uitstraling van het kozijn, de voordeur of dakkapel. Wit is een veel gekozen kleur, maar het is ook mogelijk de kleur te matchen met de kleuren van uw huidige kozijnen.

Wilt u graag de uitstraling van echt hout nabootsen? Kies dan voor kunststof met een houtlook! Hierin zijn echte houtnerven nagebootst, waardoor het niet meer van echt hout te onderscheiden is. U kunt de houtnerven zelfs echt voelen!

De soorten beglazing

Standaard wordt een kozijn in Spijkenisse geleverd met HR++ beglazing. Dit is kwalitatieve beglazing met een uitstekende isolatiewaarde. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een andere glassoort te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor HR+++ beglazing voor een nog hogere isolatiewaarde of voor HR+ glas als u een beperkt budget heeft. Natuurlijk heeft de gekozen glassoort ook een invloed op de totale prijs. Naast isolatieglas is er ook de optie om veiligheidsglas in het kozijn te plaatsen. Dit is vooral handig bij schuifdeuren of openslaande buitendeuren.

U heeft de keuze uit onder andere:

 • HR+, HR++ of HR+++ beglazing
 • Gelaagd glas
 • Gehard glas


Isolatiewaarde van kunststof kozijnen

Eén van de voordelen van kunststof is dat dit een uitstekende isolatiewaarde heeft. Maar waarom is de isolatiewaarde zo belangrijk? De isolatiewaarde geeft aan in welke mate een materiaal of product isoleert. Hoe hoger deze waarde, des te minder warmteverlies. En dat is belangrijk, want dat zorgt ervoor dat uw energierekening flink verlaagd!

Volgens het Bouwbesluit moet een kunststof kozijn in Spijkenisse een minimale U-waarde (warmte weerstand) van 4,2 W/m²K hebben.

Toch is de isolatiewaarde van het kunststof kozijn niet het enige wat meetelt: ook de beglazing heeft een grote invloed op de totale isolatie.Kunststof kozijn vervangen? Bespaar tot 40%!

Vergelijk gratis offertes en vind de expert met het beste aanbod!Wanneer een kunststof kozijn vervangen?

Een kunststof kozijn in Spijkenisse heeft een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Toch kan het voorkomen dat u al eerder het kozijn moet vernieuwen. Bijvoorbeeld als het kunststof kozijn in Spijkenisse door een poging tot inbraak flink beschadigd raakt.

Als u oude kunststof kozijnen niet op tijd vervangt, dan verlaagt de isolatiewaarde steeds verder. Hierdoor verliest u meer warmte, moet u meer stoken en verhoogt de energierekening.

Wilt u een kunststof kozijn vervangen? Voor het vernieuwen van een vast raam liggen de kosten inclusief plaatsen rond de €650,- tot €1.250,-. Het vernieuwen van een draai-kiepraam kost gemiddeld €850,- tot €1.450,- en het vervangen van openslaande deuren kost ongeveer €2.050,- tot €3.550,-.

Kunststof kozijnen vervangen kosten

Type projectGemiddelde prijs *
Vervanging kunststof kozijn bij vast raam€650,- tot €1.250,-
Vervanging kunststof kozijn bij draai-kiepraam€850,- tot €1.450,-
Vervanging kunststof kozijn bij openslaande deuren€2.050,- tot €3.550,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw. De exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan.


Kunststof kozijnen merken

Wilt u kunststof kozijnen kopen, dan heeft u de keuze uit verschillende merken. Ieder merk heeft zo haar eigen eigenschappen en voordelen. Twijfelt u welk merk kozijn u het beste kunt kopen? Als u de hulp van een kunststof kozijn expert in Spijkenisse inschakelt, krijgt u een persoonlijk advies. De vakman helpt u met uw keuze, zodat u zeker weet dat het kunststof kozijn goed aansluit aan uw wensen.

Hieronder leest u meer over de verschillende merken.


Ga snel naar:

Gayko

gayko kunststof kozijnenGayko is ontstaan in Duitsland. Dit merk is ontzettend populair op de Nederlandse markt. Gayko biedt een breed assortiment aan kozijnen en deuren aan. Bij Gayko bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit met een lange levensduur. Het merk ontwikkelt duurzame producten met een goede isolatie. De grote inbraakveiligheid en onderhoudsvriendelijkheid van de materialen zijn twee van de belangrijkste voordelen van Gayko.

Schüco

Schüco kunststof kozijnen SpijkenisseSchüco is een heel bekend merk in Spijkenisse. Bij Schüco hebben de kozijnen prachtige kleuren. Doordat de kozijnen van dit merk bovendien volledig kleurvast zijn vereisen ze maar weinig onderhoud. Bij Schüco bent u aan het juiste adres voor producten op maat. Heeft u een raam met een afwijkend formaat? Of wilt u een bijzonder raamprofiel? Vraag uw kozijn expert in Spijkenisse dan eens naar de producten van Schüco.Knipping

Knipping kunststof kozijnenKies voor Knipping als u een goede isolatie belangrijk vindt. Dit merk probeert zichzelf continu te verbeteren en de isolatiewaarde alsmaar te verhogen. Met een kozijn van Knipping verlaagt u de energierekening optimaal! Bij dit merk hebt u de keuze uit verschillende designs en kleuren: zo is er altijd een design dat goed bij uw woning past.

Weru

Weru kunststof kozijnenWeru is ander Duits merk op de Nederlandse Markt. Het is al jarenlang populair in Spijkenisse. Bij Weru bent u aan het juiste adres voor kozijnen voor deuren én ramen. Weru biedt een lange garantie van maximaal 10 jaar op zowel de materialen als de montage. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan dan komt de vakman dit netjes voor u oplossen.Profine

Profine kunststof kozijnenProfine biedt kwalitatieve kozijnen onder de naam K-vision. Het voordeel van de producten van Profine, is dat ze geproduceerd worden in haar eigen fabriek. Hierdoor is er altijd controle op kwaliteit. Profine staat mede bekend om proCoverTec en de Windstopper. De CoverTec maakt de verkoop van matte kozijnen mogelijk en de Windstopper zorgt voor een extra warmte- en geluidsisolatie.

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenAluplast levert, naast kozijnen, ook kwalitatieve ramen en deuren. Aluplast staat vooral bekend om de prachtige, stijlvolle designs in het assortiment. Daarnaast is Aluplast de ontwikkelaar van energeto. Dit is een kozijn zonder metalen warmtebrug wat een uitstekende isolatiewaarde oplevert. Hiermee draagt Aluplast bij aan energiebesparing en CO2-reductie. Wilt u bijdragen aan milieubescherming? Kies dan voor Aluplast.Finstral

Finstral kunststof kozijnen SpijkenisseBij Finstral bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve deuren en ramen voor een aantrekkelijke prijs! Voor Finstral is een kozijn pas perfect als het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van uiterlijk én functionaliteit. De kozijnen hebben van buiten een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlelementen. Van binnen zorgen de kozijnen voor een uitstekende isolatie: op gebied van warmte én geluid.

Belisol

Belisol kunststof kozijnen SpijkenisseBelisol is een merk dat in Spijkenisse regelmatig gebruikt wordt. Door verschillende soorten raamprofielen, kleuren en materialen bent u bij belisol verzekerd van kozijnen met een prachtige uitstraling. Bovendien biedt Belisol standaard tot wel 20 jaar garantie! Ontstaat er een probleem, dan komt een vakman van Belisol dit voor u oplossen. Naast kunststof raamkozijnen bent u bij Belisol ook aan het juiste adres voor aluminium en houten kozijnen. .Creon

Creon kunststof kozijnenCreon levert kunststof kozijnen, deuren en ramen, schuifdeuren en andere producten. Creon biedt daarnaast ook kwalitatieve aluminium kozijnen voor binnen en buiten aan. De kunststof kozijnen van Creon zijn verkrijgbaar in tal van breedtes, hoogtes en combinaties. Combineer bijvoorbeeld een draai-kiepraam met een vast raam of ga voor twee valramen! Daarnaast biedt Creon ook producten op maat aan.

Veka

Veka kunststof kozijnenBij Veka kunt u kwalitatieve kozijnen tegen een lage prijs kopen. Beperkt budget? Kies dan voor een product uit de softline. Dit is één van de meest bekende merken van Veka. Voor iets meer luxe kunt u ook kiezen voor een product uit de Topline. Kozijnen uit deze lijn hebben allemaal een prachtige uitstraling. Door de strakke lijnen krijgt het kozijn een heel modern uiterlijk.

Keurmerken bij een kunststof kozijn

Een kunststof kozijn kopen? Kijk dan eens of het product of de expert beschikt over één of meerdere keurmerken. De keurmerken geven aan dat de vakman voldoet aan strenge kwaliteitseisen, gesteld door een onafhankelijke organisatie. Op het gebied van kunststof kozijnen zijn er verschillende keurmerken van belang.

 • Als een kozijn voldoet aan de eisen gesteld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan weet u zeker dat u te maken heeft met een inbraakveilig product. Meer hierover leest u op politiekeurmerk.nl.
 • De SKG-IKOB is een branchekeurmerk in de bouw- en vastgoedsector. Een expert uit Spijkenisse aangesloten bij deze branchevereniging voldoet aan kwaliteitseisen en werkt heel klantgericht. Lees verder op skgikob.nl.
 • Het VKG-keurmerk is gericht op kunststof raamprofielen. VKG controleert of het proces van productie tot aan de plaatsing voldoet aan de hoogste kwaliteit. Meer weten? Lees dan verder op vkgkeurmerk.nl.

Is er een subsidie mogelijk?

Als u uw houten kozijnen laat vervangen door kunststof raamkozijnen, heeft u dan recht op een subsidie? Op dit moment kunt u alleen een subsidie aanvragen als u meer dan één energiebesparende maatregel treft. Hoewel dit niet van toepassing is op het monteren van kunststof kozijnen, geldt het wel voor het plaatsen van isolatieglas. Op rijksoverheid.nl vindt u alle voorwaarden voor deze subsidie.

Daarnaast heeft u mogelijk recht op een plaatselijke subsidie. Dit verschilt uiteraard per gemeente. Ook het bedrag van de subsidie is in elke gemeente verschillend. Of u in Spijkenisse recht heeft op een plaatselijke subsidie vindt u snel en gemakkelijk via energiesubsidiewijzer.nl.


Recent aangevraagde offertes

Goedkope kunststof kozijnen kopen? Handige bespaartips!

Op zoek naar goedkope kunststof kozijnen? Er zijn verschillende manieren om te besparen op de kosten! Verwijder bijvoorbeeld zelf uw oude kozijn. Veel vakmannen rekenen extra om het oude kozijn af te voeren. Bespaar op de totaalprijs door dit zelf te doen! Daarnaast is het vergelijken van offertes een goede manier om tot wel 40% op de montagekosten te besparen!

 • Laat alle kozijnen in één keer vernieuwen! Vaak krijgt u dan korting op het bedrag per kozijn.
 • Verwijder en voer zelf het oude kozijn af, zodat u geen extra geld betaalt.
 • Vergelijk de tarieven van verschillende kozijn experts in Spijkenisse en bespaar tot wel 40%!

kunststof kozijn monteren Spijkenisse

Kunststof kozijnen plaatsen Spijkenisse? Offertes aanvragen!

Toe aan nieuwe kozijnen? Kunststof is een uitstekende keuze: het isoleert goed, is inbraakwerend en vereist nauwelijks onderhoud! Bovendien heeft kunststof een gunstige prijs en is het een goedkope optie, zeker vergeleken met aluminium of stalen kozijnen!

Besparen op uw kunststof kozijn?

Dat kan! Vraag gratis offertes aan via onze offerteservice en vergelijk de prijsopgaven van maximaal 5 specialisten bij u in de buurt. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40%! Geen zorgen: u zit nergens aan vast. Het aanvragen van offertes is gratis en zonder verdere verplichtingen. Start vandaag nog uw gratis offerteaanvraag!
Gratis offertes