kunststof kozijnen Harlingen

Kunststof kozijnen Harlingen

Met nieuwe kunststof kozijnen in Harlingen verhoogt u de isolatiewaarde en hoeft u nooit meer een kozijn te schilderen. Dat wilt u toch ook? Kies een kunststof kozijn dat helemaal past bij uw stijl: een kozijn met houtlook, of juist een heel smal en elegant kozijn voor een minimalistische uitstraling. Besparen op uw kunststof kozijnen?

Start de gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de voordelen van kunststof kozijnen. U krijgt inzicht in de prijzen en leest meer over de verschillende soorten ramen. U leest bovendien hoe u bespaart op de totaalprijs en krijgt meer informatie over de keurmerken voor kozijnen en kozijnspecialisten.

De voordelen van kunststof kozijnen

Wilt u kozijnen kopen? Kunststof heeft tal van belangrijke voordelen! Wat voor veel mensen misschien wel het belangrijkste voordeel vinden, is dat kunststof goedkoop is. De voordelen op een rij:

 • Kunststof kozijnen zijn goedkoop en vereisen nauwelijks onderhoud.
 • Kunststof heeft een gemiddelde levensduur van ruim 50 jaar.
 • U verbetert de inbraakveiligheid en isolatie in huis.
 • Gemakkelijk te plaatsen met behulp van een stelkozijn.

Besparen op de kosten? Schakel een expert in!

Elke kozijnspecialist bepaalt zijn eigen tarieven. Door de tarieven van meerdere specialisten te vergelijken kiest u gemakkelijk de vakman met het beste aanbod.

De voordelen van de offerteservice op een rij:

 • U krijgt inzicht in de prijzen van verschillende kozijnexperts in Harlingen.
 • Kies zelf de vakman met het beste aanbod.
 • Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!
 • Deze offerteservice is gratis en u zit helemaal nergens aan vast.

Gratis offertes vergelijken

kunststof raamkozijnen Harlingen

Welke soorten raamkozijnen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten raamkozijnen die u kunt laten plaatsen. De meest bekende raamsoorten zijn draai-kiepramen en valramen. Daarnaast heeft u nog de keuze uit onder andere uitzetramen en schuiframen. Hieronder leest u meer over een aantal soorten raamkozijnen. Wilt u raamkozijnen laten plaatsen? Start dan direct een gratis offerteaanvraag!


Raam- of deurkozijn?

Er is de keuze uit raam- en deurkozijnen. Bij een raamkozijn heeft u nogmaals de keuze uit een vast kozijn, een draai-kiepraam of een valkozijn.

Wat zijn de voordelen van kunststoffen deurkozijnen?

Een deurkozijn van kunststof is enorm sterk. Hierdoor vergroot de inbraakveiligheid in huis! Bovendien vereisen de deurkozijnen nauwelijks onderhoud: u hoeft ze niet te schuren of schilderen en ze gaan lang mee. De deurkozijnen zijn ook verkrijgbaar in elke RAL-kleur, dus u matched de deurkozijnen gemakkelijk met de raamkozijnen. De prijzen van raamkozijnen variëren van gemiddeld €35,- tot €385,-. Voor een deurkozijn betaalt u gemiddeld €800,- tot €900,-.

Vast kozijn

Een vast kozijn is een raam dat niet geopend kan worden. Deze vindt u vaak in kinderkamers. Om toch voor voldoende ventilatie te zorgen, is het belangrijk een vast kozijn te combineren met een ventilatierooster.

Daarnaast worden bij grote raampartijen vaak bewegende kozijnen gecombineerd met vaste kozijnen. Een vast kozijn is namelijk goedkoper dan een raam dat wel open kan. Door één bewegend raam te plaatsen krijgt u toch voldoende frisse lucht binnen en betaalt u niet direct de hoofdprijs. Een vast kozijn van 100 bij 100 centimeter kost emiddeld €155,- tot €165,-.

Draaikiepraam

Het unieke van een draai-kiepraam, is dat u deze op twee verschillende manieren kunt openen. U kunt het raam naar binnen open draaien. In een andere stand is het ook mogelijk het draai-kiepraam naar binnen open te kiepen, net als een valraam. Afhankelijk van welke stand u gebruikt, gebruikt het raam de scharnieren aan de zijkant van het raam of aan de onderkant van het raam.

Draai-kiepramen kunt u gebruiken om in één keer heel veel frisse lucht naar binnen te laten komen. Daarnaast is een draai-kiepraam ook geschikt om te luchten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er iemand naar binnenklimt. De prijs voor een draai-kiepraam van 100 bij 100 centimeter ligt rond de €235,- tot €250,-.

Valraam

Een valraam opent maar op één manier: deze valt naar binnen toe open. Onder aan het raam zitten scharnieren, waardoor de bovenkant open is. Een valraam is doorgaans veiliger dan een draairaam. Waarom? Omdat er niemand uit het raam kan vallen én omdat er niemand zomaar door het raam naar binnen kan klimmen.

Het voordeel van een valraam is dus dat u toch uw huis kunt luchten, zonder dat de veiligheid daarbij in gevaar komt. Ze zijn hierdoor geschikt voor beneden op de begane grond en voor boven in de slaapkamers. De prijs van een valraam van 100 bij 80 centimeter ligt rond de €200,- tot €235,-.kunststof kozijnen prijzen

Kunststof kozijnen prijzen 2024

De prijzen van kunststof zijn afhankelijk van het soort raam en de afmetingen. Een vast raam is de goedkoopste optie. Een raam van 30 bij 30 centimeter laat u al plaatsen vanaf €35,- tot €85,-. Een vast raam met de afmeting 150 bij 200 centimeter kost gemiddeld €325,- tot €365,-.

Wat kost een valraam of draai-kiepraam?

De prijzen van draai-kiepramen van 100 bij 100 centimeter liggen rond de €235,- tot €250,-. Wilt u een valraam van 150 bij 120 centimeter kopen? De prijzen hiervan liggen rond de €325,- tot €360,-.

Houd er rekening mee dat deze prijzen nog exclusief de montage zijn. Benieuwd wat het plaatsen kost? Start direct uw gratis offerteaanvraag!

Wat kosten kunststof kozijnen?

Soort
kozijn
Gemiddelde prijs exclusief montage
(incl. btw en HR++glas)
Gemiddelde prijs inclusief montage
(incl. btw en HR++glas)
Vast raam
30 x 30 cm€35,- tot €85,-€49,- tot €119,-
60 x 60 cm€95,- tot €110,-€133,- tot €154,-
100 x 100 cm€155,- tot €165,-€217,- tot €231,-
150 x 200 cm€325,- tot €365,-€455,- tot €510,-
Draai/kiepraam
60 x 60 cm€165,- tot €220,-€231,- tot €308,-
100 x 100 cm€235,- tot €250,-€329,- tot €350,-
120 x 180 cm€365,- tot €385,-€511,- tot €539,-
Valraam
50 x 40 cm€100,- tot €160,-€140,- tot €224,-
100 x 80 cm€200,- tot €235,-€280,- tot €329,-
150 x 120 cm€325,- tot €360,-€455,- tot €504,-

Wilt u exact weten hoeveel het laten plaatsen van kunststof kozijnen u kost? Vraag dan gelijk gratis offertes aan!


Prijzen kunststof kozijn voor een vast raam

€325,- tot €600,-

Het betreft de kosten voor een vast raam van 150cm bij 200cm inclusief btw en HR++ glas.

Goedkope oplossing
van €325,- tot €365,-

– Geen ventilatierooster
– Zelf monteren

Duurdere oplossing
van €495,- tot €600,-

– Inclusief ventilatierooster
– Inclusief montageBesparen op de prijzen van kunststof kozijnen? Vergelijk offertes!

Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De prijzen van kozijnen verschillen per situatie. De prijzen zijn afhankelijk van onder andere de kosten voor het monteren en afvoer- of voorrijkosten. Deze verschillen per kozijnspecialist, dus door te vergelijken bespaar je al snel tot wel 40%. Daarnaast zijn eventuele extra opties ook van invloed op de prijzen. Denk aan een hor of een ventilatierooster!

De prijzen van kozijnen worden beïnvloed door een aantal factoren

 • De prijs voor het monteren.
 • Eventuele extra opties.
 • Voorrijkosten of afvoerkosten.


De montagekosten

Laat u de kozijnen door een vakman uit Harlingen monteren? De prijzen voor het monteren bedragen ongeveer 40% van de materiaalkosten. Dus stel dat u een nieuw kunststof kozijn van 100 bij 100 centimeter laat monteren. De prijzen hiervoor liggen gemiddeld tussen de €235,- tot €250,-. De prijzen voor de montage liggen dan tussen de €94,- tot €100,-. Dat brengt de prijs voor kozijn én monteren op totaal €328,- tot €350,-.

Welke extra opties zijn er?

Met extra opties verhoogt u het gebruikersgemak. U heeft de keuze uit een aantal verschillende opties:

 • Hor: deze voorkomen dat vliegen en andere insecten in de zomer naar binnen vliegen. Voor een hor van 60 bij 60 centimeter ligt de prijs rond de €40,- tot €90,-.
 • Ventilatieroosters: hiermee komt er altijd voldoende frisse lucht binnen en wordt vocht afgevoerd naar buiten. De prijs voor een ventilatierooster van 60 centimeter breed ligt rond de €40,- tot €90,-.


Kosten montage en extra opties

FactorPrijs incl. btw en excl. montage *
MontagekostenOngeveer 40% van de aanschafprijs
Ventilatierooster 60 cm breed€40,- tot €90,-
Inzet hor 60 x 60 cm€65,- tot €90,-
Deur 190 x 70 cm€800,- tot €900,- (incl. HR++ glas, excl. montage)
Schuifpui 200 x 100 cm€820,- tot €1.000,-

* Dit zijn prijzen inclusief btw, exclusief montage. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag nu gratis offertes aan.


kunststof kozijn plaatsen Harlingen

Kunststof kozijnen plaatsen Harlingen

Kan ik zelf mijn goedkope kunststof kozijnen plaatsen? In theorie is dit mogelijk. Toch raden wij u altijd aan hiervoor de hulp van een kozijnspecialist uit Harlingen voor in te zetten. Bij het plaatsen van kozijnen verwijdert de vakman eerst het oude kozijn. Dit moet heel voorzichtig, omdat de gevel niet beschadigd mag raken. De vakman verwijdert vervuiling en plaatst daarna het nieuwe kozijn.

Door het kozijn te laten plaatsen door een expert, weet u zeker dat uw gevel of kozijn niet beschadigd raakt. Bovendien krijgt u in dit geval vaak garantie op het product en het monteren. Gaat er toch iets fout, dan wordt dit voor u herstelt.

Zoekt u een kozijnspecialist in Harlingen? Start direct uw gratis offerteaanvraag!


Kozijnen vervangen

Bekijk in deze video hoe een kozijnexperts oude kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen.
Kunststof kozijnen in Harlingen laten plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en vind een kunststof kozijn expert bij u in de buurt!
kunststof kozijnen op maat in Harlingen

Kunststof kozijnen op maat

Met de hulp van een kunststof kozijn expert in Harlingen kunt u kunststof kozijnen op maat bestellen. Dit komt goed van pas als u afwijkende ramen hebt. Bijvoorbeeld als u in een klassieke woonboerderij woont met meterslange ramen. Kiest u voor kunststof kozijnen op maat dan komt een expert bij u langs in Harlingen om de kozijnen in te meten. Zo weet u zeker dat de nieuwe kozijnen goed passen!

Naast de afmetingen, heeft u ook invloed op de verdeling van de profielen op het raam. Voor een moderne uitstraling is een groot raam zonder profielen mogelijk. Met verschillende profielen creëert u juist een hele klassieke uitstraling!


Kunststof deuren

Naast kunststof ramen, zijn ook kunststof deuren een goede keuze. Naast een goede isolatie zijn de deuren ook inbraakwerend. Kunststof is namelijk enorm sterk. Door dit materiaal te combineren met sterk hang- en sluitwerk voldoet uw woning aan de eisen gesteld door het Politiekeurmerk. Beschikt uw huis over dit keurmerk, dan verhoogt de woning in waarde.

De prijzen voor een standaard kunststof voordeur liggen rond de €800,- tot €900,-, inclusief beglazing. De kosten voor het monteren komen hier nog overheen.

Kunststof dakkapel

Een dakkapel is een waardevolle toevoeging aan uw woning in Harlingen. De dakkapel biedt extra ruimte en licht, wat zorgt voor een waardevermeerdering van uw huis! Bovendien verhoogt het gebruik van de dakkapel ook het wooncomfort.

Het voordeel van een kunststof dakkapel is de goede isolatie. Bovendien heeft het geen onderhoud nodig, dus u hoeft niet het dak op te klimmen om de dakkapel te schilderen. De prijs van een kunststof dakkapel van ongeveer 3 meter breed ligt rond de €3.750,-.

Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui brengt veel extra licht in huis. Een schuifpui is bovendien heel gemakkelijk te bedienen en is heel ver te openen. Zo loopt u zo uw woonkamer uit uw tuin in: heerlijk op fijne zomerdagen! Een schuifpui heeft een hele moderne uitstraling en is daarom heel geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Wat kost een kunststof schuifpui?

De prijzen liggen rond de €820,- tot €1.000,- voor een schuifpui van 200 bij 100 centimeter.

Kunststof tuindeuren

Maak van uw tuin een verlengde van uw woonkamer met openslaande tuindeuren. Tuindeuren geven extra licht in huis op donkere dagen en zorgen er juist voor dat u ’s zomers ook binnen van de tuin geniet.

In tegenstelling tot een kunststof schuifpui, hebben kunststof tuindeuren juist een heel klassiek uiterlijk. Zo passen ze goed bij klassieke en landelijke woningen. De prijs voor kunststof tuindeuren liggen rond de €1.200,-.

kunststof kozijnen afstellen

Afstellen van kunststof kozijnen

Een belangrijk onderdeel van het monteren van een kozijn, is het afstellen. Het afstellen zorgt ervoor dat het kozijn goed opent en sluit. Stelt u het kozijn niet goed af, dan komt er bij beweging onnodig veel druk te staan op de scharnieren. Hierdoor ontstaat er al snel slijtage, met andere beschadigingen tot gevolg.

Merkt u na verloop van tijd dat uw raam vastloopt bij het sluiten? Dan kunt u het ook zelf proberen af te stellen. Dit doet u met behulp van een inbussleutel nummer 5. Hulp nodig? Start direct een gratis offerteaanvraag!

Welke afwerking is mogelijk?

Een voordeel van goedkope kunststof kozijnen in Harlingen, is dat ze verkrijgbaar zijn in elke RAL-kleur. Dit maakt het mogelijk iets te kiezen dat goed aansluit bij de stijl van uw woning. Bovendien zijn de raamkozijnen kleurvast, dus ze houden hun stralende kleur heel lang vast.

Voor de afwerking is het ook een optie om te kiezen voor houtlook. Een houtlook bootst de uitstraling van hout na. In het kozijn zijn dan houtnerven te zien, waardoor het niet meer van echt te onderscheiden is. Een andere mogelijkheid is een afwerking van aluminium. Zo heeft u een kozijn dat in de kern van kunststof is, met een beschermschild van aluminium! Dit geeft juist een hele moderne en strakke uitstraling.

De soorten beglazing

Bij een nieuw kunststof kozijn wordt standaard HR++ glas geleverd. Dit is isolatieglas van hoge kwaliteit! Wilt u uw ramen nog beter isoleren, dan heeft u triple glas nodig. Hierdoor loopt de prijs veel hoger op. Bovendien heeft u voor triple glas ook een breder kozijn nodig, waardoor zowel de materiaalkosten als de montagekosten oplopen.

Bij schuifdeuren of openslaande tuindeuren is veiligheidsglas ook een goede optie. Dit is inbraakwerend en is bovendien veilig voor kinderen en huisdieren. Er komen namelijk geen scherven vrij bij glasschade, waardoor er niemand gewond raakt.

Bij nieuwe kozijnen heeft u onder andere de keuze uit:

 • Isolatieglas
 • Dubbel glas
 • Veiligheidsglas


Isolatiewaarde van kunststof kozijnen

In het Bouwbesluit is vastgesteld dat kunststof kozijnen een minimale u-waarde van 4,2 W/m²K moeten hebben. De u-waarde geeft aan hoe hoog de warmteweerstand van een bepaald type product is.

Wilt u kunststof kozijnen? Houd er dan rekening mee dat ook de beglazing een grote invloed heeft op de totale isolatiewaarde. Kies daarom voor sterk isolatieglas, om zo uw energierekening zoveel mogelijk te verlagen. In de meeste kozijnen zit standaard HR++ glas verwerkt: dit heeft een uitstekende isolatie. Voor nog beter isolerend glas is HR+++ beglazing tegen een meerprijs ook een mogelijkheid.Kunststof kozijn vervangen? Schakel een kozijnspecialist uit Harlingen in!

Vergelijk gratis offertes en vind ervaren specialisten bij u in de buurt.Wanneer een kunststof kozijn vervangen?

Een kunststof kozijn heeft een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Na deze tijd gaat het kozijn flink verouderen: de scharnieren vertonen steeds meer slijtage en de isolatiewaarde daalt. Dit betekent ook dat uw energierekening stijgt! Voorkom te hoge kosten en laat uw kunststof kozijn snel vervangen.

Bij het vervangen van een kunststof kozijn moet u rekening houden met kosten voor de demontage en montage van de oude en nieuwe kozijnen. Het vervangen van een vast raam kost gemiddeld €650,- tot €1.250,- en het vervangen van een draai-kiepraam kost ongeveer €850,- tot €1.450,-. Openslaande deuren vervangen? Dit kan natuurlijk ook: de prijs hiervoor ligt rond de €2.050,- tot €3.550,-. Start direct uw gratis offerteaanvraag en vind een expert bij u in de buurt!

Kunststof kozijnen vervangen kosten

Type projectGemiddelde prijs *
Vervanging kunststof kozijn bij vast raam€650,- tot €1.250,-
Vervanging kunststof kozijn bij draai-kiepraam€850,- tot €1.450,-
Vervanging kunststof kozijn bij openslaande deuren€2.050,- tot €3.550,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw. De exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan.


Kunststof kozijnen merken

Schakelt u een kozijnspecialist uit Harlingen in, dan heeft u keuze uit een ruim aanbod aan merken. Elk merk heeft haar eigen unieke sterke punten: zo is er voor iedereen een geschikt merk te vinden. Wilt u juist extra isolatie of vindt u een hoge inbraakveiligheid juist belangrijker? Laat u informeren door een ervaren specialist in de buurt van Harlingen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Hieronder leest u meer over de eigenschappen van tien van de belangrijkste merken in Harlingen.


Ga snel naar:

Gayko

gayko kunststof kozijnenGayko is misschien één van de meest bekende merken in Harlingen. Dit merk levert ramen en deuren van Duitse topkwaliteit. Een kozijn van Gayko is verkrijgbaar in tal van kleuren: zo kiest u gemakkelijk voor een kleur die past bij de stijl van uw woning. Wat ook uniek is aan Gayko kozijnen, is dat u meerdere kleuren kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor een licht kozijn met een gekleurd raam.

Schüco

Schüco kunststof kozijnen HarlingenSchüco is een van oorsprong Duits merk, maar is al jaren populair op de Nederlandse markt. Bij Schüco koopt u kwalitatieve kozijnen, een unieke voordeur en stijlvolle schuifdeuren. Energiezuinigheid vindt Schüco heel belangrijk. Het merk streeft naar het verminderen van de CO2-uitstoot en biedt daarom een hoge isolatie. Daarnaast zijn de producten van Schüco inbraakwerend dankzij kwalitatief hang- en sluitwerk.Knipping

Knipping kunststof kozijnenKnipping kozijnen hebben een kunststof binnenkant en een aluminium buitenkant. Er is de keuze uit verschillende kleuren, waardoor u zelf bepaalt welke uitstraling uw kozijnen krijgen. Knipping biedt verschillende modellen aan. De Classic is geschikt voor iedere woning. Voor een meer eigentijdse uitstraling is Elegance of Timeless een goede keuze. De Basic lijn is een kwalitatief product voor een scherpe prijs.

Weru

Weru kunststof kozijnenWeru biedt verschillende lijnen, geschikt voor iedere woning. Castello is een standaardproduct dat geschikt is voor ieder type woning. Daarnaast is ook de Afino-top een heel populair product. Hiermee profiteert u van de hoge isolatiewaarde van kunststof en het uiterlijk van een aluminium kozijn. Dit kozijn heeft een schild van aluminium, wat het kozijn extra goed beschermt tegen weersinvloeden.Profine

Profine kunststof kozijnenProfine levert kunststof kozijnen in Nederland via het merk K-Vision. K-vision levert meerdere producten, waaronder profielsystemen voor kozijnen en deuren. De K-vision producten worden op twee verschillende manieren gekleurd. Kiest u voor de ProCoverTec, dan is uw kozijn ook van binnen gekleurd. Dit geeft een strakke uitstraling en is volledig kleurvast. Voor klanten met een kleiner budget is het ook mogelijk het kozijn te kleuren met folie.

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenAluplast is producent van ramen en andere kunststof systemen voor deuren en schuifdeuren. Aluplast is van mening dat het uiterlijk niet ten koste hoeft te gaan van de isolatie. Bij dit merk vindt u stijlvolle designs die allemaal voldoen aan de strengste eisen omtrent isolatie. Een bekende serie van Aluplast is IDEAL: kozijnen die aan alle eisen voldoen maar dan tegen een scherpe prijs.Finstral

Finstral kunststof kozijnen HarlingenDe producten van Finstral worden nog altijd deels met de hand geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Finstral beschrijft de vier dimensies van een kozijn: de buitenkant, het midden, de binnenkant en rondom. Het midden is de kern: dit zorgt voor een uitstekende isolatie. De binnen en buitenkant geven het raam een prachtige uitstraling: strak of modern, Finstral biedt het allemaal!

Belisol

Belisol kunststof kozijnen HarlingenHet assortiment van Belisol is heel groot: naast kunststof kozijnen biedt belisol ook aluminium en houten raamkozijnen. Daarnaast bent u bij Belisol aan het juiste adres voor verschillende soorten deuren. De Futura Luna T-kader heeft een heel slank design wat uw woning een eigentijdse en minimalistische uitstraling geeft. Zoekt u iets robuuster? Dan is de Prestige Blokkader een betere keuze.Creon

Creon kunststof kozijnenBij Creon koopt u nieuwe kunststof kozijnen tegen de scherpste prijzen. Creon biedt de keuze tussen standaard isolatieglas en triple glas, zo bepaalt u zelf in welke mate uw nieuwe ramen isoleren. Tot slot biedt Creon een breed assortiment aan verschillende ramen en combinaties. Wilt u twee vaste ramen of liever een vast kozijn combineren met een draai-kiepraam? Creon heeft deze combinaties standaard in het assortiment.

Veka

Veka kunststof kozijnenVeka is een veel gekozen merk in Harlingen. Het merk heeft verschillende producten, waaronder kwalitatieve kozijnen. U kunt bij Veka ook terecht voor systemen voor een voordeur, schuifdeuren en andere buitendeuren. De producten in de Softline voldoen aan alle eisen, bieden een goede isolatie en hebben een strakke uitstraling. Bovendien is de Softline een heel betaalbaar product.

Keurmerken bij een kunststof kozijn

Keurmerken maken het u makkelijker met het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een bepaald product of een kozijnexpert uit Harlingen: let op keurmerken en u bent verzekerd van de beste kwaliteit. Een aantal belangrijke keurmerken in de kozijnenbranche zijn:

 • Politiekeurmerk Veilig Wonen: het politiekeurmerk geeft aan dat een kozijn voldoet aan strenge eisen, gesteld door de politie. Kiest u een kozijn met veilig hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk, dan bent u verzekerd van inbraakwerende raam- of deurkozijnen. Lees meer op politiekeurmerk.nl.
 • Het SKG-IKOB: een branchevereniging in de bouwindustrie. Als een kozijnexpert hierbij is aangesloten bent u verzekerd van kwaliteit. Lees verder op skgikob.nl.
 • VKG-keurmerk: het VKG-keurmerk geeft aan dat een kozijnspecialist voldoet aan eisen op het gebied van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Meer weten? Lees dan verder op vkgkeurmerk.nl.

Is er een subsidie mogelijk?

Op het plaatsen van kunststof kozijnen krijgt u op dit moment geen subsidie. Op de montage van isolatieglas, heeft u mogelijk wél recht op een subsidie. Voorwaarde hiervoor is wel dat u naast het plaatsen van isolatieglas nog één andere energiebesparende maatregel treft. Uw kozijnspecialist kan u hier meer over vertellen.

Daarnaast zijn er gemeentes en provincies die lokale subsidies aanbieden. De hoogte van deze subsidie en de bijbehorende voorwaarden verschillen uiteraard per provincie of gemeente. Of u in Harlingen ook een subsidie kunt krijgen, controleert u gemakkelijk op energiesubsidiewijzer.nl.


Recent aangevraagde offertes

 • Kunststof kozijn monteren in Heerenveen
 • Schuifpui van kunststof plaatsen in Joure
 • Kozijnen vervangen in Leeuwarden
 • Kunststof tuindeur plaatsen in Sneek
 • Kunststof kozijn vervangen in Wolvega

Goedkope kunststof kozijnen kopen? Handige bespaartips!

Als u alle raamkozijnen in huis wilt vervangen, dan kunnen de prijzen flink oplopen. Er zijn verschillende manieren waarop u op de totaalprijs bespaart. Bijvoorbeeld door simpele ramen in een standaardkleur te kopen. En probeer voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren: zo bespaart u op de montagekosten.

Zo bespaart u op de prijs van uw nieuwe kunststof kozijnen:

 • Kies voor simpele ramen in een standaardkleur: dit zijn vaak de meest goedkope kozijnen.
 • Voer voorbereidende werkzaamheden zelf uit, zoals het verwijderen van het oude kozijn.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere kozijnspecialisten in Harlingen.

kunststof kozijn monteren Harlingen

Kunststof kozijnen plaatsen Harlingen? Offertes aanvragen!

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen? Goede keuze! Kunststof isoleert uitstekend en zorgt bovendien voor een veiliger thuis: het is namelijk inbraakwerend! Daarbij vraagt het materiaal nauwelijks onderhoud: u hoeft het niet te schilderen en te schuren.

Besparen op uw nieuwe kunststof kozijnen?

Dat kan! Vergelijk gratis de prijzen van meerdere kozijnspecialisten bij u in de buurt. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs! Dat wilt u toch ook? Het aanvragen van offertes is gratis en u zit nergens aan vast. Start daarom direct uw gratis offerteaanvraag!
Gratis offertes