Kunststof kozijnen, een meerwaarde voor uw woning

Een meerwaarde voor uw woning

Kunststof kozijnen worden vaak gezien als meerwaarde voor uw huis, maar waarom is dit eigenlijk? Het hebben van kunststof kozijnen heeft namelijk meerdere voordelen. Eentje daarvan is bijvoorbeeld het vormen van een goede isolatie. Hierdoor blijft de warmte in huis en tevens weert het geluid vanaf buiten.

Onderhoudsvrije kozijnen

Daarbij komt ook nog dat een kunststof kozijn een duurzaam product is en het wel 50 jaar langer kan meegaan dan een kozijn van ander materiaal. Het kozijn hoeft niet geschilderd te worden en is dus onderhoudsarm. Wat wilt u nog meer verlangen van een kozijn?

Kunststof kozijnen kunt u bestellen in diverse kleuren, u hoeft dus ook geen geld uit te geven aan verfmaterialen. Vaak gaat het leveren van de kozijnen ook gepaard met een zogenaamde kleurgarantie; dit kan bij sommige bedrijven oplopen tot wel tien jaar. Dit is overigens wel afhankelijk van de door u gekozen kleur en het type kozijn.

Anti inbraak kozijnen

Verder is kunststof een stevig materiaal en beschermt u hiermee ook tegen inbraak. Kunststof splintert niet en is ook nog eens brandveilig. U kan ook nog kiezen voor extra beveiliging door kunststof kozijnen aan te schaffen van het keurmerk SKG-weerstandsklasse 2.

Bent u nog niet overtuigd of het verstandig is om kunststoffen kozijnen of deuren aan te schaffen? Dan hebben we nog een hele goede reden voor u! Per 1 maart 2013 is er namelijk een tijdelijke btw verlaging in de bouw vastgesteld van 21% naar 6% btw. Houd er wel rekening mee dat deze verlaging slechts geldig is tot 1 januari 2015 en alleen betrekking heeft op arbeid en niet op materialen. Het moment van de afronding van de werkzaamheden is bepalend voor het btw tarief. Valt het moment van afronding tussen 1 maart 2013 en 1 januari 2015, dan geldt 6% btw.

6% btw regeling

Tevens geldt de verlaging alleen bij woningen die ouder zijn dan twee jaar en heeft uitsluitend betrekking op renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. En u voelt het misschien al aankomen, hieronder vallen ook het plaatsen van kozijnen. Grijp dus uw kans en verdiep u even in de wereld van de kozijnen. Vraag een aantal offertes aan, vergelijk de prijzen en kies de beste oplossing. Houd hierbij wel in de gaten dat de 6% btw regeling geldt tot 1 maart 2014. Zorg dus dat u de werkzaamheden aan uw huis zo inplant dat de afronding voor 1 maart 2014 plaatsvindt; zo maakt u optimaal gebruik van deze regeling!

[one_third_last]

Offerte aanvragen

[solvari-api id=#1022-kegNL][/one_third_last]

Kozijnen offertes aanvragen