Beoordelingen

Beoordelingen Kunststof Kozijnen ExpertKwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden we het belangrijk wat u van ons vindt. Is onze dienstverlening naar wens of zijn er nog verbeterpunten waar we aan kunnen werken? Om ons, en uiteraard ook andere klanten, een goed beeld te laten krijgen vragen we u om ons te beoordelen op de 4 belangrijkste aspecten:

• Service en prijs
• Kwaliteit en snelheid

Door middel van het beoordelingsformulier op deze pagina kunt u onze dienstverlening een cijfer geven voor de verschillende pijlers. Heeft u op- of aanmerkingen? Laat het ons weten, zodat wij onszelf hierop kunnen verbeteren. Is alles naar wens? Ook dan horen wij het uiteraard graag.

Monitoring van de dienstverlening

Wij monitoren de dienstverlening continu. Dit gaat op voor de service in het algemeen, maar ook voor de gelieerde bedrijven. Wij controleren de kozijnenleveranciers op de bovengenoemde punten. Mocht het bedrijf niet aan onze standaard voldoen dan wordt deze uitgesloten van deelname. Uw mening is dus belangrijk voor ons!

Enkele beoordelingen

Klanten over onsWij publiceren met enige regelmaat nieuwe ervaringen van klanten die wij ontvangen via het formulier op deze pagina. Indien u zelf een beoordeling indient dan bestaat de kans dat wij deze op de website publiceren. Uiteraard doen we dat in overleg met u. Uw naamgegevens zullen indien gewenst niet worden weergegeven. Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met onze kozijnenleveranciers. Alle feedback is van harte welkom.

Erg snelle service

Wij wilden graag kunststof kozijnen plaatsen, hier hadden we een aantal vragen over. We hebben daarom offertes aangevraagd en binnen enkele uren hebben we deze ontvangen. De leveranciers namen alle tijd om onze vragen over de diverse merken en isolatiewaarden uit te leggen. Kortom, wij hebben een prettige ervaring overgehouden aan deze website.

Mooi resultaat

Mijn vrouw en ik hebben offertes aangevraagd voor een nieuwe dakkapel. Deze hebben we samen vergeleken, we wilden graag geholpen worden door een gespecialiseerde vakman. We hebben erg snel onze keuze kunnen maken en de volgende dag stond er al iemand voor de deur die ons van dienst kon zijn. Onze vakman was erg vriendelijk en heeft goede kwaliteit geleverd. We zijn blij met het eind resultaat.

Scherpe prijzen

Ik wilde graag prijzen van dubbele beglazing gaan vergelijken. Hiervoor heb ik offertes aangevraagd. De verschillende prijzen die ik heb ontvangen heb ik vergeleken, maar ik had nog een aantal vragen over dubbele beglazing. Dus ben ik contact op gaan nemen, al mijn vragen zijn beantwoord. Ik ben erg tevreden met de service!

Gratis offertes