Kunststof Kozijnen offerte Amersfoort aanvragen

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag eens een offerte aan!


Kunststof kozijnen Amersfoort

Kunststof kozijnen bieden veel voordelen ten opzichte van houten of aluminium kozijnen. Zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Of wilt u vast informatie inwinnen voor een mogelijke aanschaf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten in Amersfoort leveren en monteren het kozijn, de dakkapel, schuifdeur of gevelbekleding bij u thuis. Doordat zij over de juiste kennis en gereedschappen beschikken wordt het – houten, aluminium of kunststof – kozijn op een professionele en correcte wijze geplaatst. Vraag bij ons kosteloos een offerte aan en vergelijk maximaal 5 leveranciers in Amersfoort op prijs en kwaliteit. Naast het leveren en monteren van kozijnen kunt u bij de kozijnenspecialisten in Amersfoort ook terecht voor gevelbekleding, een schuifdeur of dakkapel, allen voor diverse prijzen.

De voordelen van het materiaal

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen of bijvoorbeeld dakkapellen is dat deze weinig onderhoud nodig hebben. U hoeft het kunststof kozijn niet te reinigen met speciale schoonmaakmiddelen. Het is voldoende als u tijdens het ramen lappen een doekje over het kozijn haalt. Doordat kunststof weinig elektrostatisch is, trekt het kozijn of de dakkapel weinig stof aan. Hierdoor hoeft het niet vaak schoongemaakt te worden zoals aluminium of een houten kozijn of dakkapel.

 • lange levensduur (ongeveer 50 jaar)
 • inbraakwerend (sluitwerk)
 • uitstekend isolerend (warmte én geluid)
 • verkrijgbaar in zeer diverse stijlen
 • leverbaar in een verscheidenheid aan kleuren

Duurzaam en kostenbesparend

Het is mooi meegenomen als een kozijn of dakkapel duurzaam en kostenbesparend is. Bij de dakkapellen, kozijnen en dergelijke die aan ons gelieerde bedrijven uit Amersfoort aanbieden is dit het geval. Doordat kunststof goed isoleert, bespaart u geld op uw energierekening. Hierdoor zijn de kozijnen en onder andere gevelbekleding kostenbesparend. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu, want kunststof kan gerecycled worden. Hierdoor wordt het materiaal op een verantwoorde manier verwerkt. Wilt u meer informatie over kunststof kozijnen, gevelbekleding of dakkapellen? Vraag dan een offerte aan via het formulier. U ontvangt snel een terugkoppeling van diverse vakmensen uit de omgeving van Amersfoort.

Vergelijk bedrijven uit Amersfoort

Bij ons vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes aan voor uw kunststof, houten of aluminium kozijn, schuifdeur, dakkapel of dakkapellen. Het aanvragen van de prijsopgaven is zeer eenvoudig en u ontvangt ze snel, waardoor u ze meteen kunt vergelijken. Het is aan u om te beslissen wat u doet met de prijsopgaven. Wij hopen dat u op basis van de toegestuurde informatie een keuze kunt maken voor het kunststof kozijn, de gevelbekleding, dakkapellen of schuifdeur die bij u past.

Offertes aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Materiaalsoort (*)
 Kunststof Hout Aluminium

Anti-spam captcha
Vul code in:
Please leave this field empty.


 • Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
 • Geen verplichtingen of kosten


 

Vraag gemakkelijk en snel prijsopgaven aan bij experts uit Amersfoort en omgeving. Aan u om het aanbod te vergelijken, kosteloos en zonder verplichting. Van dakkapel tot schuifdeur, alles kan!

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn verslaat aluminium en houten varianten met gemak als we kijken naar isolatiekwaliteit. Dit geldt voor ieder type van deze stof. Het is dus zeer aan te raden om een dergelijk kozijn, zo’n dakkapel of schuifdeur aan te schaffen in vergelijk met andere soorten. Wanneer we het hebben over isolatie, is de zogenaamde ‘U-waarde’ van belang. Hoe lager, hoe beter, geldt hiervoor. Bij kunststof zit de U tussen de 1 en 2, wat ontzettend goed is. Zeker in vergelijking; een houten kozijn of dakkapel scoort gemiddeld een 2,4 en aluminium heeft zelfs uitschieters naar 6! Nu weet u dus wat u het beste kunt kiezen.

Dubbel glas of HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

Niet alleen de materie van het kozijn is van belang, ook het glas biedt de mogelijkheid om te besparen. Dubbel glas heeft ten opzichte van dun glas een duidelijk voordeel. Het dikke glas heeft namelijk een U-waarde van 3 terwijl enkel glas wel 6 scoort. HR-glas, een recentere ontdekking doet het echter nog weer beter. Het is er in verschillende varianten – van ‘gewoon’ tot + en ++ – en varieert qua U-score tussen de 1,2 en 2. Zoekt u dus naar een ruit in uw kozijn, dakkapel of schuifdeur in Amersfoort met een zo goed mogelijke isolatie, dan weet u wat de beste keus is.

Prijzen kozijnen Amersfoort

Prijzen van diverse soorten kozijnen

Het ene kozijn is het andere niet, en dus verschillen ook de prijzen erg. Prijzen van een kunststof kozijn zijn over het algemeen het laagst, en dat terwijl er heel veel voordelen aan kleven ten opzichte van bijvoorbeeld houten of aluminium varianten. De prijzen van de laatstgenoemde soorten liggen een stuk hoger. Bovendien is hout zeer onderhoudsgevoelig: het moet om de zoveel jaar worden geverfd. Wij zouden het dus wel weten, en raden u aan om ook dit bij de prijzen voor dakkapel of kozijn die u na een prijsopgave krijgt in gedachten te houden.


 

 

Meer dan kozijnen alleen

Onze specialisten uit Amersfoort leveren en monteren meer dan alleen kozijnen. Het is eveneens mogelijk om een offerte aan te vragen voor een dakkapel, schuifdeur of kunststof, houten of aluminium gevelbekleding. Het materiaal is in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Wilt u weten wat de gelieerde topbedrijven in Amersfoort voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte uit Amersfoort aan voor een kunststof kozijn, dakkapel, schuifdeur of meerdere dakkapellen.

Keurmerken

Keurmerken kozijnenEen keurmerk op het gebied van dakkapellen, kozijnen, of een schuifdeur biedt u de zekerheid die u nodig heeft bij het maken van de keuze voor een bedrijf of product. Voorbeelden van keurmerken zijn er genoeg. Neem bijvoorbeeld DUBO keur, dat garant staat voor milieuvriendelijke productie. Of het FSC-keur, vooral van belang bij houten producten, omdat het de juiste kap garandeert. Ook het VKG keur kan voor u van belang zijn, omdat het hier gaat om een keurmerk dat duidelijk maakt of een bedrijf lid is van de branchevereniging. Wij geven van onze bedrijven uit Amersfoort altijd aan wat bij hun van toepassing is.


 

Prijzen dakkapellen

Dakkapellen zijn er evenals andere aanbouwmogelijkheden in verschillende soorten en maten. Een dakkapel kan van uw huis een waar paradijs maken. Denk bij de dakkapel na over materiaal, formaat, en dergelijke en vraag dan gerust een offerte aan. De prijzen van dakkapellen verschillen per bedrijf en per soort. Of het nu om een houten, aluminium of kunststof dakkapel gaat, u kunt bij ons een prijsopgaaf aanvragen van diverse aanbieders om tot de juiste keuze te komen. Een dakkapel of meerdere dakkapellen zijn een aanwinst voor uw huis in Amersfoort en kunnen de waarde ervan doen stijgen!

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-

 

 

Kunststof kozijnen merken
 

 

Gayko

gayko kunststof kozijnenZijn uw kozijnen voor 1995 zijn geplaatst? Dan vallen deze qua isolatiewaarde waarschijnlijk buiten de gewenste maten zoals bepaald in het Bouwbesluit van 2012. Bij Gayko maakt men zich sterk voor het ontwikkelen van energiezuinige raamkozijnen voor iedereen. Dit betekent dat zij staan voor een hoge kwaliteit en een duurzaam productieproces, terwijl de prijzen van de raamprofielen laag blijven. Door het gebruik van hoogwaardig kunststof als grondstof hebben de producten van Gayko bovendien een lange levensduur.

Weru

Weru kunststof kozijnenBij Weru draait alles om kwaliteit. Dit betekent dat een raamprofiel van Weru van ontwerp tot productie continu gecontroleerd wordt op diverse belangrijke punten zoals gebruiksgemak, isolatiewaarde en levensduur. Omdat de tevredenheid van de klant voor Weru hoog in het vaandel staat, letten zij bovendien op de benodigde mate van onderhoud: u kunt de producten eens per jaar schoonmaken en de kwaliteit blijft behouden. Bovendien zijn de profielen voor raam en schuifdeur voorzien van diverse keurmerken.

Knipping

Knipping kunststof kozijnenBent u op zoek naar aluminium kozijnen? Dan bent u bij Knipping op de juiste plek. Het bedrijf biedt zowel kunststof als aluminium raam- en deurkozijnen tegen aantrekkelijke prijzen. De medewerkers van familiebedrijf Knipping zijn bovendien gericht op het continu innoveren van de producten, zodat altijd de beste technieken worden ingezet om het kozijn te produceren, of te installeren. Met meer dan 14 dealers door heel Nederland is er altijd een Knipping leverancier in de buurt van Amersfoort.


 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenEen Duitse leverancier van aluminium kozijnen is Aluplast. De ontwikkelaars van deze onderneming hebben diverse richtpunten, waaronder energie-efficiëntie en innovatie. Bij Aluplast ontwikkelt men bijvoorbeeld aluminium profielen voor raam en schuifdeur in een passief huis. Daarnaast kijkt men tevens naar de esthetiek van de producten. Het is als klant mogelijk om te kiezen uit diverse designs, of deze aan te passen naar uw eigen wensen voor stijl en uitstraling. Vraag via ons contactformulier naar meer informatie.

Profine

Profine kunststof kozijnenThe International Profine Group is een Duitse onderneming die wereldwijd kozijnen, daken, deuren en ramen levert van hoge kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen. Profine is de Nederlandse dochteronderneming van deze groep die sinds 1969 actief is. Een raamkozijn van Profine is zowel geschikt voor nieubouw als renovatie, en wordt gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen. Raamkozijnen van Profine vindt u bij uw leverancier in Amersfoort onder de merknaam K-vision, en zijn verkrijgbaar in diverse designs en afmetingen.

Veka

Veka kunststof kozijnenDe slogan van Veka is “Wie internationaal wil scoren, moet de regionale markt goed kennen”. Dit is precies hoe de medewerkers van het bedrijf te werk gaan: contact met klanten vormt de focus van alle werkzaamheden. Dit betekent dat de klant grote invloed heeft op de ontwikkeling en vormgeving van de kozijnen voor zowel raam als schuifdeur. Dankzij een stabiele relatie met diverse leveranciers over het hele land houdt Veka bovendien de sleutel tot succes in handen.


 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Het onderhoud van kunststof kozijnen heeft weinig omhanden. Zeker wanneer we dit vergelijken met het schoonmaken van bijvoorbeeld de houten variant. Kunststof hoeft u alleen periodiek te reinigen; vaak is zo’n twee keer per jaar voldoende. Ondanks deze lage frequentie van onderhoud, kan het onder bepaalde omstandigheden voorkomen dat er bepaalde ongewenste vlekken op het materiaal ontstaan. Daarom hieronder een lijstje met tips voor het schoonmaken van de meest voorkomende vlekken.

 • Gips, mortel, kalk: deze producten zijn gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.
 • Potloodvlekken, inkt, of viltstift: hiervoor zijn speciale kunststof reinigingsproducten te vinden.
 • Verf, vet, siliconen of kit: dit kunt u schoonmaken met een standaard reinigingsmiddel, mits u voldoende boent. Gebruik geen wasbenzine of spiritus. Dit kan leiden tot zwarte vlekken.
 • Gebruik nooit schuurmiddel of schuursponsjes, deze zullen het oppervlak beschadigen.


Kunststof kozijnen schoonmaken

 

Wij beheren een netwerk van gerenommeerde kozijn specialisten en stellen u in staat deze bedrijven gratis en vrijblijvend te vergelijken. U bespaart aanzienlijk op uw investering.

In het kort

De deelnemende bedrijven hebben de afgelopen jaren al menig particulier en bedrijf geholpen aan nieuwe kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding. Daar zijn we trots op! Het succes van ons team in Amersfoort is eenvoudig te verklaren:

 • Vergelijken zonder verplichtingen of kosten
 • Alleen erkende bedrijven
 • Eenvoudig en snel offertes aanvragen
 • Breed aanbod (ook aluminium en houten kozijnen, dakkapellen, etc.)
 • Van kozijn en gevelbekleding tot schuifdeur
 • Ook voor uw dakkapel
 • Scherpe prijzen
 • Altijd de beste deal in Amersfoort!

Klantenbeoordelingen

Klanten over Kunststof Kozijnen Expert Amersfoort

Tevreden klanten

Familie Bloem – Amersfoort
Diverse prijsopgaven uitgevraagd voor een nieuwe dakkapel, kunststof kozijn, gevelbekleding en schuifdeur. Snelle dienstverlening, ik kreeg binnen enkele uren een aantal scherpe offertes uit Amersfoort toegestuurd. Aanrader!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Amersfoort

Dakkapel

 
 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag eens een offerte aan!

Kozijnen offerte

Landelijk netwerk

Wanneer u gebruikmaakt van onze dienstverlening, gaat u in zee met een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden in Amersfoort als een kleine onderneming gestart in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. In de loop der tijd is de markt veranderd en hierop hebben wij ingespeeld. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende specialisten van kozijnen en dakkapellen. Wij zijn overal, waaronder Amersfoort, vertegenwoordigd.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Merken

Zoals u vast heeft ontdekt, bestaan er diverse schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en materiaalopties – van kunststof tot aluminium en houten kozijnen, dakkapellen, etc. – en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Hieronder vindt u een overzicht van de merken die onze experts uit Amersfoort u leveren.
 • Gayko
 • Weru
 • Knipping
 • Aluplast
 • Veka
 • Profine
 • Rehau
 • Schüco

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijn voor u het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden hebben wij inzicht nodig in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget en wat vindt u het belangrijkst? Denk bijvoorbeeld aan isolatiewaarden, kleuren, stof (houten, aluminium of kunststof), glassoort en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag een passend advies. Vult u gerust het contactformulier in en u hoort spoedig van ons.

Vestigingen

Door de groei van ons bedrijf werken wij inmiddels samen met meer dan 200 kozijn, dakkapel en schuifdeur aanbieders door het hele land. Het zijn stuk voor stuk topbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Amersfoort hebben wij afspraken staan meerdere bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van de plaatsen uit uw provincie naast Amersfoort met de meeste aanvragen.

Amersfoort

Bilthoven

Bunschoten Spakenburg

De Meern

Houten

IJsselstein

Leusden

Maarssen

Nieuwegein

Soest

Utrecht

Veenendaal

Wijk bij Duurstede

Woerden

Zeist

Comments are closed.