Kunststof Kozijnen offerte Amersfoort aanvragen

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag eens een offerte aan!

Kunststof kozijnen Amersfoort

Heeft u besloten om kunststof kozijnen of dakkapellen te laten plaatsen, maar bent u nog op zoek naar een goede leverancier in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten in Amersfoort beschikken over de juiste kennis en materialen, waardoor u verzekerd bent van advies op maat en kwalitatief hoogstaande dakkapellen of bijvoorbeeld gevelbekleding. Naast een kozijn kunt u bij onze leveranciers eveneens terecht voor ander vakwerk, van schuifdeur tot dakkapel. Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier en vergelijk maximaal 5 offertes met prijzen van bijvoorbeeld dakkapellen in Amersfoort.

De voordelen van een kunststof kozijn

Een kunststof kozijn biedt veel voordelen ten opzichte van houten of aluminium kozijnen, gevelbekleding, dakkapellen of een schuifdeur. Het materiaal is onderhoudsarm, wat prettig is omdat u daarom de kozijnen en dakkapel niet vaak hoeft schoon te maken. Wanneer u uw ramen lapt, is het voldoende om een doekje over het kozijn te halen. Doordat het materiaal elektrostatisch is, trekt het kozijn weinig stof en viezigheid aan, waarmee vaak poetsen verleden tijd is. Bovendien kan kunststof voorzien worden van nerven, zoals bij houten materiaal. Andere voordelen zijn:

 • lange levensduur (ongeveer 50 jaar)
 • inbraakwerend (sluitwerk)
 • uitstekend isolerend (warmte én geluid)
 • verkrijgbaar in zeer diverse stijlen
 • leverbaar in een verscheidenheid aan kleuren

Duurzaam en kostenbesparend

Kunststof kozijnen en dakkapellen zijn duurzaam en kostenbesparend. Het heeft een goede isolatiewaarde in vergelijking met houten en aluminium materiaal, waardoor de warmte in uw woning in Amersfoort blijft en u hiermee bespaart. Hierdoor spaart u geld uit op uw energierekening. Zo’n kozijn of schuifdeur gaat ongeveer 50 jaar mee, en als uw kozijn, gevelbekleding of schuifdeur eenmaal vervangen moet worden is het kunststof zeer eenvoudig te recyclen. Hierdoor draagt u bij keuze voor een kunststof dakkapel bij aan het milieu. Wilt u meer weten over het recyclen? Onze vakmensen uit Amersfoort staan u graag te woord.

Vergelijk leveranciers uit Amersfoort

Als u interesse hebt in een kunststof kozijn, gevelbekleding of dakkapel, maar u heeft nog geen keuze gemaakt voor een bepaalde aanbieder uit Amersfoort, dan is het verstandig u hierin te verdiepen. De prijsverschillen tussen partijen zijn aanzienlijk, waardoor het loont om aanbiedingen naast elkaar te zetten. Vraag dan via ons geheel vrijblijvend en gratis maximaal vijf offertes aan bij meerdere aanbieders. Zo kunt u het aanbod in Amersfoort gemakkelijk vergelijken en de beste keuze maken. Uw offerteaanvraag voor kozijnen, een schuifdeur, dakkapel of dakkapellen maakt u geenszins verplicht tot aankopen. Doe dan ook gerust een aanvraag, en u weet meteen wat de prijzen in Amersfoort zijn om uw huis te upgraden!

Offertes aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Materiaalsoort (*)
 Kunststof Hout Aluminium

Anti-spam captcha
Vul code in:
Please leave this field empty.

 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u in Amersfoort verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag eens een offerte aan!

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Voor het besparen op energiekosten in Amersfoort zijn kunststof kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen de beste keus. Een kozijn van aluminium scoort over het algemeen slechter, en hetzelfde geldt voor houten kozijnen. Met andere woorden: een kozijn of dakkapel van kunststof is qua isolatiewaarde aan te raden. De isolatiescore wordt weergegeven in de zogenaamde U-waarde. Hoe lager deze is, hoe beter geïsoleerd de kozijnen in kwestie zijn. In het geval van kunststof ligt deze tussen de 1 en 2, variërend per fabrikant. Ter vergelijking: een houten kozijn heeft gemiddeld een score van 2,4 en aluminium zelfs maximaal 6!

Dubbel glas of HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

Dubbel glas heeft duidelijke voordelen ten opzichte van enkel glas. Ideaal dus voor kozijn en dakkapel. Ter vergelijking: de U-score van dun glas is bijna 6, terwijl het dikkere, dubbele glas rond de 3 scoort. HR-glas is een recentere uitvinding die zelfs nog meer isolatie biedt dan de voorgangers. HR is er in vele variaties, van ‘gewoon’ tot + en ++. Hierbij varieert de U tussen de 1,2 en een maximum van 2. Dat is dus een extreme verbetering, en daarmee goed nieuws voor het milieu en uw portemonnee. In Amersfoort nieuwe kozijnen? Kies dan voor dubbel of HR-glas in uw kozijn of dakkapel!

Prijzen kozijnen Amersfoort

Prijzen van diverse soorten kozijnen

Voor ieder budget is er een ander kozijn. Vanzelfsprekend is het ene kozijn het andere niet, en daar horen ook andere prijzen bij. Een kunststof kozijn kan in allerlei maten worden geproduceerd, maar heeft in vergelijking met een houten of aluminium kozijn de laagste prijzen. En dat terwijl de kwaliteit en isolatiewaarde zeker niet onder doen voor de andere soorten. Een kunststof kozijn of dakkapel heeft verder maar weinig onderhoud nodig, terwijl hout om de zoveel tijd moet worden geverfd. Dus ook op die kosten bespaart u. Door een offerte aan te vragen, maakt u gemakkelijk de juiste keuze.

 
 

Meer dan kozijnen alleen

Naast kozijnen ligt onze expertise eveneens bij het monteren van dakkapellen, het aanbrengen van een schuifdeur of het bevestigen van kunststof, houten of aluminium gevelbekleding. Maak via het contactformulier uw voorkeuren kenbaar, dan ontvangt u op snel een offerte voor de schuifdeur of dakkapel die perfect past bij uw woonsituatie in of rond Amersfoort. U kunt vervolgens zelf de montage verrichten of het aan een specialist uit Amersfoort overlaten. Als u het door ons laat doen, weet u zeker dat het monteren van schuifdeur en gevelbekleding goed gebeurt en perfect wordt afgewerkt. Hierdoor hebt u meer plezier van de dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur van kunststof, aluminium of houten materiaal. Naast montage voorzien onze specialisten u graag van uiteenlopend advies.

Keurmerken

Keurmerken kozijnenEen keurmerk van het bedrijf dat u in de arm neemt of van de producten zoals een kunststof of aluminium schuifdeur, kozijn of dakkapellen kan extra zekerheid geven. Op het gebied van kozijnen zijn er diverse keurmerken te vinden, en deze staan allemaal voor net iets anders. Een voorbeeld is het VKG Keur, wat staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie. Dit is de branchevereniging, een goed teken dus als het kozijnenbedrijf hierbij is aangesloten. Een ander exempel is DUBO keur, dat staat voor producten die duurzaam bouwen garanderen. Ook het FSC-keur is een belangrijke stempel, die geldt voor bijvoorbeeld houten dakkapellen die milieuvriendelijk zijn verkregen.

 

Prijzen dakkapellen

Dakkapellen komen er net als kozijnen in vele soorten en maten. Materiaal verschilt per dakkapel, van kunststof tot andere grondstoffen, en natuurlijk is het formaat afhankelijk van uw specifieke wensen. Een dakkapel kan hoe dan ook een flinke waardevermeerdering betekenen voor uw huis in Amersfoort, omdat er meer licht binnen komt en meer ruimte ontstaat in de kamer van de dakkapel. Dakkapellen variëren en zijn ook qua prijzen erg verschillend. Door bij ons prijzen op te vragen voor de dakkapel, kunt u de verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. Op deze pagina vindt u de dakkapel informatie die u kan helpen beslissen.

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-
 
 
kunststof kozijnen vervangen Amersfoort

Wanneer vervangen

Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam en hebben een lange levensduur. Door goed onderhoud en periodieke controle van de scharnieren is het bovendien mogelijk de levensduur aanzienlijk te verlengen. Toch is het na verloop van tijd noodzakelijk om de kunststof kozijnen te vervangen. Over het algemeen kunt u er van uitgaan dat bij gewoon onderhoud kunststoffen raamkozijnen ongeveer 50 jaar meegaat. Hoewel het kan zijn dat de kozijnen na deze periode nog steeds werken, is het waarschijnlijk dat de isolerende kenmerken steeds minder worden.

 

Reparatie

Door veelvuldig gebruik kunnen er diverse soorten beschadigingen ontstaan aan het kunststof van kozijnen en dakkapellen. Zo is het mogelijk dat er verkleuringen van het materiaal optreden, of dat er kleine scheurtjes ontstaan. Wat de beschadiging ook is, wij adviseren om altijd een professional in te schakelen voor de reparatie. Voor zowel dakkapel als kozijn geldt dat er twee vormen van reparatie zijn: spotreparatie en saneren. Wat de beste methode is voor een beschadiging aan uw dakkapel is afhankelijk van verschillende factoren.

Schilderen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Amersfoort de vraag of het mogelijk is hun kozijnen of dakkapel te schilderen in een andere kleur. Dit is zeker mogelijk, mits u hiervoor de juiste voorbereidingsmaatregelen in acht neemt. Zo moet u het materiaal eerst schuren en ontvetten. Vervolgens moet u het raamkozijn naspoelen met water en laten drogen. Daarna is het nodig een grondverf toe te passen. Pas daarna kunt u de gewenste kleur aanbrengen. Wij zijn u hierbij met alle plezier van dienst.

 
kunststof kozijnen plaatsen Amersfoort
kunststof kozijnen schilderen Amersfoort

Plaatsing

De plaatsing van dakkapellen gaat gepaard met veel verbouwwerkzaamheden. De exacte verbouwtijd is afhankelijk van het soort constructie waar u voor gekozen heeft. Prefab dakkapellen kunnen bijvoorbeeld binnen een dag worden geplaatst, terwijl een standaard kapel in twee à drie dagen wordt geplaatst. Voor kunststof kozijnen geldt dat deze gemakkelijk in een dag kunnen worden geplaatst. Wilt u meer weten over de plaatsingsmethoden of hebt u een vraag over het plaatsen van een prefab dakopbouw? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ventilatieroosters

Wilt u graag ’s nachts een klein beetje frisse lucht in de kamer krijgen, maar wordt het te koud met het raam open, of vindt u dit niet veilig? Overweeg dan om ventilatieroosters te laten plaatsen. Ventilatieroosters worden bij menig vakman ook wel aangeduid als sleufroosters. Deze zijn met de hand te bedienen, en vormen een goede oplossing voor een veilige ventilatie. De roosters zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, en kunnen indien nodig voor u op maat worden gemaakt.

 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor kunststof raamkozijnen in plaats voor de houten of aluminium variant. Dit heeft onder andere als voordeel dat het onderhoud van de profielen veel minder tijd en kosten in beslag neemt. Desalniettemin is het schoonmaken van een kunststof kozijn alsnog van belang. Ten eerste dient u regelmatig vuil en groene aanslag te verwijderen. Door dit periodiek uit te voeren voorkomt u dat deze aanslag zelfs na het schoonmaken nog blijft zitten. U verwijdert deze aanslag vaak al met behulp van een vochtige doek en eventueel standaard schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsjes; dit zal het kozijn aantasten. Zorg ervoor dat u tevens regelmatig de kozijnenopeningen en draaipunten schoonmaakt. Zo blijft de werking van het draai- of kiepsysteem gegarandeerd.

 • Hebt u vragen over het schoonmaken van uw raamprofielen, of wilt u meer tips voor het onderhoud? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Kunststof kozijnen schoonmaken
 
 
Kunststof kozijnen merken
 

Gayko

gayko kunststof kozijnenAl meer dan 30 jaar maakt men bij Gayko kozijnen en deuren van hoge kwaliteit. De ontwikkelaars richten zich op optimale veiligheid, een uitstekend comfort en een lange levensduur. Tijdens het ontwikkelproces staan bovendien duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Een raamkozijn van Gayko wordt gemaakt van kunststof, wat leidt tot een eenvoudig gebruiksgemak en weinig onderhoud. Het schoonmaken van de raamkozijnen is in een handomdraai gebeurd. Wij informeren u desgewenst graag verder.

Weru

Weru kunststof kozijnenBent u op zoek naar een raamkozijn voor raam of schuifdeur in Amersfoort? Dan bent u bij Weru aan het juiste adres. De producten van Weru worden geproduceerd met het oog op een honderd procent klanttevredenheid. Dit betekent dat men bij het bedrijf van ontwerp tot productie nauwkeurig samenwerkt met zowel klant als leverancier. Door de hoge kwaliteitseisen die men stelt, zal het product tevens lange tijd meegaan, waardoor u de investering op de lange termijn terugverdient. Weru heeft een ruim assortiment aan kunststof producten, vraag onze experts bij interesse.

Knipping

Knipping kunststof kozijnenHoewel de meeste kozijnfabrikanten gericht zijn op het ontwikkelen van kunststof kozijnen, zijn ook aluminium raamkozijnen een goede keuze. Bij Knipping produceert men zowel kunststoffen als aluminium kozijnen. Het bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf, en is de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Momenteel levert Knipping profielen voor zowel raam als schuifdeur door heel Nederland, ook in Amersfoort. Alle producten zijn geproduceerd met de nieuwste technieken, gericht op een besparing van de energiekosten en het milieubehoud.

 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenAluplast is een Duitse fabrikant die zich richt op het produceren van aluminium profielen. Deze worden ontwikkeld met het oog op energiezuinigheid, innovatie en esthetiek. Een aluminum kozijn van Aluplast biedt dan ook niet alleen een strakke aanblik, het zorgt tevens voor een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn de kozijnen gemakkelijk in onderhoud. Hoewel niet elke leverancier uit Amersfoort de producten van Aluplast aanbiedt, verbinden wij u graag met de juiste professional die u verder helpt.

Profine

Profine kunststof kozijnenBij de fabrikant Profine, een dochteronderneming van de International Profile Group uit Duitsland, worden artikelen voor zowel deuren en daken, als voor kozijnen ontwikkeld. De bouwproducten van Profine hebben allen een lange levensduur, en kunt u gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast staat het bedrijf voor een hoge kleurvastheid, en een voortdurende innovatie. Een raamkozijn van Profine vindt u onder de merknaam K-vision, en is leverbaar in vrijwel elke gewenste maat en design. Uw wensen staan voorop!

Veka

Veka kunststof kozijnenVeka is een wereldwijd bedrijf dat profielsystemen levert voor zowel ramen als deuren. Wilt u uw schuifdeur van een veilig en modern deurprofiel voorzien? Dan bent u bij Veka zeker aan het juiste adres. De onderneming staat voor een persoonlijk contact met alle klanten, waarbij een vertrouwensbasis het focuspunt vormt. Volgens Veka is het alleen dan mogelijk om alle klanten optimaal van dienst te kunnen zijn bij hun zoektocht naar het beste aluminium of kunststof kozijn.

 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag vrijblijvend offertes aan!

 

In het kort

De deelnemende bedrijven hebben de afgelopen jaren al menig particulier en bedrijf geholpen aan kunststof kozijnen en dakkapellen. Daar zijn we trots op. Het succes van ons team in Amersfoort is eenvoudig te verklaren; we bieden namelijk onderstaande voordelen.

 • Vergelijken zonder verplichtingen of kosten
 • Alleen erkende bedrijven
 • Eenvoudig en snel meerdere offertes aanvragen
 • Breed aanbod (ook aluminium en hout)
 • Van kozijn tot schuifdeur
 • Ook voor dakkapellen
 • Scherpe prijzen
 • Altijd de beste deal!

Klantenbeoordelingen

Klanten over Kunststof Kozijnen Expert

Tevreden klanten

Familie Jonker – Amersfoort
Wij hebben offertes aangevraagd voor een nieuwe dakkapel. Binnen enkele uren ontvingen we diverse prijzen voor dakkapellen en konden we uiteindelijk de beste keuze maken voor onze wensen. Goede service!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Amersfoort

Dakkapel

 
 
Wij beheren een netwerk van gerenommeerde kozijn specialisten en stellen u in staat deze bedrijven gratis en vrijblijvend te vergelijken. U bespaart aanzienlijk op uw investering.
Kozijnen offerte

Bij u in de regio

Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken we inmiddels samen met meer dan 200 dakkapel en kozijn aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk gaat het om topbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op productkwaliteit van dakkapel, kozijn en schuifdeur. Ook in Amersfoort hebben wij connecties met meerdere bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van de plaatsen uit uw provincie met de meeste aanvragen voor bijvoorbeeld dakkapellen.

 

Ruim assortiment

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen of dakkapel in uw geval geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij inzicht nodig in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget en wat vindt u het meest belangrijk? Denk aan de isolatiewaarden, kleuren, de glassoort en duurzaamheid die u van een kozijn of dakkapellen verwacht. Onze specialisten in gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifdeur en dakkapel – ook houten en aluminium – geven u een passend advies.

Merken

Er zijn diverse merken van schuifdeur, dakkapel, gevelbekleding en kozijnen. Ieder kozijnen, dakkapellen of gevelbekleding merk heeft zijn eigen kwaliteiten – van houten tot aluminium varianten – en daarmee variëren ook de prijzen en garantievoorwaarden per schuifdeur of kozijn. Vult u gerust het offerteformulier in en u hoort spoedig van ons wat de prijzen in Amersfoort zijn. Een overzicht van merken die de experts kunnen leveren zijn: Gayko, Weru, Knipping, Aluplast, Veka, Profine, Rehau en Schüco.

 

Landelijke dekking

Wanneer u gebruikmaakt van onze dienstverlening, kunt u rekenen op een ervaren team van specialisten. We zijn meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming in Amersfoort gestart met het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. Kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding enzovoort waren indertijd nog niet beschikbaar voor particulieren. Sinds een aantal jaren beheren we een landelijk netwerk van erkende specialisten in kozijnen en dakkapellen, waarbij we in iedere provincie ruim vertegenwoordigd zijn, en dus ook in Amersfoort.

landelijke dekking kunststof kozijnen

Comments are closed.