Kunstof Kozijnen offertes Amersfoort

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag eens een offerte aan!

Kunststof kozijnen Amersfoort

Wanneer u overweegt om uw huidige kozijnen van hout te laten vervangen door kunststof of aluminium kozijnen, of u op het punt staat om een nieuw kozijn aan te schaffen dan doet u er verstandig aan om u goed te laten informeren. Kunststof Kozijnen Expert Amersfoort is door haar ruime ervaring als geen ander in staat u op heldere wijze te voorzien van advies. Daarnaast onderscheiden wij ons door scherpe prijzen, vakmanschap en goede service. Wij bieden meer dan kozijnen alleen, ook voor een schuifdeur, gevelbekleding of dakkapel staan wij in Amersfoort voor u klaar. Vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan, vergelijk de mogelijkheden en bespaar aanzienlijk op uw investering.

Allround specialist

Een houten of aluminium kozijn was tot voor kort de meest gekozen oplossing. Tegenwoordig is echter, ook in Amersfoort kunststof zeer populair als grondstof voor zowel kozijnen als dakkapellen, gevelbekleding en schuifdeur. Het meest genoemde voordeel van kunststof is het eenvoudige onderhoud en de lage onderhoudskosten. Daarnaast is een kunststof dakkapel bijvoorbeeld makkelijker te plaatsen. De bedrijven betrokken bij Kunststof Kozijnen Expert in Amersfoort zijn allround specialist op het gebied van kunststof, en helpen u graag met het installeren van de gekozen gevelbekleding, schuifdeur, kozijn of dakkapel. Hieronder staan de voordelen van kunststof nog even opgesomd:

 • Goede isolerende werking
 • Verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar met diverse houtnerf structuren
 • Het kozijn heeft een lange levensduur
 • Voorzien van inbraakwerkend hang- en sluitwerk

Scherpe prijzen

Zoals gezegd staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Wij bewijzen dagelijks dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de prijs. Daarom garanderen onze specialisten uit Amersfoort scherpe tarieven voor zowel houten, aluminium en kunststof producten. Hieronder vallen onder meer dakkapellen, kozijnen, en gevelbekleding. Wij bewijzen onze klanten in Amersfoort dagelijks dat kwaliteit, klantenservice en lage plaatsingskosten prima te combineren zijn!

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

U bent woonachtig in Amersfoort en bent benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een kunststof of houten kozijn, dakkapel, schuifdeur of gevelbekleding? Vraag dan eens een offerte aan. U hoort spoedig van ons! Mocht u niet overtuigd zijn door de offertes die u krijgt toegestuurd dan is dat geen probleem, de dienstverlening is geheel gratis en verplicht u tot niets. Wij overtuigen u echter graag met een offerte die naadloos aansluit bij uw wensen en budget.

 

Offertes aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Materiaalsoort (*)
KunststofHoutAluminium

Anti-spam captcha
Vul code in:
Gelieve dit veld leeg te laten.

 
Kunststof Kozijnen Expert is de afgelopen jaren een begrip geworden in de kozijn branche. Dat is niet voor niets, laat u overtuigen door onze leveranciers uit Amersfoort!
kunststof kozijnen Amersfoort

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Voor het vervangen van uw kozijn of raam, moet u, ook in Amersfoort, sinds 2012 aan de nieuwe eisen uit het Bouwbesluit voldoen. Hierin staan onder meer voorwaarden voor het aanvragen van een bouwvergunning, zoals bij het plaatsen van een dakkapel. Wat betreft het renoveren van de kozijnen is tegenwoordig een zekere isolatiewaarde vereist. Deze wordt meestal aangeduid met een warmteverliescoëfficiënt (de U-waarde) die niet boven de 4.2 mag uitkomen. Gekeken naar de verschillende materialen waar professionals mee werken, blijkt dat kunststof de beste U-waarde heeft: zo’n 1.5. In vergelijking: een houten kozijn heeft een U-waarde van 2.4.

HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

Naast het vervangen van kozijnen is het ook van belang om rekening te houden met de warmteverlies waarde van uw beglazing. Uit onderzoek is gebleken dat enkel glas een te hoge U-waarde heeft (van 5.1). Deze mag u dus niet meer nieuw in uw woning laten plaatsen, en de vervanging van enkel glas wordt aangeraden. Het maken van de keuze tussen dubbel glas en HR-glas heeft met name te maken met kosten. Over het algemeen adviseren professionals te kiezen voor hoogrendement ramen, vanwege de extra warmtewerende coating die op de binnenste glaswand is geplaatst. Hiermee isoleert u, tegen relatief lage prijzen, uw pand extra goed.

Prijzen kozijnen Amersfoort

Prijzen van diverse soorten kozijnen

De aanschaf van nieuwe kozijnen hoeft niet heel erg duur te zijn. Zo heeft u al een kunststof kozijn vanaf 75 euro. Zoals vaak het geval met houten producten (zie ook bij dakkapellen) zijn ook kozijnen van hout iets duurder, voor een standaard model betaalt u ongeveer €100,-. Kiest u voor een aluminium kozijn, dan loopt de prijs nog iets op. Dit heeft te maken met de koudebrug die bij de installatie gerealiseerd moet worden. Omdat de prijzen elkaar niet veel ontlopen, is de keuze voor kozijnen meer afhankelijk van stijl en toepassingseisen zoals onderhoud of geluidsisolatie. Hierover kunt u extra advies vragen bij de gelieerde specialist uit Amersfoort. Wij staan voor u klaar!

 
 

Meer dan kozijnen alleen

De vraag naar kunststof is enorm toegenomen. Wij springen hierop in en bieden een breed scala van producten aan die allemaal zijn vervaardigd van duurzaam materiaal en gaan lang mee. Het materiaal behoeft daarnaast weinig onderhoud: af en toe schoonmaken is voldoende. Wij bieden u echter meer dan kozijnen alleen. Naast kozijn leveranciers hebben we goed contact met aanbieders van dakkapellen en schuifdeur uit Amersfoort. Dit betekent dat wij ook op dit gebied u kunnen helpen met het kiezen tussen materialen zoals een houten dakkapel, of schuifdeur van aluminium. Bovendien verzorgen de gelieerde leveranciers zowel de levering als plaatsing van de producten.

Keurmerken

Keurmerk kozijnenBij de aanschaf van een kunststof kozijn, schuifdeur, dakkapel of gevelbekleding is het van belang dat u rekening houdt met mogelijke keurmerken. Voor kunststof artikelen zijn zowel het VKG-label als het DUBO keurmerk van belang. Het VKG label is met name gericht op kwaliteit en innovatieve technieken. Het DUBO certificaat is daarentegen met name gefocust op de duurzame productie van de dakkapellen en kozijnen. Het is dan ook mogelijk dat uw schuifdeur of gevelbekleding beide certificaten draagt. Voor artikelen van hout kunt u het beste letten op het FSC predicaat.

 

Prijzen dakkapellen

Bij de aanschaf van een dakkapel moet u goed overwegen welke stijl u wenst, en hoeveel één en ander mag kosten. Dakkapellen worden namelijk geleverd in verschillende stijlen, en kunnen geplaatst worden op verscheidene soorten daken. Voor het laten bouwen van bepaalde dakkapellen heeft u in Amersfoort een bouwvergunning nodig. Het aanvragen hiervan geeft een extra prijs van ongeveer 3% van de bouwsom. Voor de dakkapellen zelf varieert de prijs van 3200 euro tot 3750. Dit is afhankelijk van het materiaal, maar ook van de plaatsingsmethode. Wanneer u er voor kiest om de dakkapel voor gefabriceerd te laten aanleveren, dan betaalt u hier een kleine meerprijs voor.

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-
 
 
kunststof rabatten vervangen Amersfoort

Wanneer vervangen

Wie kiest voor kunststof raamkozijnen, weet dat deze een lange levensduur hebben, en dat ze van hoge kwaliteit zijn. Toch kan het na verloop van tijd noodzakelijk zijn om de kozijnen te vervangen. Wij gaan hierbij uit van een gemiddelde levensduur van 50 jaar voor kunststoffen kozijnen van één van de genoemde A-merken. Dit is met inachtneming van de onderhoudseisen en regelmatige controle op beschadigingen en slijtage. Wilt u graag uw huidige kozijnen of de beglazing vervangen? Wij helpen u graag.

 

Reparatie

Zoals gezegd kan het voorkomen dat uw raamkozijn of dakkapel beschadigd raakt. Zo kunnen er scheurtjes ontstaan in het kunststof, en is door achterstallig onderhoud ook verkleuring van het materiaal een veelgehoorde klacht. Wij adviseren altijd om bij beschadigingen een specialist uit Amersfoort in te schakelen. Wanneer u zelf het materiaal probeert te repareren, dan loopt u kans op extra schade of een snelle terugkeer van het probleem. Afhankelijk van de schade zullen wij een spotreparatie toepassen, of het hele oppervlak saneren.

Schilderen

Veel kozijnspecialisten stellen dat het niet mogelijk is om kunstof te schilderen, dit is echter zeker wel een optie. Het schilderen van kunststoffen kozijnen vergt alleen een heleboel tijd en kent hoge prijzen. Het verven van de kozijnen is de prijs dan ook alleen waard wanneer u nog minimaal 10 jaar van de raamkozijnen wilt genieten. Door de voorbereidingswerkzaamheden zoals het schuren en ontvetten van het oppervlak zelf uit te voeren is het bovendien mogelijk om aanzienlijk op de kosten te besparen.

 
kunststof dakkapel plaatsen
kunststof gevelbekleding schilderen Amersfoort

Plaatsing

De plaatsing van een dakkapel vergt veel tijd en een grote nauwkeurigheid. Zeker wanneer u ervoor kiest om de dakopbouw prefab te laten monteren, is de plaatsing een kwestie van millimeters. Op de dag van het plaatsen zullen wij een gat in het dak zagen, en vervolgens met een hijskraan de bouwconstructie laten zakken. Wilt u meer zekerheid over een exacte pasvorm? Laat dan onze professionals uit Amersfoort de constructie ter plekke in elkaar zetten. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zijn een uitkomst wanneer u wel wilt zorgen voor een goede ventilatie in huis, terwijl er in de wintermaanden zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Ventilatieroosters zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, en kunnen bij vrijwel alle raamkozijnen worden geplaatst. Om tijd en geld te besparen adviseren wij wel om de ventilatieroosters direct bij het bestellen van de raamkozijnen aan te vragen. Zo kunnen ze direct worden geïnstalleerd. Een ventilatieroosters is gemakkelijk te bedienen met een trekkoord.

 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Doordat raamkozijnen het hele jaar door in weer en wind staan, hebben deze enig onderhoud nodig. Voor houten profielen geldt dat dit onderhoud zeer intensief is, kunststof kozijnen hebben iets minder aandacht nodig. Voor een kunststof raamkozijn geldt dat u deze jaarlijks kunt schoonmaken om de levensduur en kwaliteit te behouden. Eventueel is het mogelijk om na het schoonmaken nog een waslaag aan te brengen. Dit waxmiddel zorgt ervoor dat vuil en groene aanslag minder kans krijgt, waardoor u de artikelen makkelijk kunt schoonmaken, en de kwaliteit van het materiaal niet wordt aangetast. Van veel klanten krijgen wij de vraag hoe zij hardnekkige vlekken het beste weg kunnen krijgen. In de meeste gevallen is het voldoende om te poetsen met een vochtige doek en wat reinigingsmiddel. Vraag eventueel een professional uit Amersfoort om meer tips.

 • Waarschuwing: Gebruik nooit een schuurmiddel of schuursponsjes: dit zal het materiaal aantasten.

Kunststof kozijn schoonmaken
 
 
Kunststof kozijnen merken
 

Gayko

gayko kunststof kozijnenKozijnenfabrikant Gayko is al meer dan dertig jaar actief. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van raamprofielen met een hoge isolatiewaarde die betaalbaar zijn voor iedereen. Het bedrijf stelt dat wanneer we willen voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het Bouwbesluit van 2012, alle raamkozijnen die voor 1995 zijn geplaatst zouden moeten vervangen. Gayko wil graag bijdragen aan een betere leefomgeving, waardoor ook hun productieproces is gericht op energiezuinigheid en een vermindering van CO2 uitstoot.

Weru

Weru kunststof kozijnenBent u van plan om uw raamkozijnen, of het profiel van uw schuifdeur te vervangen? Bij Weru maakt men raamprofielen die zowel geschikt zijn voor renovatie doeleinden als voor nieuwbouw. Alle ontwerpen van Weru hebben gegarandeerd een lange levensduur, vereisen weinig onderhoud en kunt u makkelijk schoonmaken. Bovendien hoeft u deze nooit meer te schilderen. Weru staat daarnaast voor een optimale service en een transparant proces van offerte tot oplevering. Vraag uw leverancier uit Amersfoort om meer informatie.

Knipping

Knipping kunststof kozijnenWilt u graag de voordelen van een kunststof raamkozijn, maar bent u fan geworden van de moderne en strakke uitstraling van aluminium? Kies dan voor een schuifdeur- of raamprofiel van Knipping. Deze fabrikant combineert de isolatiewaarde van kunststof en het lage onderhoud van aluminium met elkaar, tot een uniek kozijn. Dankzij de zeer lage isolatiewaarde zijn de raamkozijnen van Knipping bovendien uitstekende toepasbaar in passieve huizen, gericht op een zo hoog mogelijke besparing van energie.

 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenBij de Duitse fabrikant Aluplast maakt men tevens raamprofielen uit een combinatie van aluminium en kunststof. De artikelen van Aluplast zijn gericht op zowel innovatie als energie-efficiëntie en esthetiek. De focus op esthetiek vertaalt zich in het feit dat u als klant een ruime keuze heeft in de vormgeving, stijl en kleur van het raamkozijn. Dankzij een unieke combinatie van grondstoffen zijn alle profielen bovendien honderd procent kleurvast: zon of regen zullen hierop geen invloed hebben.

Profine

Profine kunststof kozijnenSinds 1969 is in Nederland Profine actief binnen de renovatie- en nieuwbouwmarkt, waarbij zij diverse vormen van kunststof gevelbekleding aanbieden. Dit varieert van daken tot nokverhogingen en raamkozijnen. Profine is een dochteronderneming van de International Profile Group uit Duitsland, die wereldwijd actief is. Bij uw leverancier uit Amersfoort vindt u de raamprofielen van Profine onder de merknaam K-Vision. Deze profielen vragen weinig onderhoud, en hebben een lange levensduur.

Veka

Veka kunststof kozijnenBent u van plan uw raamkozijnen te vervangen, of laat u een nieuw huis bouwen, en hebt u een exacte visie van hoe de kozijnen er uit zouden moeten zien? Dan is de service van Veka een goede match met u. Bij Veka richt men zich volledig op de wensen van de klant, waardoor er oneindig veel variaties mogelijk zijn in de vormgeving van de ontwerpen. De artikelen van Veka zijn bovendien van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Vraag een van onze experts voor meer informatie!

 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit – van kozijn tot dakkapel – tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag nu een offerte aan!

Allround specialist

Wij springen in op de toegenomen vraag naar kunststof producten en bieden een breed scala van producten aan die allemaal zijn vervaardigd van een duurzame grondstof. Hierdoor gaan ze lang mee. Enkele leveranciers uit Amersfoort garanderen zelfs een levenslange duur van het kozijn of de dakkapel.

 • Gevelbekleding
 • Kunststof dakkapel
 • Prefab dakkapel
 • Schuifdeur en deuren
 • Vervangen van kozijnen
 • Herstelwerkzaamheden

Benieuwd naar de prijzen? De leveranciers stellen kosteloos een prijsopgave op maat voor u op!

Klantenbeoordelingen

Kunststof Kozijnen Expert

Tevreden klanten

Familie Veenstra – Amersfoort
Tijdens het oriënteren kwamen wij de site van Kunststof Kozijnen Expert tegen. De offerte was zo overtuigend dat ik een kunststof kozijn en schuifpui heb besteld. Ik ben erg tevreden!

Recente projecten

Kunststof schuifdeur Amersfoort

Dakkapel

 
 
Wij beheren een netwerk van gerenommeerde kozijn specialisten en stellen u in staat deze bedrijven gratis en vrijblijvend te vergelijken. U bespaart aanzienlijk op uw investering.

Kozijnen offertes Amersfoort

Bij u in de regio

Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken wij inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk voor stuk vakbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Amersfoort hebben wij afspraken gemaakt meerdere vakbedrijven. Deze leveren naast kozijnen, ook dakkapellen, schuifdeuren en gevelbekleding. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar wij de meeste aanvragen uit ontvangen.

 

Ruim assortiment

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen in uw geval het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden vragen wij inzicht in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget en wat vindt u het meest belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarden, kleuren, de glassoort en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag een passend advies. Vult u gerust het offerteformulier in en u hoort spoedig van ons.

Merken

Zoals u wellicht heeft gelezen bestaan er diverse schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Daarnaast is het afhankelijk van de aanbieder of ze naast kunststof ook houten producten (kozijn, dakkapel, schuifdeur of gevelbekleding) aanbieden. Hierbij een overzicht van de diverse merken die de gelieerde experts u leveren: Gayko, Weru, Knipping, Aluplast, Veka, Profine, Rehau en Schüco.

 

Landelijke dekking

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening dan maakt u gebruik van een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming van start gegaan in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof producten waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. In de loop der tijd is de markt veranderd en hierop hebben wij ingespeeld. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende kozijn specialisten. Daarnaast hebben wij ons aanbod al snel uitgebreid naar onder meer houten en prefab dakkapellen.

kunststof kozijn specialist

Comments are closed.