Kunststof Kozijnen

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag eens een offerte aan!

Kunststof kozijnen Amersfoort

Op zoek naar een professioneel bedrijf in Amersfoort en omgeving die u deskundig advies kan geven over de aanschaf en het laten plaatsen van kunststof kozijnen of een aluminium schuifdeur? Zoek dan niet verder! Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten op het gebied van onder meer kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen. Onze partners voorzien u in een mum van tijd van offertes, zodat u de juiste keus kunt maken. Al onze partners beschikken over ruime ervaring, evenals wijzelf. In Amersfoort kunt u dus goed bij ons terecht, of u nu houten kozijnen, een dakkapel van kunststof of gevelbekleding van aluminium zoekt voor lage prijzen.

Voordelen

Kozijnen, gevelbedekking of een dakkapel van kunststof laten aanbrengen nabij Amersfoort? Een zeer goed idee. Het materiaal heeft namelijk talloze voordelen. Het is onderhoudsarm; verven is niet nodig en schoonmaken hoeft slechts af en toe met een vochtig doekje. Wel zo makkelijk! Maar het heeft nog meer pluspunten. Het is in vele kleuren verkrijgbaar en dus aan te passen aan de stijl van uw huis of bedrijfspand in Amersfoort. Een kunststof kozijn of dakkapel is bovendien goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Zo hebben vocht en warmte geen uitwerking op dit materiaal. Het is ook zeer goed isolerend, en dit zult u dan ook merken in de stookkosten. Bovendien heeft kunststof een levensduur van bijna 50 jaar. Daarna is recycling mogelijk, wat kunststof tot een zeer milieuvriendelijke keus maakt.

 • Langere levensduur (ongeveer 50 jaar) dan aluminium en houten product
 • Onderhoudsarm
 • Inbraak werend (sluitwerk)
 • Geluidsisolerende eigenschappen
 • Warmte-isolerend
 • Een gevarieerd kleurenpalet beschikbaar
 • Verkrijgbaar in zeer diverse stijlen en vormen; van dakkapel tot kozijn

Zijn er ook nadelen?

Als nadeel van kunststof kozijnen of schuifdeur kunnen we noemen dat het van invloed is op de uitstraling van een ouder huis. Dit is echter een voordeel bij een modern pand – hier past een kunststof kozijn, dakkapel of gevelbekleding perfect. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kunststof kozijnen verkrijgbaar die eruit zien als houten kozijnen, waarin dus zelfs een nerf is verwerkt. Hierdoor is het kunststof kozijn amper te onderscheiden van echt hout. Dakkapellen van kunststof kunnen dus ook een klassieke uitstraling hebben.

Contact

Geïnteresseerd geraakt? Wellicht wilt u net uw oude pand voorzien van nieuwe kozijnen en bent u zich aan het oriënteren over de mogelijkheden? Vraag onze betrouwbare experts naar de prijzen en opties voor uw woning. Neem dan contact op met ons door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van diverse offertes van vakmannen in Amersfoort. Van schuifdeur tot dakkapel en kozijn, wij kunnen u ermee helpen! u ontvangt de offertes binnen enkele dagen thuis.

Offertes aanvragen

Materiaalsoort (*)


Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen? (*)


Gewenst uitvoermoment (*)Gelieve dit veld leeg te laten.

 
Gemakkelijk en snel prijsopgaven aanvragen van specialisten uit Amersfoort? Dan bent u bij Kunststof Kozijnen Expert op de juiste plek. Onze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.
Beglazing kunststof kozijnen

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn, dat klinkt minder sterk dan het is. Het isoleert echter geweldig, en scoort hierop het beste van alle mogelijke materialen. Aluminium en houten kozijnen worden met gemak ingehaald. De isolatiewaarde wordt uitgedrukt in de zogenaamde ‘U-waarde’, waarbij het getal zo laag mogelijk moet zijn voor het beste resultaat. Kunststof scoort hierbij tussen de 1 en 2, verschillend per merk en type. Ter vergelijk: houten kozijnen behalen gemiddeld een 2,4. Aluminium doet het het slechtst, met uitschieters tot maar liefst 6! Dan weet u nu dus wat u moet hebben al u op zoek bent naar milieubewust kozijn.

kunststof kozijn HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

Glasdikte is iets waarover veel mensen niet al te diep nadenken. Het kan echter voor uw kozijn of dakkapel het verschil maken op milieuvriendelijkheid en energiekosten. Zo is enkel glas uit den boze: het scoort bijna 6 op de U-schaal. Dubbel glas doet het al een stuk beter, en is dus een betere keus voor kozijn, schuifdeur en dakkapel, met een score van 3. En dan is er nog het nieuwste soort: HR-glas. Er is ‘gewoon’, HR+ en ++ te koop, waarbij de volgorde van zeer zuinig tot zuiniger is. De U loopt hier van 1,2 tot maximaal 2; goed nieuws voor portemonnee en milieu dus!

Prijzen kozijnen

Prijzen van diverse soorten kozijnen

Een kozijn vinden in Amersfoort is gemakkelijk, maar uw ideale kozijn vinden valt nog niet mee. Vooral als het om prijzen gaat, is het ingewikkeld om een goed overzicht te krijgen. Hier komen wij om de hoek kijken: vraag gratis en vrijblijvend maximaal 5 offertes bij ons aan voor kozijnen van kunststof, houten kozijnen of versies van aluminium. Verschillende prijzen komen dan naar voren, allen in de omgeving van Amersfoort beschikbaar. Een kozijn is dan veel gemakkelijker gevonden! Of u nu op zoek bent naar een houten, aluminium of kunststof kozijn.

 
 

Meer dan kozijnen alleen

Kunststof Kozijnen Expert Amersfoort staat niet alleen garant voor de hoge kwaliteit van ieder kozijn dat wordt aangeboden. De deskundigen verlenen bovendien uitstekende service tegen scherpe prijzen. De precieze prijs van een kozijn, schuifdeur of dakkapel is afhankelijk van uw wensen – vandaar dat u hier geen prijzen aantreft. Stel ons op de hoogte van uw wensen op kozijn gebied, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur meerdere prijsopgaven in Amersfoort in huis heeft. Wij streven sterk naar klanttevredenheid en bieden dan ook graag scherpe prijzen. Ook na de installatie staan medewerkers voor u klaar om uw vragen omtrent dakkapellen, gevelbekleding, schuifpuien of over een schuifdeur te beantwoorden.

Keurmerken

KeurmerkenEen keurmerk dat zijn goedkeuring verleent aan een bedrijf of merk kozijnen, geeft net wat meer zekerheid in uw keuze voor een bepaald kozijn of type schuifdeur. Gevelbekleding laat u ook niet iedere dag aanbrengen, dus zekerheid is fijn. Voorbeelden van keurmerken zijn het VKG Keur, de vereniging die bedoeld is voor bedrijven uit deze branche; het FSC-keurmerk voor houten producten die op de juiste manier zijn verkregen; en DUBO-keur, een stempel die wordt verleend aan duurzame producten. Er zijn vanzelfsprekend nog veel meer keurmerken die u zekerheid kunnen bieden bij de aankoop van kozijnen, dakkapellen of gevelbekleding.

 

Prijzen dakkapellen

Dakkapellen maken van uw huis een paradijs! Donkere kamers veranderen in lichte werkruimten waar ik de hele dag wel kan doorbrengen. Prijzen van de verschillende opties lopen natuurlijk erg uiteen, verschillend per merk, formaat en materiaal. Houten, aluminium en kunststof kozijnen verschillen hierin soms sterk. Maar een ding is zeker: als u in Amersfoort een dakkapel of meerdere dakkapellen wilt laten installeren, kunt u bij ons terecht. Wij vragen gratis en vrijblijvend prijzen aan diverse topbedrijven zodat u de keus heeft. Een dakkapel kiest u niet zomaar, en dat begrijpen wij. Alle dakkapellen vindt u bij ons in Amersfoort onder één dak!

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-
 
 
kunststof kozijnen repareren Amersfoort

Wanneer vervangen

Voor het vervangen van raamkozijnen gelden geen vaste termijnen. Hoewel er over het algemeen geadviseerd wordt om de kozijnen na maximaal 50 jaar te vervangen, kan het zijn dat er eerder al dusdanige beschadigingen ontstaan wat eerdere vervanging noodzakelijk. De maximale levensduur is bovendien afhankelijk van de kwaliteit van het kunststof. Hebt u een raamkozijn gekocht bij één van de bekendere A-merken dan zal de levensduur aanzienlijk langer zijn dan bij een product van een lokaal huismerk. Wij adviseren u graag.

 

Reparatie

Om de levensduur van een kunststof product te verlengen is het noodzakelijk dit regelmatig te onderhouden en controleren op eventuele beschadigingen. Er zijn verscheidene beschadigingen die kunnen ontstaan bij kunststof. Zo is verkleuring een veelvoorkomend probleem. Wanneer er een stuk van minder dan 5 centimeter verkleurd is, dan kunnen wij dit snel repareren. Is het hele raamkozijn verkleurd? Dan moeten wij deze saneren. Dit betekent dat de oude folie wordt verwijderd en een nieuwe zelfklevende folie wordt aangebracht.

Schilderen

Het schilderen van kunststof wordt door veel vakmannen afgeraden. Dit komt doordat het verven veel tijd in beslag neemt, en aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Wilt u heel graag de aanblik van uw woning in Amersfoort veranderen, en is het noodzakelijk om daarvoor een andere kleur raamkozijnen te hebben? Dan kunt u wel de kozijnen verven, mits u deze nog langer dan 10 jaar gebruikt. Binnen deze periode is het met oog op de lange termijn goedkoper om alle raamkozijnen te vervangen.

 
kunststof kozijnen installeren Amersfoort
kunststof kozijnen reparatie Amersfoort

Plaatsing

De plaatsing van dakkapellen kan op twee manieren: prefab en ter plekke. Wanneer u kiest voor een prefab plaatsing, dan betekent dit dat de volledige dakkapel al in de fabriek wordt gemonteerd. Op de dag van het plaatsen zal een gat in het dak worden gezaagd, en de opbouw hierin gezet. Is prefab montage geen optie? Dan zullen vakmannen uit ons netwerk de dakopbouw ter plekke monteren. Dit heeft een langere installatieperiode tot gevolg, maar is over het algemeen goedkoper door de kortere fabriekstijd.

Ventilatieroosters

Wie zijn woning goed wil ventileren maar in de wintermaanden niet wil bevriezen, zijn ventilatieroosters een geschikte optie. Ventilatieroosters kunnen in een raamkozijn worden gemonteerd, en zijn eenvoudig te bedienen met behulp van een trekkoord. Hoewel het mogelijk is om in bestaande raamkozijnen ventilatieroosters te plaatsen, adviseren wij om dit direct bij het bestellen van nieuwe kozijnen aan te geven. Dit scheelt aanzienlijk in de prijzen. Wij adviseren u met alle plezier over de mogelijkheden bij u thuis.

 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Omdat kozijnen het hele jaar door worden blootgesteld aan zonlicht, neerslag, insecten en andere zaken is het van belang deze van het juiste onderhoud te voorzien. Wanneer u kiest voor kunststof raamkozijnen dan is de mate van onderhoud zeer laag, maar u moet wel de profielen regelmatig schoonmaken of waxen. Door de profielen van een nieuwe waxlaag te voorzien voorkomt u dat vuil of aanslag zich definitief aan het materiaal bevestigt. Voor ander onderhoud aan uw raamkozijn raden wij aan contact op te nemen met een professional uit Amersfoort. Deze kan bijvoorbeeld kleine beschadigingen snel en vakkundig repareren, of het draai-kiepsysteem weer op de juiste verhoudingen afstellen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een prijsindicatie. Gaat u de kozijnen schoonmaken? Dan is het voldoende om met een vochtige doek deze af te nemen.

 • Let op! Gebruik geen schuursponsjes om vlekken te verwijderen, deze tasten het materiaal aan.

Kunststof kozijnen ventilatierooster
 
 
gayko Kunststof kozijnen
 

Gayko

gayko kunststof kozijnenDe afgelopen dertig jaar heeft Gayko kozijnen zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op de markt. Het bedrijf adverteert zelf met de slogan: „Je hebt houten raamkozijnen, kunststof kozijnen en raamprofielen van Gayko. De producten van Gayko zijn ontwikkeld in Duitsland, met het oog op een goede isolatie, uitstekende veiligheid, en gemaakt in een duurzaam productieproces. Een raamkozijn van deze ontwikkelaar ziet er goed uit en kunt u gemakkelijk schoonmaken.

Weru

Weru kunststof kozijnenBent u van plan om uw huidige (houten) raamprofielen te vervangen door een kunststoffen variant? Dan bent u bij Weru aan het juiste adres. De kozijnen van Weru zijn geschikt voor zowel raam als schuifdeur en gaan tot wel vijftig jaar mee. Daarnaast is het mogelijk om de producten compleet naar uw wensen aan te passen, qua vormgeving en afmeting. Een ander voordeel van de Weru producten is dat hiervoor minimaal onderhoud en schilderwerk vereist is.

Knipping

Knipping kunststof kozijnenDe kozijnen die u bij Knipping bestelt zijn uniek in hun soort. Dit komt doordat men bij deze fabrikant een raamkozijn heeft ontwikkeld dat gebruik maakt van de voordelen van zowel aluminium als kunststof. Het gevolg is een productielijn met onderhoudsvrije kozijnen, die u enkel periodiek moet schoonmaken. Een goede isolatie is tevens gegarandeerd, wat leidt tot een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Ook deuren, nokverhogingen en gevelbekleding zijn via Knipping leverbaar in Amersfoort.

 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenIn Nederland worden veel raamkozijnen geleverd vanuit Duitsland. Eén van de bekendere en hoog kwalitatieve Duitse merken is Aluplast. Bij dit bedrijf ontwikkelt men raamprofielen van aluminium en PVC, waarbij de focus ligt op energie-efficiëntie, innovatie en esthetiek. Eén van de projecten waar men bij Aluplast mee bezig is, is het ontwikkelen van kozijnen voor passieve huizen: huizen die zo energie neutraal mogelijk zijn. Vraag uw leverancier uit Amersfoort naar meer informatie of een prijsindicatie.

Profine

Profine kunststof kozijnenProfine is een Nederlandse dochteronderneming van the International Profine Group, een onderneming die zowel kozijnen als daken en deuren ontwikkelt. In Nederland kunt u de raamkozijnen van Profine vinden onder de merknaam K-Vision. Alle raamprofielen van dit bedrijf zijn isolerend en kunnen zelfs in een brandwerende variant worden geproduceerd. Daarnaast kan de klant kiezen tussen vier verschillende modellen, die elk een geheel eigen stijl en uitstraling hebben. U bepaalt!

Veka

Veka kunststof kozijnenBent u op zoek naar raamkozijnen die zowel duurzaam zijn als een hoge kwaliteit hebben? Dan zijn de producten van Veka een goede keuze. Veka is een internationaal bedrijf dat een geheel eigen lijn van kunststof raamkozijnen heeft ontwikkeld. Hierbij heeft de klant een grote inspraak gehad, waardoor de variatie in stijl, kleur en vorm zeer uitgebreid is. De artikelen zijn geschikt oor zowel nieuwbouw als renovatie, en tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar bij uw leverancier in Amersfoort.

 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit – van kozijn tot dakkapel – tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag nu een offerte aan!

Bewezen succesformule:

Ons concept heeft in de loop der jaren al vele klanten geholpen, zo ook in Amersfoort. Het succes is te danken aan de volgende waarden die bij ons hoog in het vaandel staan:

 • Samenwerking met gerenommeerde firma’s
 • Snel en simpel meerdere offertes aangevraagd
 • Geen kosten en verplichtingen
 • Ook houten en aluminium producten
 • Van dakkapellen tot gevelbekleding
 • Ook voor een schuifdeur
 • Scherp geprijsd, dus altijd een goede deal!

Ons team houdt deze bedrijfswaarden te allen tijde in gedachten. We bieden zo altijd kwaliteit.

Klantenbeoordelingen

Recensies Kunststof Kozijnen Expert Amersfoort

Tevreden klanten

Familie Lodwijk – Amersfoort
Onlangs een aanvraag gedaan voor het vervangen van een dakkapel. Binnen een paar uurtjes hebben we interessante aanbiedingen voor verschillende dakkapellen uit Amersfoort ontvangen. Dit is een handige tijd- en kostenbesparende service!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Amersfoort

kunststof Dakkapel Amersfoort

 
 
Gemakkelijk en snel offertes aanvragen van kozijn specialisten uit Amersfoort? Dan bent u bij Kunststof Kozijnen Expert op de juiste plek. Onze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Kozijnen offertes Amersfoort

Bij u in de regio

Door de groei die wij hebben doorgemaakt, werken we inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders van onder meer dakkapellen en gevelbekleding door het hele land. Stuk voor stuk zijn het bedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Amersfoort hebben we afspraken staan met meerdere bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van de plaatsen in uw provincie waarin onze service de meeste aftrek vindt.

 

Ruim assortiment

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen in uw geval het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden hebben wij inzicht nodig in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw verwachting qua prijzen en wat vindt u het meest belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarden, kleuren, glassoort, het materiaal (aluminium of houten producten zijn ook mogelijk) en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag passend advies.

Merken

Zoals u vast heeft gemerkt, bestaan er veel schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren eveneens. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke merken die onze experts aanbieden: Gayko, Weru, Knipping, Aluplast, Veka, Profine, Rehau en Schüco. Heeft u interesse in een bepaald merk en wilt u meer weten over de prijzen of advies van onze vakman? Vraag het onze expert en u hoort spoedig van ons!

 

Landelijke dekking

Als u gebruikmaakt van onze dienstverlening dan komt u in contact met een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden als kleine onderneming begonnen met het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof gevelbekleding en dakkapellen en dergelijke waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. De markt is echter veranderd en daar hebben we op ingespeeld. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende specialisten op het gebied van onder andere dakkapellen. Wij zijn in iedere provincie ruim vertegenwoordigd, en dus ook in Amersfoort.

kunststof profielen Amersfoort

Comments are closed.