Kunststof Kozijnen offerte

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Gemakkelijk en snel diverse kozijnaanbieders vergelijken. Vraag eens een offerte aan!

Kunststof kozijnen Veghel

Zoekt u een kunststof kozijnen leverancier in de regio Veghel? Bij Kunststof Kozijnen Expert vergelijkt u gratis en vrijblijvend offertes bij diverse bedrijven bij u uit de buurt. De vakbedrijven uit ons landelijke netwerk bieden naast kunststof, ook kwalitatief hoogwaardige aluminium en houten kozijnen of gevelbekleding aan. Bent u juist geïnteresseerd in schuifdeur of wellicht een dakkapel? Ook daarvoor bent u bij Kunststof Kozijnen Expert aan het juiste adres. Maak ons uw wensen kenbaar via het contactformulier, en wij sturen uw aanvraag voor kozijn, dakkapel of schuifdeur door naar maximaal vijf leveranciers uit Veghel. Het is aan u om de offertes naast elkaar te leggen, prijzen te vergelijken en de juiste aanbieding te kiezen. De dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend.

De voordelen van het materiaal

Kunststof dakkapellen of kozijnen hebben ten opzichte van de houten variant enkele belangrijke voordelen. Een kunststof kozijn, of gevelbekleding is bijvoorbeeld zeer makkelijk schoon te houden, en vereist tevens minder onderhoud. Daarnaast is het materiaal minder zwaar, wat vooral voor de plaatsing van dakkapellen van belang is. Dat kunststof producten tegenwoordig meer in zwang zijn dan de houten variant komt mede doordat een hedendaags kozijn (van kunststof of aluminium) niet meer van echt te onderscheiden is. Er zijn vele motieven en kleuren beschikbaar. Dit maakt het eveneens een goede oplossing voor bijvoorbeeld een schuifdeur of dakkapel.

 • lange levensduur (ongeveer 50 jaar)
 • onderhoudsarm
 • inbraakwerend (sluitwerk)
 • uitstekend isolerend (warmte én geluid)
 • verkrijgbaar in zeer diverse stijlen

Levensduur en garantie

Naast de bovenstaande voordelen, is een kunststof kozijn of dakkapel verhoudingsgewijs ook zeer voordelig voor u. Dankzij het minieme onderhoud bespaart u jaarlijkse kosten op het inzetten van een schildersbedrijf of prijzige onderhoudsartikelen. Daarnaast gaat het kozijn of de gevelbekleding jarenlang mee. Verschillende kozijn specialisten uit Veghel garanderen zelfs een levenslange garantie. Doordat de producten recyclebaar zijn, draagt u met kunststof dakkapellen, gevelbekleding of schuifdeur bovendien bij aan een beter milieu.

Vergelijk gratis experts uit Veghel

Wanneer u vandaag nog een aanvraag bij Kunststof Kozijnen Expert Veghel indient, dan ontvangt u snel meerdere offertes van experts uit Veghel. U kunt dan in alle rust de aanbiedingen vergelijken. Op die manier wordt het maken van een keuze voor een dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur u erg gemakkelijk gemaakt. Vergeet niet, het is ook mogelijk te kiezen voor een houten of aluminium variant. Al onze gelieerde specialisten bieden hun producten aan tegen uitermate scherpe prijzen, maar mocht u desondanks niet het aanbod vinden dat u zocht, dan zit u nergens aan vast. Heeft u vragen over de aangeboden artikelen, wilt u meer weten over keurmerken of duurzaamheid van bijvoorbeeld gevelbekleding? Onze medewerkers uit Veghel staan u graag te woord.

 

Offertes aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Materiaalsoort (*)
 Kunststof Hout Aluminium

Anti-spam captcha
Vul code in:
Please leave this field empty.

 • Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om

 
Vraag gemakkelijk en snel prijsopgaven aan van bij leveranciers uit de regio Veghel. U vergelijkt hun aanbod kosteloos en zonder dat u ergens aan vast zit. Bespaar tot 40% op uw investering.
Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

In het Bouwbesluit van 2012 staat aangegeven dat nieuwbouw woningen moeten voldoen aan een warmteverliescoëfficient (U-waarde) van maximaal 4.2. Dit betekent dat ook wanneer u in Veghel bij een bestaande woning een kozijn wilt vervangen, de nieuwe isolatiewaarde aan deze eisen moet voldoen. Wanneer we kijken naar de warmteverlieswaarde van de verschillende materialen, dan hebben houten producten (dakkapellen, kozijnen) een maximale waarde van 2.4, kunststof tussen de 1.0 en 2.0, en aluminium (met koudebrug) tussen de 1.8 en 2.7. Hoewel kunststof artikelen de beste waarden hebben, vallen de waarden van houten en aluminium binnen de toegestane grenzen van het Bouwbesluit.

Dubbel glas of HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

In verband met de lage isolatiewaarde van enkel glas, is de plaatsing hiervan niet meer toegestaan. Voor een goede isolatie is het minimaal vereis om te kiezen voor dubbele beglazing. Deze heeft een warmteverlieswaarde van 2.8. Wanneer we dit combineren met een houten kozijn, dan wordt de totale waardering 2.9. Hoogrendement glas heeft een verbeterde warmtewering door de plaatsing van een warmtewerende coating op de binnenste glaswand. De toevoeging van deze coating vermindert het warmteverlies al met 0.8. Professionals uit Veghel adviseren niet alleen om te kiezen voor HR glas, maar zelfs voor de HR++ variant. Deze heeft qua kosten en energiebesparing de beste verhouding.

Prijzen kozijnen Veghel

Prijzen van diverse soorten kozijnen

De kosten voor de aanschaf van een kozijn of dakkapel hangen af van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, de ophanging en de afmetingen van de kozijnen. Over het algemeen geldt dat de prijzen voor een houtproduct (schuifdeur, gevelbekleding, dakkapellen, ) zo’n 15% duurder uitkomen dan de kunststof versie. Aluminium artikelen zijn nog weer een kleine 5% duurder. Desondanks neemt dit niet weg dat het kiezen van een kozijn of dakkapel niet alleen afhankelijk is van de prijzen. Voor een globale berekening kunt u er echter van uit gaan dat bij een gemiddelde afmeting de prijs voor een kunststof kozijn €75,- is, voor een houtkozijn €100,-, en aluminium kozijnen komen op €110,-.

 
 

Meer dan kozijnen alleen

Naast kozijnen ligt onze expertise eveneens bij het monteren van dakkapellen, het aanbrengen van een schuifdeur of het bevestigen van kunststof, houten of aluminium gevelbekleding. Maak via het contactformulier uw voorkeuren kenbaar, dan ontvangt u op snel een offerte voor de schuifdeur of dakkapel die perfect past bij uw woonsituatie in of rond Veghel. U kunt vervolgens zelf de montage verrichten of het aan een specialist uit Veghel overlaten. Als u het door ons laat doen, weet u zeker dat het monteren van schuifdeur en gevelbekleding goed gebeurt en perfect wordt afgewerkt. Hierdoor hebt u meer plezier van de dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur van kunststof, aluminium of houten materiaal. Naast montage voorzien onze specialisten u graag van uiteenlopend advies.

Keurmerken

Keurmerken kozijnenVoor zowel kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en schuifdeur geldt dat het belangrijk is rekening te houden met de vereiste keurmerken. Er zijn verschillende keurmerken die door een groot aantal leveranciers worden toegepast. Het belangrijkste keurmerk voor gevelbekleding, dakkapel of een kozijn van kunststof is het VKG-keurmerk. VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelindustrie, en het label garandeert kwaliteit en productie met de meest zekere en innovatieve technieken. Een tweede keurmerk dat van groot belang is, is het FSC label. Dit certificaat wordt uitgegeven voor houten bouwproducten, en staat garant voor een duurzame productie en een eerlijke prijs.

 

Prijzen dakkapellen

Dakkapellen zijn niet goedkoop, maar leveren veel ruimte en licht in uw woning in Veghel op. Bovendien kunt u met een goed geïsoleerde dakkapel de energiekosten van uw pand sterk laten dalen. Wanneer we de maat nemen voor standaard dakkapellen, dan komen deze op 150cm voor de hoogte en 250cm voor de breedte. De prijzen die hieraan verbonden zijn verschillen per materiaal, en hangen tevens af van het dak waarop u deze plaatst. Voor houten dakkapellen komen de kosten minimaal rond €3.500,-, inclusief de plaatsingskosten. Kunststof dakkapellen kennen een ietwat lagere prijs, en worden verkocht vanaf €3.200,-. Kiest u voor een dakkapel die al in de fabriek is voor geproduceerd (prefab), dan zijn de kosten minimaal zo’n €3.750,-.

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-
 
 
kunststof kozijnen vervangen Veghel

Wanneer vervangen

Er zijn verschillende redenen waarom het adviseerbaar is om uw kozijnen te vervangen. Dit is ten eerste de isolatiewaarde van het product, en het soort beglazing dat is gemonteerd. Tegenwoordig raden wij al onze klanten aan om minimaal te kiezen voor dubbel glas, en het liefst voor HR++ isolatieglas. Daarnaast is ook de kwaliteit en verkleuring van het materiaal van invloed op de noodzaak tot vervanging. Wanneer u echter zorgt voor het gewonen onderhoud, gaan wij uit van een levensduur van 50 jaar.

 

Reparatie

De reparatie van kunststof is zeer lastig, en wordt daarom ook afgeraden wanneer u weet dat de kozijnen niet zo lang meer meegaan. De prijzen voor het repareren vallen al snel rond de €120,- per uur, met een meerprijs van €18 per kwartier. Beschadigingen die kunnen ontstaan bij kunststof kozijnen zijn scheurtjes in het materiaal en ernstige verkleuringen. Ook het openingsmechanisme kan verslijten. Wilt u weten wat de prijs wordt voor een reparatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Schilderen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Veghel de vraag of het mogelijk is om kunstof in een andere kleur te verven. Hoewel dit zeker een optie is, raden wij dit enkel aan wanneer u zeker nog meer dan 10 jaar gebruik maakt van deze kozijnen. Het verven van een raamkozijn vraagt namelijk zoveel voorbereidingstijd met schuren, ontvetten en afplakken dat er aanzienlijke kosten aan zitten verbonden. Door deze voorbereidingswerkzaamheden zelf uit te voeren, wordt het laten verven van de kozijnen stukken aantrekkelijker.

 
kunststof kozijnen plaatsen Veghel
kunststof kozijnen schilderen Veghel

Plaatsing

De plaatsing van dakkapellen kan op twee manieren: terwijl de kapel prefab of op locatie wordt gemonteerd. Een prefab montage wordt door veel mensen geprefereerd, doordat de verbouwperiode dan beperkt blijft tot één dag. Is een prefab montage geen optie? Dan moet de dakopbouw ter plekken in elkaar worden gezet. Dit neemt vaak één tot een aantal extra dagen in beslag. Ondanks deze extra verbouwtijd kan het zijn dat de kosten voor een montage ter plekke minder duur is dan de prefab variant.

Ventilatieroosters

Het ventileren met woning is zeer belangrijk met het oog op de luchtvochtigheid en de mogelijke gezondheidsgevolgen die een slechte ventilatie kan hebben. Tijdens de wintermaanden is het echter vaak te koud om de ramen geheel open te zetten. Een mogelijke oplossing is dan de installatie van ventilatieroosters. Ventilatieroosters laten maar een beetje koude lucht binnen, terwijl de luchtvochtigheid binnen een prettige waarde blijft. Wilt u weten wat de opties zijn voor ventilatieroosters bij u thuis? Wij adviseren u met alle plezier.

 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Door het regelmatig onderhouden van uw kunststof kozijnen kunt u de levensduur in stand houden. Ten opzichte van houten kozijnen die 1 x in de 5 jaar geschilderd moeten worden zult u aluminium, kunststof of stalen kozijnen 1x per jaar moeten schoonmaken. Het schoonmaken dient te gebeuren zodat de kozijnen daarna in de wax gezet kunnen worden. De wax zorgt voor bescherming tegen de weerselementen. De wax zorgt er ook voor dat de kleur van het kozijn helder blijft en er minder viezigheid aan het kozijn hecht. Niet elk kunststof kozijn is geschikt voor wax. Vraag uw leverancier hoe deze in onderhoud te voorzien. Enkele tips voor het onderhoud van kunststof kozijnen zijn:

 • Gebruik geen schuurspons, deze kan krassen maken in het kunststof.
 • Maak geen gebruik van bleek of chloor tijdens het schoonmaken.
 • Gebruik geen schoonmaakmiddelen met schurende werking op het oppervlak.

Kunststof kozijnen schoonmaken
 
 
Kunststof kozijnen merken
 

Gayko

gayko kunststof kozijnenGayko is een Duits bedrijf opgericht door Klaus Gayko. Zij richten zich op de ultieme veiligheid, isolatie en comfort bij u thuis. Zij leveren kunststof kozijnen en deuren en hebben verschillende technologieën ontwikkeld waardoor hun producten zeer hoogwaardig zijn. Gayko biedt tevens 5 jaar garantie op het glas, frame, beslag en afdichting. U kunt veel verwachten van de dealers van dit topmerk, zij vervangen uw deuren en kozijnen snel.

Weru

Weru kunststof kozijnenOok Weru is een bedrijf dat zijn oorsprong in Duitsland kent. Dit bedrijf is in 1843 opgericht en deed in die tijd alleen nog de beglazing. Pas in de jaren ’60 is Weru zich gaan richten op het ontwikkelen en produceren van kunststof kozijnen. Tegenwoordig zijn er twee vestigingen waar de kunststof kozijnen gefabriceerd worden. De doelstelling van Weru is perfecte kwaliteit te leveren. Zij maken gebruik van de beste materialen en technieken om dit te realiseren.

Knipping

Knipping kunststof kozijnenKnipping komt van origine uit Duitsland, echter de aandelen zijn allemaal in bezit van de Nederlandse familie Wiering. Hans Wiering importeerde de kunststof kozijnen, dakkapellen en deuren vanuit Duitsland en bracht ze hier aan de man. Hij maakte van zijn eigen huis een showroom door al zijn kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen. Door de jaren heen heeft Knipping zich steeds verder ontwikkelt en heeft het verschillende patenten onder haar naam.

 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenAluplast is een Duits bedrijf uit Karlsruhe met internationaal een grote naam. Dit familiebedrijf is in 1982 opgericht. Door innovatie, flexibiliteit, comptabiliteit en goede partners is het bedrijf zo succesvol geworden. Zij hebben in vele landen een fabriek en mogen zich door deze ontwikkeling en groei een van de grootste spelers op de wereldmarkt van kunststof kozijnen noemen. De productlijn die Aluplast tegenwoordig heeft bestaat uit: kunststof kozijnen, schuifdeur- en ramen, deuren en ventilatie systemen.

Profine

Profine kunststof kozijnenProfine GmbH is net als Aluplast een wereldspeler op het gebied van kunststof kozijnen en deuren. Eind jaren ’60 is Profine ook in Nederland actief. De merken K-vision kozijnen, Egtiss deuren en Proofs daken worden vanuit Waardenburg geproduceerd. De wereldwijde merken van dit bedrijf zijn Kommerling, Trocal en KBE. Als u in Nederland graag een schuifdeur wilt kunt u bij Premidoor de kwaliteit van Profine ervaren. Alle producten krijgen kunnen via de RAL code geleverd worden.

Veka

Veka kunststof kozijnenOok Veka heeft zijn roots in Duitsland en heet zich opgewerkt van een familiebedrijf naar een wereldwijde speler met meerdere productiebedrijven op meerdere continenten. Veka levert kunststof deuren en raamprofielen. Maar ook rolluik-, schuifdeur en luiksystemen. Zij hebben hun profielen aangepast op de markt in verschillende landen om zo optimaal aan te kunnen sluiten op de cultuur, architectuur en behoeftes in dat land. In Nederland zijn dat de verdiepte Topline NL kozijn profielen.

 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit – van kozijn tot dakkapel – tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag nu een offerte aan!

In het kort

Onze professionals hielpen de afgelopen jaren al menig particulier en bedrijf aan een nieuw kozijn. Het succes van ons team in Veghel komt tot stand door kwaliteitsproducten en dito service te bieden.

 • Vergelijken zonder verplichtingen of kosten
 • Alleen erkende bedrijven
 • Eenvoudig en snel meerdere offertes aanvragen
 • Breed aanbod (ook aluminium en hout)
 • Van kozijn tot schuifdeur
 • Ook voor dakkapellen
 • Scherpe prijzen
 • Altijd de beste deal!

Klantenbeoordelingen

Klanten over Kunststof Kozijnen Expert

Tevreden klanten

Familie Meester – Veghel
Wij hebben via Kunststof Kozijnen Expert prijsopgaven aangevraagd voor een nieuwe dakkapel. We kregen vlot een aantal aanbiedingen en konden een goede keuze maken. Ik ben meer dan tevreden!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Veghel

Dakkapel

 
 
Gemakkelijk en snel offertes aanvragen van kozijn specialisten uit Veghel? Dan bent u bij Kunststof Kozijnen Expert op de juiste plek. Onze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Kozijnen offertes Veghel

Bij u in de regio

Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken wij inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk voor stuk vakbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Veghel hebben wij afspraken gemaakt meerdere vakbedrijven. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar wij de meeste aanvragen uit ontvangen. Vergelijk deze op prijs en aanbod om er een te kiezen die het beste bij uw wensen past.

 

Ruim assortiment

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen in uw geval het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden hebben wij inzicht nodig in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget, en wat vindt u het meest belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarden, kleuren, de glassoort en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag een passend advies.

Merken

Zoals u wellicht heeft gelezen bestaan er diverse schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Onderstaand een overzicht van de diverse merken die de gelieerde experts u leveren. Merken zoals: Gayko, Weru, Knipping, Aluplast, Veka, Profine, Rehau en Schüco. Vult u gerust het offerteformulier in en u hoort spoedig van ons.

 

Landelijke dekking

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening dan maakt u gebruik van een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming van start gegaan in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof producten waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. In de loop der tijd is de markt veranderd en hierop hebben wij ingespeeld. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende kozijn specialisten. U vindt ons in iedere provincie ruim vertegenwoordigd en we helpen u daarom ook graag in Veghel.

kunststof kozijn expert

Comments are closed.