Kunststof Kozijnen Veghel

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Gemakkelijk en snel diverse kozijnaanbieders vergelijken. Vraag eens een offerte aan!

Kunststof kozijnen Veghel

Bent u op zoek naar een kunststof kozijnen specialist in Veghel? Een professioneel bedrijf dat u voorziet van deskundig advies? Dan bent u bij Kunststof Kozijnen Expert Veghel aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van aluminium, houten en kunststof kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen en hebben in de loop der jaren al meer dan duizend klanten voorzien van advies op maat, ook in Veghel. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze op het gebied van kozijn, dakkapel, gevelbekleding en schuifdeur. Wanneer u via het contactformulier ons uw wensen kenbaar maakt, dan bieden wij u zo spoedig mogelijk verschillende offertes van professionals uit Veghel aan. Deze zijn geheel vrijblijvend en gratis, u zit dus nergens aan vast.

Voordelen van het materiaal

Tegenwoordig wordt in Veghel steeds vaker gekozen voor kunststof producten, terwijl de verkoop van houten of aluminium dakkapellen en kozijnen stevig is teruggelopen. De reden hiervoor is de productontwikkeling van kunststof als grondstof. Een kunststof kozijn, dakkapel of gevelbekleding is onder meer steeds makkelijker schoon te houden en vergt weinig onderhoud. Daarnaast is een kozijn inmiddels in diverse kleuren en designs leverbaar. Kunststof kozijnen zijn bijna niet meer te onderscheiden van het houten alternatief! Waarom u onder meer zou moeten kiezen voor een schuifdeur, dakkapel, kozijn of gevelbekleding van kunststof? Onderstaand een overzicht.

 • Goede isolatie tegen kou van buitenaf
 • Het kozijn is verkrijgbaar in veel kleuren
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar met houtnerf structuur
 • Lange levensduur
 • Voorzien van inbraakwerkend hang- en sluitwerk

Scherpe prijzen

Naast kwaliteit staan wij als Kunststof Kozijnen Expert ook garant voor een klantvriendelijke service en scherpe prijzen. Deze drie waarden vormen de basis de gelieerde bedrijven in Veghel. Bij ons is de klant nog steeds koning. Dit komt onder meer naar voren in onze vrijblijvende aanbieding van offertes, en de garantie dat u bij ons nergens aan vast zit. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot een bekende speler in de kozijn markt. Wij zijn u eveneens van dienst indien u zoekt naar een schuifdeur, gevelbekleding of dakkapel in Veghel.

Direct offertes aanvragen bij diverse leveranciers uit uw regio

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van kozijnen, dakkapellen of gevelbekleding? Onze specialisten stellen graag een prijsopgave voor u op. Wanneer u het formulier op deze pagina invult dan hoort u spoedig van onze leveranciers uit Veghel. U ontvangt meerdere offertes van bijvoorbeeld kozijn bedrijven, die u op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. Aan u om te kiezen voor een kozijn en aanbieder die bij u past. Wij helpen u met alle plezier!

Offertes aanvragen

Materiaalsoort (*)


Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen? (*)


Gewenst uitvoermoment (*)Gelieve dit veld leeg te laten.

 • Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
 • Geen verplichtingen of kosten

 
In de loop de jaren is Kunststof Kozijnen Expert Veghel uitgegroeid tot een begrip in de branche en dat is niet voor niets. Start met besparen en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Isolatiewaarde kunststof kozijnen Veghel

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Het vervangen van raam of kozijn in Veghel is aan eisen gebonden door het Bouwbesluit uit 2012. Hierin staat onder meer aangegeven dat enkel glas onvoldoende isoleert, en dat de warmtedoorgangscoëfficiënt maximaal 4.2 W/m2K mag bedragen. Daarnaast is voor het vervangen van uw oude houten kozijnen soms een omgevingsvergunning nodig. De isolatiewaarde van kozijnen wordt in de meeste gevallen aangegeven met de warmteverlieswaarde (U-waarde). Deze geeft per vierkante meter aan, hoeveel warmte er per temperatuurverschil van één graad verloren gaat. Als de verschillende materialen met elkaar vergeleken worden, dan blijkt dat een kunststof kozijn het beste isoleert met een U-waarde van 1-2. Houten en aluminium kozijnen doen het minder goed, met 2.4 en 2.0 als respectievelijke waardes.

Dubbel glas Veghel

Dubbele beglazing of HR-glas?

Naast de keuze voor het materiaal van uw kozijn, is het tevens van belang te kiezen voor de soort beglazing die u in het kozijn laat plaatsen. In het Bouwbesluit is bepaald dat u minimaal standaard dubbel glas in uw ramen nodig heeft, omdat de isolatiewaarde van enkel glas te wensen overlaat. Het is aan u om te kiezen tussen standaard beglazing, of ramen met een extra hoog rendement. Hoogrendement (HR) glas heeft tijdens het productieproces een extra metaal coating gekregen, met een sterk warmtewerende werking. Hierdoor wordt de warmte nog langer binnenshuis gehouden (U-waarde is 1.2). Voor een optimaal resultaat en ideale prijs-isolatie verhoudingen, raden kozijn deskundigen uit Veghel aan om te kiezen voor HR++ glazen. U verdient de investering mettertijd vanzelf terug.

Kostprijs kozijnen

Prijzen van diverse soorten kozijnen

De kosten voor zowel kozijnen als dakkapellen in Veghel zijn afhankelijk van onder meer de afmeting van het product en het gekozen materiaal. Over het algemeen kan gesteld worden dat houten artikelen ietwat hogere prijzen hebben dan de kunststof variant. Een kozijn van hout komt voor een buitenafmeting van 2m bij 3m op minimaal 100 euro, exclusief plaatsingskosten. Kiest u voor een kunststof model, dan moet u rekening houden met minimum prijzen rond de €75,-. Tot slot is het ook mogelijk te kiezen voor een kozijn van aluminium. Wegens het toevoegen van een koudebrug komt de prijs hiervan minstens ronde de €110,- te liggen. Afhankelijk van uw wensen en de toegevoegde grendels of glassoort kunnen kosten sterk variëren. Benieuwd naar een exacte prijsopgave? Wij zijn u graag van dienst!

 
 

Meer dan kozijnen alleen

Naast kozijnen ligt onze expertise eveneens bij het monteren van dakkapellen, het aanbrengen van een schuifdeur of het bevestigen van kunststof, houten of aluminium gevelbekleding. Maak via het contactformulier uw voorkeuren kenbaar, dan ontvangt u op snel een offerte voor de schuifdeur of dakkapel die perfect past bij uw woonsituatie in of rond Veghel. U kunt vervolgens zelf de montage verrichten of het aan een specialist uit Veghel overlaten. Als u het door ons laat doen, weet u zeker dat het monteren van schuifdeur en gevelbekleding goed gebeurt en perfect wordt afgewerkt. Hierdoor hebt u meer plezier van de dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur van kunststof, aluminium of houten materiaal. Naast montage voorzien onze specialisten u graag van uiteenlopend advies.

Keurmerken

Keurmerken kunststof kozijnenVoor zowel dakkapel als kozijn geldt dat er verschillende keurmerken verbonden kunnen worden aan het product. Als u op zoek bent naar een dakkapel, schuifdeur, gevelbekleding of kozijn in Veghel doet u er goed aan hierover informatie in te winnen bij de aanbieder. Het belangrijkste keurmerk voor kunststof producten is het VKG keurmerk. Dit label staat garant voor een hoge kwaliteit en een innovatief productieproces. Voor een gevelbekleding , schuifdeur of dakkapel van hout is met name een houtkeurmerk van belang. De twee meest gebruikte keurmerken zijn het FSC label en PEFC. Beide zijn gericht op een verantwoord bosbeheer en duurzaamheid.

 

Prijzen dakkapellen

De verkoop van dakkapellen is in Veghel de laatste jaren sterk gestegen. Meer mensen realiseren zich dat een houten of kunststof dakkapel een toegevoegde waarde kan zijn op het gebied van ruimte en licht, maar ook om de verkoopwaarde van een pand te verhogen. Houten dakkapellen zijn iets duurder dan een kunststof model, maar houten dakkapellen dragen meer bij aan het verhogen van de verkoopwaarde. Een kunststof dakkapel is daarentegen makkelijker te onderhouden. De prijzen voor dakkapellen zijn afhankelijk van het gekozen model, en productiemethode. Prefab dakkapellen hebben hogere productiekosten, alhoewel arbeidskosten relatief laag zijn.

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-
 
 
kunststof kozijnvervangen Veghel

Wanneer vervangen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Veghel de vraag wanneer zij het beste hun kozijnen of dakkapel kunnen vervangen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het materiaal waarvan deze zijn gemaakt, en wordt tevens bepaald door het onderhoud dat u uitvoert. Voor kunststoffen producten gaan wij over het algemeen uit van een levensduur van 50 jaar. Door beschadigingen of de invloed van weer en wind kan het voorkomen dat u eerder al de raamkozijnen moet vervangen. Wij adviseren u graag.

 

Reparatie

Kozijnen kunnen op diverse manieren beschadigd raken. Zo kunnen er scheurtjes ontstaan in het kunstof, en komt ook verkleuring van het oppervlak regelmatig voor. Is een raamkozijn bij uw woning of bedrijfspand beschadigd? Dan adviseren wij om voor de reparatie altijd een vakman in te schakelen. Dit komt doordat kunststof relatief lastig te repareren is, en zal bij een verkeerde reparatie de schade alleen groter worden, of binnen korte tijd terugkeren. De prijzen voor een reparatie beginnen rond de €120,- per uur.

Schilderen

Naast reparatiewerkzaamheden, kunnen onze vakmannen ook het schilderwerk voor u uitvoeren. In tegenstelling tot wat regelmatig gezegd wordt, is het wel degelijk mogelijk om kunststof te schilderen. Het is echter zeer tijdintensief, en brengt daardoor aanzienlijke kosten met zich mee. Wilt u graag dat de raamkozijnen een andere kleur krijgen, maar hebt u maar een beperkt budget? Voer dan zelf de voorbereidende werkzaamheden zoals schuren en ontvetten uit. Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan.

 
kunstof kozijnen Veghel
kunststof kozijnen verven Veghel

Plaatsing

Het plaatsen van een dakkapel vereist een grote nauwkeurigheid, en zal minimaal één werkdag in beslag nemen. Wanneer u ervoor kiest om een dakopbouw prefab te laten maken, dan wordt op de dag van de plaatsing een gat in het dak gemaakt, en laten wij met een hijskraan in één keer de hele dakkapel zakken. De andere optie is om de dakopbouw ter plekke in elkaar te zetten. Dit is over het algemeen goedkoper dan de prefab variant. Wij helpen u graag.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters hebben als voordeel dat zij zorgen voor een goede ventilatie in huis, terwijl er niet al te veel warmte verloren gaat. Hoewel ventilatieroosters na installatie van het kozijn, nog wel kunnen worden geplaatst, is het eenvoudiger om dit direct te doen. Wilt u weten wat het exacte effect is van ventilatieroosters of bent u benieuwd naar de prijs voor installatie? Stel dan uw vragen via ons webformulier. Wij beantwoorden deze spoedig.

 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Een raamkozijn wordt het hele jaar door blootgesteld aan weer en wind. Zowel zon als regen kunnen een schadelijke invloed hebben op de kwaliteit van het materiaal. Het is daarom belangrijk om uw kozijnen regelmatig van het juiste onderhoud te voorzien. Voor kunststof raamkozijnen valt de hoeveelheid van dit onderhoud over het algemeen mee. U moet deze jaarlijks schoonmaken, en kunt deze eventueel van een waxlaag voorzien om de hechting van vuil te voorkomen en daarmee de kleur te behouden. Let wel op met het waxen van de raamkozijnen, niet elke soort kunststof is hiervoor geschikt. Vraag de leverancier uit Veghel om tips, en eventueel speciaal waxmiddel. Het schoonmaken van de raamprofielen doet u eenvoudig met een doek en wat warm water. Gebruik geen schuurmiddel, bleek, of schuursponsjes: deze kunnen het materiaal gemakkelijk aantasten, waardoor de levensduur achteruit gaat.

 • Is er overig onderhoud nodig? Neem contact op met een expert. Deze helpt u snel en vakkundig.

Kunststof kozijnen afnemen
 
 
merken Kunststof kozijnen
 

Gayko

gayko kunststof kozijnenIn 1981 is het bedrijf Gayko opgericht in het Duitse Elkenroth. In de jaren daarna heeft de onderneming zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende spelers op de markt voor kunststof raamkozijnen. De fabrikant richt zich op het ontwikkelen van raamprofielen die meer bieden; een optimale veiligheid, uitstekende isolatie en een hoogwaardig comfort. Het doel van Gayko is het ontwikkelen van energiezuinige raamprofielen voor elk huishouden, en tegen betaalbare prijzen. Vraag uw leverancier uit Veghel om meer informatie.

Weru

Weru kunststof kozijnenKiest u voor producten van Weru? Dan weet u zeker dat de profielen voor uw raam of schuifdeur aan de volgende voorwaarden voldoen; U hoeft deze nooit meer te schilderen, ze vragen om minimaal onderhoud, en de levensduur is zeker vijftig jaar. De raamkozijnen van Weru zijn bovendien leverbaar in diverse vormen, kleuren en afmetingen. U kiest dus altijd voor een kozijn dat precies aansluit bij uw woning in Veghel en bij de uitstraling die u prefereert. Meer informatie? Vraag ernaar bij een van onze experts!

Knipping

Knipping kunststof kozijnenIn vergelijking met houten raamkozijnen hebben kunststoffen en aluminium kozijnen diverse voordelen. Bij Knipping heeft men deze voordelen van aluminium en kunststof met elkaar gekoppeld, door raamprofielen te ontwikkelen met kunststof aan de binnenzijde en een aluminium buitenzijde. Dit betekent dat de profielen een hoge isolatiewaarde hebben, en bij eventuele vervanging volledig te recyclen zijn. Daarnaast is jaarlijks schoonmaken voldoende onderhoud, en is de levensduur zeer hoog.

 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenBij de Duitse fabrikant Aluplast produceert men raamkozijnen van een hoogwaardige kwaliteit met het oog op energie-efficiëntie, innovatie en esthetiek. De energiezuinige lijn van Aluplast heet Energeto. Een raamkozijn uit deze productielijn wordt geproduceerd zonder thermische brug, maar voldoet aan alle voorwaarden voor thermische isolatie, draagt bij aan de vermindering van de hoeveelheid CO2 in de lucht, en bespaart op de energierekening. Ook de ramen van Aluplast zijn een goede keuze.

Profine

Profine kunststof kozijnenBij het Nederlandse Profine richt men zich op het ontwikkelen van producten die weinig onderhoud vergen; die u jaarlijks kunt schoonmaken en desondanks een lange levensduur kennen. De raamprofielen lijn van Profine heet K-Vision. Kozijnen uit deze lijn zijn isolerend en duurzaam, en kunnen eventueel in een brandwerende versie worden geproduceerd. Kies zelf uit de verschillende stijlen die Profine aanlevert: Het Cube, Classic, Step, of City raamkozijn. U bepaalt de vormgeving en daarmee de uitstraling.

Veka

Veka kunststof kozijnenVeka is een groot internationaal bedrijf dat tijdens het hele productieproces de mening van de klant centraal stelt. Dit betekent dat de ontwerpers van Veka regelmatig met zowel klanten als architecten, leveranciers en andere afnemers om tafel zit om de wensen en vragen te bespreken. De profielen van Veka zijn geschikt voor zowel raam als schuifdeur, en leverbaar in diverse stijlen, kleuren en vormen. De profielen zijn bovendien zowel bij nieuwbouw als renovatie toepasbaar.

 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit – van kozijn tot dakkapel – tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag nu een offerte aan!

Allround specialist

De vraag naar kunststof is enorm toegenomen. Wij springen hierop in en bieden een breed scala van producten aan die allemaal zijn vervaardigd van een duurzame grondstof en gaan lang mee. Enkele leveranciers uit Veghel garanderen zelfs een levenslange duur van het kozijn of de dakkapel.

 • Gevelbekleding
 • Kunststof dakkapel
 • Prefab dakkapel
 • Deur en schuifdeur
 • Vervangen van kozijnen
 • Herstelwerkzaamheden

Benieuwd naar de prijzen? De leveranciers stellen kosteloos een prijsopgave op maat voor u op!

Klantenbeoordelingen

Klanten over Kunststof Kozijnen Expert

Tevreden klanten

Familie De Jong – Veghel
Wij hebben via Kunststof Kozijnen Expert een kozijn en een dakkapel besteld en laten plaatsen. Binnen een dag hadden we meerdere offertes binnen. Goede service en scherpe prijzen. Wij zijn erg tevreden. Aanrader!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Veghel

Dakkapel Veghel

 
 
Wij beheren een netwerk van gerenommeerde kozijn specialisten en stellen u in staat deze bedrijven gratis en vrijblijvend te vergelijken. U bespaart aanzienlijk op uw investering.

Kozijnen offertes Veghel

Bij u in de regio

Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken wij inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk voor stuk vakbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Veghel hebben wij afspraken gemaakt meerdere vak-bedrijven voor het leveren van kozijnen, dakkapellen tot schuifdeur tegen aantrekkelijke prijzen. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar wij de meeste aanvragen uit ontvangen.

 

Ruim assortiment

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen in uw geval het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden vragen wij inzicht in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget en wat vindt u het meest belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarden, kleuren, de glassoort en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag een passend advies. Vult u gerust het offerteformulier in en u hoort spoedig van ons.

Merken

Zoals u wellicht heeft gelezen bestaan er diverse schuifdeur, gevelbekleding, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Bovendien focussen bepaalde kozijn aanbieders zich op het leveren van houten en aluminium modellen, terwijl anderen zich specialiseren in een kunststof aanbod. Een overzicht van de diverse merken die de gelieerde experts u leveren zijn: Gayko, Weru, Knipping, Aluplast, Veka, Profine, Rehau en Schüco.

 

Landelijke dekking

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening in Veghel dan bent u verbonden met een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming van start gegaan in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof producten waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende kozijn specialisten. Daarnaast is ons productaanbod uitgebreid met onder meer dakkapellen, schuifdeur en gevelbekleding in zowel houten als kunststof modellen.

kunststof kozijn expert

Comments are closed.