Kunststof Kozijnen offerte

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag eens een offerte aan!


Kunststof kozijnen Veghel

Bent u op zoek naar een kunststof kozijnen aanbieder uit de omgeving Veghel? Bij de Kunststof Kozijnen Expert heeft u in een handomdraai offertes aangevraagd bij diverse kozijn specialisten uit Veghel. Geheel kosteloos en zonder dat u ergens aan vast zit. Wij helpen u niet alleen met het kiezen voor de juiste kozijnen. Ons netwerk komt tevens van pas wanneer u zoekt naar gevelbekleding, een schuifdeur of dakkapel. We leveren deze niet alleen in kunststof, maar ook in diverse aluminium of houten varianten. Dus gaat u liever niet over één nacht ijs, vraag dan eerst enkele offertes aan en vergelijk de prijzen en aanbiedingen op uw gemak. Op deze manier neemt u een weloverwogen keuze voor een product, waar u decennia lang plezier aan gaat beleven.

Het voordeel van kunststof materialen

De laatste jaren is in de wereld van de kozijnen een duidelijke trend waarneembaar. Steeds meer huizen in Veghel worden voorzien van kunststof in plaats van houten kozijnen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor een kunststof dakkapel, gevelbekleding of schuifpui. Er zijn dan ook verschillende voordelen verbonden aan de grondstof. Een kunststof gevelbekleding of dakkapel is bijvoorbeeld makkelijker schoon te houden, en vergt minder onderhoud dan de houten variant. Bovendien gaat kunststof levenslang mee, en is het materiaal niet meer van echt (hout) te onderscheiden.

 • Het materiaal is zeer onderhoudsarm
 • Duurzaam materiaal (gaat ca. 50 jaar mee)
 • Uiteenlopende stijlen en kleuren verkrijgbaar
 • Isoleren warmte als geluid goed
 • Inbraakwerend
 • Makkelijk zelf te reinigen


Onderhoudsarm en kostenbesparend

Dankzij deze eigenschappen van het materiaal, kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan de vermindering in onderhoudskosten, en de kleine kans dat u de dakkapel, schuifdeur of kozijn moet vervangen. Bovendien houden de kozijnen de warmte beter vast in huis in Veghel dan oudere houten alternatieven. Naast kostenbesparend, mogen we een kunststof kozijn of dakkapel ook milieuvriendelijk noemen. Niet alleen door de lange levensduur en isolerende werking, maar ook omdat de kozijnen gerecycled kunnen worden.

Vergelijk kozijn firma’s uit Veghel

Van kunststof, tot hout en aluminium, en van kozijn tot schuifdeur of dakkapel; de aan ons gelieerde bedrijven uit Veghel bieden het. Doet u nu een offerteaanvraag voor een van deze producten, dan ontvangt u spoedig diverse prijsopgaven. Uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Dus wenst u ondanks de scherpe prijzen geen gebruik te maken van de aanbiedingen, dan zit u bij ons nergens aan vast. Heeft u behoefte aan meer informatie? Ook daarbij helpen we u graag in Veghel!

 

Offertes aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Materiaalsoort (*)
 Kunststof Hout Aluminium

Anti-spam captcha
Vul code in:
Please leave this field empty.


 • Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
 • Geen verplichtingen of kosten

 

Gemakkelijk en snel offertes aanvragen van kozijn specialisten uit Veghel? Dan bent u bij Kunststof Kozijnen Expert op de juiste plek. Onze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Tegenwoordig mogen raam en kozijn maar een beperkte hoeveelheid warmteverlies lijden. De vastgestelde waarde voor warmteverlies staat op 4.2. Deze coëfficiënt wordt ook wel aangegeven met de term U-waarde. De U-waarde wordt gemeten in W/(m2.K), en toont aan hoeveel warmte er per vierkante meter per seconde verloren gaat, wat aangegeven wordt voor één enkele graad temperatuurverschil. Dit betekent dat hoe hoger de U-waarde is, hoe slechter uw dakkapel of kozijn in Veghel geïsoleerd is. De mate van isolatie verschilt per materiaal. Zo heeft een houten kozijn een U-waarde van zo’n 2.4, is de aluminium versie beter isolerend met een meting rond de 2.0, maar isoleert een kunststof kozijn het beste met een gemiddelde waarde van 1.5. Behoefte aan advies van een vakman? Wij staan voor u klaar!

Dubbel glas of HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

Niet alleen het kozijn of dakkapellen hebben invloed op de isolatiewaarde van een woning. De beglazing heeft hier tevens grote invloed op. Door de bepalingen van het Bouwbesluit 2012, mag in nieuwe woningen, of bij verbouw van een bestaande woning geen enkel glas meer worden geplaatst. Dit betekent dat de keuze gelimiteerd is tot standaard dubbele beglazing of hoogrendement glazen. Deze zogenoemde HR ramen hebben een verhoogde isolatiewaarde, doordat over de binnenste glaswand een speciale metaal coating is aangebracht. Deze laag is warmtewerend, en verlengt het warmtebehoud binnenshuis. Specialisten uit Veghel raden voor de meeste klanten de aanschaf van HR++ glazen aan. Deze hebben qua prijs-isolatiewaarde de beste verhouding, waardoor u zo voordelig mogelijk uit bent.

Prijzen kozijnen Veghel

Prijzen van diverse soorten kozijnen

De prijzen voor de aanschaf van een kozijn, hangen af van onder meer de afmetingen en het gekozen materiaal. Daarnaast is de prijs nog afhankelijk van de extra toepassingen: welke vorm van ophanging wordt gebruikt, en hoe inbraakveilig is de vergrendeling van het raam. Hoewel de prijzen per leverancier uit Veghel kunnen verschillen, kunt u over het algemeen uitgaan van de volgende gemiddelde kosten: voor een houten kozijn van standaard afmeting: €100,-, aluminium €110,-, en kunststof €75,-. U ziet dat u voor een aluminium kozijn het meeste kwijt bent, dit komt doordat er voor dit product een extra koudebrug moet worden aangelegd. Daarnaast zijn houten producten (ook dakkapellen of schuifdeuren) regelmatig iets duurder dan het kunststoffen alternatief.


 

Meer dan kozijnen alleen

Naast kozijnen ligt onze expertise eveneens bij het monteren van dakkapellen, het aanbrengen van een schuifdeur of het bevestigen van kunststof, houten of aluminium gevelbekleding. Maak via het contactformulier uw voorkeuren kenbaar, dan ontvangt u op snel een offerte voor de schuifdeur of dakkapel die perfect past bij uw woonsituatie in of rond Veghel. U kunt vervolgens zelf de montage verrichten of het aan een specialist uit Veghel overlaten. Als u het door ons laat doen, weet u zeker dat het monteren van schuifdeur en gevelbekleding goed gebeurt en perfect wordt afgewerkt. Hierdoor hebt u meer plezier van de dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur van kunststof, aluminium of houten materiaal. Naast montage voorzien onze specialisten u graag van uiteenlopend advies.

Keurmerken

Keurmerken kozijnen“>De verschillende leveranciers uit Veghel die bij ons betrokken zijn, leveren dakkapel, kozijn, schuifdeur en gevelbekleding tegen hoge kwaliteit. Om u van deze kwaliteit te verzekeren, kunt u navraag doen naar de kozijn keurmerken. Het belangrijkste keurmerk voor kunststof producten is het VKG-keurmerk. De Vereniging Kunststof Gevelindustrie is verantwoordelijk voor het uitreiken van dit keurcertificaat. Het garandeert daarmee de kwaliteit van de kozijn of dakkapel, alsmede een innovatief en veilig productieproces. Naast VKG is er de DUBO certificering, dit keurmerk richt zich op duurzaam bouwen en produceren. Voor houten artikelen is er tenslotte het FSC label. FSC staat voor Forest Stewart Councel. Een product met dit label is gemaakt van duurzaam gerooid hout.


 

Prijzen dakkapellen

Dakkapellen vormen een goede keus wanneer u tegen relatief lage kosten meer ruimte en licht in uw woning in Veghel wilt genereren. Toch is de aanschaf van een dakkapel een redelijk grote investering. Dakkapellen worden verkocht in zowel een voor geproduceerde variatie, als ‘losse onderdelen’ die ter plekke in elkaar wordt gezet. De kosten voor dakkapellen die al in de fabriek worden geassembleerd liggen iets hoger dan de standaard dakkapellen, echter de arbeidskosten vallen dan lager uit. Even als voor kozijnen en gevelbekleding hangen de prijzen voor dakkapellen af van afmeting en materiaal. Een dakkapel van hout kost minimaal €3.500,-, een dakkapel van kunststof €3.200,-. Een Prefab dakkapel is, evenals een opbouw van polyester verkrijgbaar vanaf €3.750,-.

Prijstabel

Soort dakkapel: Gem. prijzen:
Hout €3.500,-
Kunststof €3.200,-
Prefab €3.750,-
Polyester €4.250,-

 

 

Kunststof kozijnen merken
 

 

Gayko

gayko kunststof kozijnenGayko is in 1981 opgericht in Elkenroth. Daar startte ze met 3 werknemers. Zij hebben ramen, deuren en tuindeuren in hun arsenaal. Gayko staat bekend om haar kunststof kozijnen. Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft past Gayko uw stijl aan op haar kozijnen. Ze hebben een erg groot kozijnen programma, waaronder: Gaykovision v70, GaykoVision NL104, Gayko Royal NL, GaykoStyle NL104 en GaykoPassiv. Naast Duitsland en Nederland opereert dit bedrijf ook in de Verenigde Staten.

Weru

Weru kunststof kozijnenDe productlijn van Weru bestaat uit kozijnen, deuren, schuifpuien en terrasdeuren. Weru heeft 2 productiecentra in Duitsland en 1 verkoopkantoor in Nederland. Zij streven naar een product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Zij weten aan deze strenge eisen te voldoen door gebruik te maken van de beste materialen, de precisie van computer gestuurde apparatuur en ambachtelijk handwerk. Een van de voordelen van de kunststof producten van Weru zijn de optimale isolatie.

Knipping

Knipping kunststof kozijnenHet bedrijf Knipping heeft in de loop der jaren verschillende producten bedacht die innoverend zijn. De Knipping Prolux Energy is dakkapel is energiegenererend door de PV-cellen die zijn toegevoegd. De productenlijn van Knipping omvat onder andere schuifpuien, tuindeuren, dakkapellen, deuren en kozijnen. In Nederland heeft dit bedrijf 2 showrooms en 14 dealers. In hun ruim 30-jarige bestaan hebben zij meer dan 80.000 kunststof producten geplaatst bij ruim 30.000 klanten.


 

Aluplast

Aluplast kunststof kozijnenAluplast is een internationaal bedrijf die zijn specialisatie heeft in kunststof kozijnen, deuren, schuifdeuren, rolluiken en ventilatiesystemen voor in het raam. De voordelen van Aluplast voor haar klanten is dat ze energie besparen, inbraakwerend zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Zij bieden de zakelijke klant ook tal van verschillende opties op het gebied van kleur en design. Verder begeleiden ze zowel de particulier als zakelijke klant van begin tot eind.

Profine

Profine kunststof kozijnenDe kunststof kozijnen van Profine worden gekenmerkt door een luxe proCovertec kleur. Deze kleur beschermt het kozijn en stoot vuil en water af. De kleuren van uw kozijnen blijven langer mooi en voelen erg natuurlijk aan. Wilt u een blauwe buitenkant, maar aan de binnenkant klassiek groen? U kunt alle combinaties maken die u wil. Profine voorziet u naar kunststof kozijnen ook in daken, deuren en schuifdeur systemen.

Veka

Veka kunststof kozijnenVeka heeft kozijnen, schuifdeuren en deuren beschikbaar in verschillende systemen die van design en techniek verschillen. Veka heeft meer dan 1600 profielen beschikbaar voor de klant. Er is momenteel maar 1 verkoopkantoor in Nederland. Er zijn echter wel meerder raamfabrikanten bij u in de buurt. Naast het tevreden stellen van de klanten is Veka ook erg begaan met milieu. Bij het produceren probeert zij rekening te houden met de keuze van grondstoffen.


 

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen

Als u nieuw kunststof kozijnen hebt wilt u natuurlijk dat deze in goede staat blijven. Door uw kozijnen tweemaal per jaar schoon te maken zorgt u ervoor dat deze mooi blijven. Als u aan het onderhoud wilt beginnen dan heeft een emmer lauw/warm water nodig, een spons en een neutraal reinigingsmiddel. Gebruik nooit een schuurspons of iets waarmee u krassen op het kunststof oppervlak kunt maken. Het is ook ten strengste af te raden om een agressief reinigingsmiddel te gebruiken tijdens het schoonmaken. Eenmaal in de drie jaar kunt u de kunststof kozijnen een grondigere reinigingsbeurt geven. Via de leverancier van de kozijnen kunt u speciale schoonmaakmiddelen bemachtigen om grondiger te reinigen. Het is ook van belang om het hang- en sluitwerk goed schoon te maken.

 • Een goed huis-tuin-en-keuken middel om mee te gaan schoonmaken is autoshampoo.
 • Met WD-40 kunt u vliegroest van RVS onderdelen afhalen.
 • WD-40 is ook te gebruiken om uw hang- en sluitwerk draaiende mee te houden.


Kunststof kozijnen schoonmaken

 

Gemakkelijk en snel offertes aanvragen van kozijn specialisten uit Veghel? Dan bent u bij Kunststof Kozijnen Expert op de juiste plek. Onze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Succesformule

Ons concept heeft in de loop der jaren al vele klanten geholpen, zo ook in Veghel. Hier zijn wij trots op. Het succes is te danken aan hard werken in combinatie met de volgende waarden.

 • Enkel gerenommeerde firma’s
 • Snel en simpel meerdere offertes aangevraagd
 • Geen kosten en verplichtingen
 • Uitgebreid assortiment (incl. hout & aluminium)
 • Van gevelbekleding tot schuifdeur
 • Ook voor dakkapellen
 • Scherpe prijzen, dus altijd een goede deal!

Ons team maakt zich sterk voor hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijk tarief.

Klantenbeoordelingen

Klanten over Kunststof Kozijnen Expert Veghel

Tevreden klanten

Familie Kramer – Veghel
Onlangs bij Kunststof Kozijnen Expert een aanvraag gedaan; in no time hadden we interessante aanbiedingen van verschillende kozijn bedrijven uit de regio. Erg handig!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Veghel

Dakkapel

 
 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag eens een offerte aan!

Kozijnen offerte

Landelijk netwerk

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening dan schakelt u de hulp in van een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming van start gegaan in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof producten waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. In de loop der tijd is de markt veranderd en hierop hebben wij ingespeeld. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende kozijn specialisten, en leveren we tevens dakkapellen, gevelbekleding of een schuifdeur. Wij zijn in iedere provincie ruim vertegenwoordigd, dus ook in Veghel zijn verschillende bedrijven bij ons aangesloten.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Merken

Zoals u wellicht heeft gelezen bestaan er diverse schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Daarnaast bieden enkele merken alleen houten of aluminium producten aan, of specialiseren ze zich juist in kunststof. Onderstaand een overzicht van de diverse merken die de gelieerde professionals u leveren.
 • Gayko
 • Weru
 • Knipping
 • Aluplast
 • Veka
 • Profine
 • Rehau
 • Schüco

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen in uw geval het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden hebben wij inzicht nodig in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget en wat vindt u het meest belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarden, kleuren, de glassoort en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag een passend advies. Vult u gerust het offerteformulier in en u hoort spoedig van ons.

Vestigingen

Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken wij inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk voor stuk vakbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Veghel hebben wij afspraken gemaakt meerdere vak-bedrijven voor het leveren van kozijnen en dakkapellen tegen aantrekkelijke prijzen. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar wij de meeste aanvragen uit ontvangen.

Bergen op Zoom

Best

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Etten-Leur

Geldrop

Helmond

Roosendaal

Rosmalen

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Waalwijk

Comments are closed.