Kunststof Kozijnen offerte

Kwaliteit kozijnen tegen scherpe prijzen
Gemakkelijk en snel diverse kozijnaanbieders vergelijken. Vraag eens een offerte aan!


Kunststof kozijnen Veghel

Zoekt u een kunststof kozijnen leverancier in de regio Veghel? Bij Kunststof Kozijnen Expert vergelijkt u gratis en vrijblijvend offertes bij diverse bedrijven bij u uit de buurt. De vakbedrijven uit ons landelijke netwerk bieden naast kunststof, ook kwalitatief hoogwaardige aluminium en houten kozijnen of gevelbekleding aan. Bent u juist geïnteresseerd in schuifdeur of wellicht een dakkapel? Ook daarvoor bent u bij Kunststof Kozijnen Expert aan het juiste adres. Maak ons uw wensen kenbaar via het contactformulier, en wij sturen uw aanvraag voor kozijn, dakkapel of schuifdeur door naar maximaal vijf leveranciers uit Veghel. Het is aan u om de offertes naast elkaar te leggen, prijzen te vergelijken en de juiste aanbieding te kiezen. De dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend.

De voordelen van het materiaal

Kunststof dakkapellen of kozijnen hebben ten opzichte van de houten variant enkele belangrijke voordelen. Een kunststof kozijn, of gevelbekleding is bijvoorbeeld zeer makkelijk schoon te houden, en vereist tevens minder onderhoud. Daarnaast is het materiaal minder zwaar, wat vooral voor de plaatsing van dakkapellen van belang is. Dat kunststof producten tegenwoordig meer in zwang zijn dan de houten variant komt mede doordat een hedendaags kozijn (van kunststof of aluminium) niet meer van echt te onderscheiden is. Er zijn vele motieven en kleuren beschikbaar. Dit maakt het eveneens een goede oplossing voor bijvoorbeeld een schuifdeur of dakkapel.

 • lange levensduur (ongeveer 50 jaar)
 • onderhoudsarm
 • inbraakwerend (sluitwerk)
 • uitstekend isolerend (warmte én geluid)
 • verkrijgbaar in zeer diverse stijlen

Levensduur en garantie

Naast de bovenstaande voordelen, is een kunststof kozijn of dakkapel verhoudingsgewijs ook zeer voordelig voor u. Dankzij het minieme onderhoud bespaart u jaarlijkse kosten op het inzetten van een schildersbedrijf of prijzige onderhoudsartikelen. Daarnaast gaat het kozijn of de gevelbekleding jarenlang mee. Verschillende kozijn specialisten uit Veghel garanderen zelfs een levenslange garantie. Doordat de producten recyclebaar zijn, draagt u met kunststof dakkapellen, gevelbekleding of schuifdeur bovendien bij aan een beter milieu.

Schuifdeur VeghelNaast kozijnen ligt onze expertise eveneens bij het monteren van dakkapellen, het aanbrengen van een schuifdeur of het bevestigen van kunststof, houten of aluminium gevelbekleding. Maak via het contactformulier uw voorkeuren kenbaar, dan ontvangt u op snel een offerte voor de schuifdeur of dakkapel die perfect past bij uw woonsituatie in of rond Veghel. U kunt vervolgens zelf de montage verrichten of het aan een specialist uit Veghel overlaten. Als u het door ons laat doen, weet u zeker dat het monteren van schuifdeur en gevelbekleding goed gebeurt en perfect wordt afgewerkt. Hierdoor hebt u meer plezier van de dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur van kunststof, aluminium of houten materiaal. Naast montage voorzien onze specialisten u graag van uiteenlopend advies.
Dakkapel VeghelDakkapellen zijn niet goedkoop, maar leveren veel ruimte en licht in uw woning in Veghel op. Bovendien kunt u met een goed geïsoleerde dakkapel de energiekosten van uw pand sterk laten dalen. Wanneer we de maat nemen voor standaard dakkapellen, dan komen deze op 150cm voor de hoogte en 250cm voor de breedte. De prijzen die hieraan verbonden zijn verschillen per materiaal, en hangen tevens af van het dak waarop u deze plaatst. Voor houten dakkapellen komen de kosten minimaal rond €3.500,-, inclusief de plaatsingskosten. Kunststof dakkapellen kennen een ietwat lagere prijs, en worden verkocht vanaf €3.200,-. Kiest u voor een dakkapel die al in de fabriek is voor geproduceerd (prefab), dan zijn de kosten minimaal zo’n €3.750,-.
Keurmerken kozijnenVoor zowel kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en schuifdeur geldt dat het belangrijk is rekening te houden met de vereiste keurmerken. Er zijn verschillende keurmerken die door een groot aantal leveranciers worden toegepast. Het belangrijkste keurmerk voor gevelbekleding, dakkapel of een kozijn van kunststof is het VKG-keurmerk. VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelindustrie, en het label garandeert kwaliteit en productie met de meest zekere en innovatieve technieken. Een tweede keurmerk dat van groot belang is, is het FSC label. Dit certificaat wordt uitgegeven voor houten bouwproducten, en staat garant voor een duurzame productie en een eerlijke prijs. Een derde certificering, DUBO, verzekert tevens een duurzaam productie- en bouwproces.

 

Offertes aanvragen

Voornaam/ voorletters (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Materiaalsoort (*)
 Kunststof Hout Aluminium

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Anti-spam captcha
Vul code in:


 • Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
 • Alleen erkende bedrijven
 • Geen verplichtingen of kosten
 • Scherpe prijzen
 • Altijd de beste deal!


 

Vergelijk gratis experts uit Veghel

Wanneer u vandaag nog een aanvraag bij Kunststof Kozijnen Expert Veghel indient, dan ontvangt u snel meerdere offertes van experts uit Veghel. U kunt dan in alle rust de aanbiedingen vergelijken. Op die manier wordt het maken van een keuze voor een dakkapel, gevelbekleding of schuifdeur u erg gemakkelijk gemaakt. Vergeet niet, het is ook mogelijk te kiezen voor een houten of aluminium variant. Al onze gelieerde specialisten bieden hun producten aan tegen uitermate scherpe prijzen, maar mocht u desondanks niet het aanbod vinden dat u zocht, dan zit u nergens aan vast. Heeft u vragen over de aangeboden artikelen, wilt u meer weten over keurmerken of duurzaamheid van bijvoorbeeld gevelbekleding? Onze medewerkers uit Veghel staan u graag te woord.

 

Vraag gemakkelijk en snel prijsopgaven aan van bij leveranciers uit de regio Veghel. U vergelijkt hun aanbod kosteloos en zonder dat u ergens aan vast zit. Bespaar tot 40% op uw investering.

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

In het Bouwbesluit van 2012 staat aangegeven dat nieuwbouw woningen moeten voldoen aan een warmteverliescoëfficient (U-waarde) van maximaal 4.2. Dit betekent dat ook wanneer u in Veghel bij een bestaande woning een kozijn wilt vervangen, de nieuwe isolatiewaarde aan deze eisen moet voldoen. Wanneer we kijken naar de warmteverlieswaarde van de verschillende materialen, dan hebben houten producten (dakkapellen, kozijnen) een maximale waarde van 2.4, kunststof tussen de 1.0 en 2.0, en aluminium (met koudebrug) tussen de 1.8 en 2.7. Hoewel kunststof artikelen de beste waarden hebben, vallen de waarden van houten en aluminium binnen de toegestane grenzen van het Bouwbesluit.

Dubbel glas of HR-glas

Dubbele beglazing of HR-glas?

In verband met de lage isolatiewaarde van enkel glas, is de plaatsing hiervan niet meer toegestaan. Voor een goede isolatie is het minimaal vereis om te kiezen voor dubbele beglazing. Deze heeft een warmteverlieswaarde van 2.8. Wanneer we dit combineren met een houten kozijn, dan wordt de totale waardering 2.9. Hoogrendement glas heeft een verbeterde warmtewering door de plaatsing van een warmtewerende coating op de binnenste glaswand. De toevoeging van deze coating vermindert het warmteverlies al met 0.8. Professionals uit Veghel adviseren niet alleen om te kiezen voor HR glas, maar zelfs voor de HR++ variant. Deze heeft qua kosten en energiebesparing de beste verhouding.

Prijzen kozijnen Veghel

Prijzen van diverse soorten kozijnen

De kosten voor de aanschaf van een kozijn of dakkapel hangen af van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, de ophanging en de afmetingen van de kozijnen. Over het algemeen geldt dat de prijzen voor een houtproduct (schuifdeur, gevelbekleding, dakkapellen, ) zo’n 15% duurder uitkomen dan de kunststof versie. Aluminium artikelen zijn nog weer een kleine 5% duurder. Desondanks neemt dit niet weg dat het kiezen van een kozijn of dakkapel niet alleen afhankelijk is van de prijzen. Voor een globale berekening kunt u er echter van uit gaan dat bij een gemiddelde afmeting de prijs voor een kunststof kozijn €75,- is, voor een houtkozijn €100,-, en aluminium kozijnen komen op €110,-.


 

Wij beheren een netwerk van gerenommeerde kozijn specialisten en stellen u in staat deze bedrijven gratis en vrijblijvend te vergelijken. U bespaart aanzienlijk op uw investering.

In het kort

Onze professionals hielpen de afgelopen jaren al menig particulier en bedrijf aan een nieuw kozijn. Het succes van ons team in Veghel komt tot stand door kwaliteitsproducten en dito service te bieden.

 • Vergelijken zonder verplichtingen of kosten
 • Alleen erkende bedrijven
 • Eenvoudig en snel meerdere offertes aanvragen
 • Breed aanbod (ook aluminium en hout)
 • Van kozijn tot schuifdeur
 • Ook voor dakkapellen
 • Scherpe prijzen
 • Altijd de beste deal!

Klantenbeoordelingen

Klanten over Kunststof Kozijnen Expert

Tevreden klanten

Familie Meester – Veghel
Wij hebben via Kunststof Kozijnen Expert prijsopgaven aangevraagd voor een nieuwe dakkapel. We kregen vlot een aantal aanbiedingen en konden een goede keuze maken. Ik ben meer dan tevreden!

Recente projecten

Kunststof kozijnen Veghel

Dakkapel

 
 
Via Kunststof Kozijnen Expert bent u verzekerd van hoogwaardige service en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bespaar op de aanschaf, vraag eens een offerte aan!

Kozijnen offerte

Landelijk netwerk

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening dan maakt u gebruik van een ervaren team van specialisten. Wij zijn meer dan 20 jaar geleden als een kleine onderneming van start gegaan in het leveren van voornamelijk houten en aluminium kozijnen. De kunststof producten waren toen nog niet geschikt voor de particuliere markt. In de loop der tijd is de markt veranderd en hierop hebben wij ingespeeld. Sinds een aantal jaren beheren wij een landelijk opererend netwerk van erkende kozijn specialisten. U vindt ons in iedere provincie ruim vertegenwoordigd en we helpen u daarom ook graag in Veghel.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Merken

Zoals u wellicht heeft gelezen bestaan er diverse schuifdeur, dakkapel en kozijnen merken. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken en de prijzen en garantievoorwaarden variëren. Onderstaand een overzicht van de diverse merken die de gelieerde experts u leveren.
 • Gayko
 • Weru
 • Knipping
 • Aluplast
 • Veka
 • Profine
 • Rehau
 • Schüco

Een logische vervolgvraag is welk merk kozijnen in uw geval het meest geschikt is. Om deze vraag te beantwoorden hebben wij inzicht nodig in uw persoonlijke situatie. Wat is bijvoorbeeld uw budget, en wat vindt u het meest belangrijk? Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarden, kleuren, de glassoort en duurzaamheid. Onze specialisten in gevelbekleding, kozijnen, schuifdeur en dakkapellen geven u graag een passend advies. Vult u gerust het offerteformulier in en u hoort spoedig van ons.

Vestigingen

Door de groei die wij hebben doorgemaakt werken wij inmiddels samen met meer dan 200 aanbieders door het gehele land. Stuk voor stuk voor stuk vakbedrijven met een servicegerichte instelling en focus op kwaliteit. Ook in Veghel hebben wij afspraken gemaakt meerdere vakbedrijven. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar wij de meeste aanvragen uit ontvangen.

Bergen op Zoom

Best

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Etten-Leur

Geldrop

Helmond

Roosendaal

Rosmalen

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Waalwijk

Comments are closed.